Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 23.kolo 27.04.2014

FK Čáslav "B"   SK Benátky
0:4
( 0:2 )

Dastych – Růžička, M. Výborný, Váňa, Kutil – Mlynka, Maxa, Frejlach, Vrána (70. Zikmunda) – Špičák, Ojini (58. R. Vajgl)

Diváků: 100

Vlk – Borovička, Karásek, Murárik, Horák (78. J. Rosenkranz) – Kamlach, Buryán, Škarecký (58. Smetana), Jiránek – Martin Korec (63. Sosnovský), Šimek (66. Novotný)

 
góly: 3. Murárik, 34. Šimek, 50. Škarecký, 58. Martin Korec
karta: 76. Výborný – 33. Škarecký
karta:
rozhodčí: Nehasil – Kubečka P., Myška
delegát:
Tasch Zdeněk
  Střely na branku: 4:6
Střely mimo: 1:6
Rohové kopy: 2:4
Ofsajdy: 1:4
Fauly: 15:12
Hráč utkání:
Jakub Špičák
Hráč utkání:
Martin Škarecký

Průběh zápasu

Benátky přivezly z Čáslavi plný bodový zisk !

Utkáním benáteckých fotbalistů na půdě rezervy třetiligové Čáslavi bylo ukončeno 23. kolo krajského přeboru. Benátečtí neponechali nic náhodě a bez větších  potíží přehráli poslední tým páté nejvyšší soutěže 4:0. Domácí nastoupili do zápasu posíleni o tři hráče z A mužstva – brankáře Dastycha, obránce Váňu a hlavně nigerijského útočníka Ojiniho, jenž den před tím dvěma góly sestřelil Kunice. Ani tito hráči však Čáslavským příliš nepomohli, Benátečtí zkušenou hrou nepřipustili žádné debaty o tom, kdo že v nedělním podvečeru bude slavit vítězství.

Lepší start do zápasu si hosté ani přát nemohli. Běžela 3. minuta zápasu, když si Škarecký postavil míč k zahrávání rohového kopu. Jeho na milimetr přesný centr lízl hlavou stoper Ondřej Murárik a brankář Dastych zaregistroval balón až ve své síti – 0:1. Domácí gólman byl v permanenci také o chvilku déle. Korcův centr usměrňoval na čáslavskou branku Jiránek, avšak Dastych prokázal své kvality a vytáhl míč na rohový kop. Benátečtí i nadále diktovali tempo hry. Ojini byl na hrotu utopen, takže na jeho tvářích byl povětšinou vidět pocit zmaru. Naopak na druhé straně zakončoval Kamlach, přesně ale nemířil. Velkou šanci spálil ve 29. minutě hostující Korec, který zcela sám upaloval na Dastycha, ten ale opět držel čáslavské akcie nad vodou. Hosty zmařená šance příliš mrzet nemusela. O pět minut později se totiž opět proměnil Škarecký v nahrávače, svojí příhrou našel Radka Šimka, jenž si v podobných situacích ví rady. Také tentokrát se podíval, kde stojí Dastych a poté mohl jít slavit – 0:2. V závěru prvního poločasu nebezpečně střílel Korec, kterému připravil míč kolega z útoku Šimek, avšak mířil těsně nad.

Druhá půle se nesla v podobném duchu, jako ta první. Benátečtí drželi míč na svých kopačkách, čímž rezervu Čáslavi téměř nepouštěli do hry. V 50. minutě se elegantně dokázal uvolnit Šimek a z poměrně ostrého úhlu prozkoušel Dastychovu pozornost. Domácí brankář sice míč vyrazil, avšak přesně do míst, kde operoval Martin Škarecký, jenž měl vcelku snadnou úlohu – 0:3. Hosté byli na koni a na další branku stovka diváků nečekala příliš dlouho. Agilní Škarecký posadil přesný centr na hlavu osamoceného Martina Korce, který zatloukl další hřebíček do čáslavské rakve – 0:4. To už bylo moc na nigerijského kanonýra Ojiniho, jenž vzápětí otráveně vystřídal. Benátečtí se pohodovým vedením maličko ukolébali a připomněli se též domácí. Mlynkova střela nebyla příliš nebezpečná, přesto Vlk musel prvně v utkání zasahovat. V 76. minutě si hosté vypracovali největší šanci zápasu. Z mlýnice před hostující brankou trefil Maxa břevno. Následný protiútok zakončoval střelou Novotný, jemuž adresoval přihrávku Kamlach, benátecký záložník ale mířil nad břevno.Tři minuty před koncem se do Novotného centru položil nůžkami Sosnovský, po tomto pěkném fotbalovém momentu byl ale Dastych opět bez práce, míč totiž zamířil nad branku. Po další nepřesné střele Kamlacha dobře pískající hlavní sudí Nehasil ukončil zápas, ve kterém jedinou žlutou kartu z hostujících hráčů viděl nejlepší muž na trávníku Martin Škarecký, pro kterého je to čtvrté karetní napomenutí a který tak bude muset nuceně vynechat domácí zápas proti Spartaku Příbram.

Benátečtí si připsali, řekněme, povinné tři body. Stále drží třetí Libiš na distanc sedmi bodů. Tým z Mělnicka totiž v tomto kole ve svém hájemství porazil Klecany 2:1, když ještě dvě minuty před koncem prohrával 0:1. Tři body Libiši přisoudil Šmíd v první nastavené minutě po zajímavé brance. Benátecké nyní čeká ve středu 30.4. od 17:30 hodin pohárový zápas na pažitu nedalekých Rejšic. Srdečně jste zváni!


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Vyhráli jsme zcela zaslouženě. Podali jsme kolektivní výkon. Hráči splnili veškeré pokyny, které jsem po nich chtěl. Pomohla nám brzká branka, po které jsme se uklidnili. Poté jsme diktovali tempo hry. Jsem rád, že jsme tento zápas zvládli."

Trenér Čáslavi "B" Miroslav PATÁK:Hosté vyhráli zaslouženě. Počítali jsme s tím, že k nám přijede zkušený, fotbalový soupeř, což se potvrdilo. Bohužel jsme opět svojí naivitou nabídli soupeři branky. První gól padl již ve 3. minutě po neobsazené standardní situaci. Tým, jako jsou Benátky, to pochopitelně posadí na koně. Naopak nás to srazí. Druhá branka padla po individuální akci, když protivník přešel přes dva naše hráče. Udělali jsme dvě školácké chyby. Nemůžu říct, že by nás Benátky vyloženě zatlačily, nebo by si vytvořily nějaký velký tlak, ale po většinu zápasu kontrolovaly hru a zaslouženě vyhrály. Mrzí mě, že se nám nepodařilo vstřelit alespoň jednu branku. Když to řeknu na rovinu, hosté zaslouženě vyhráli, naši hráči podali podprůměrný výkon. Na to, co mohou předvést, dnes hráli silně podprůměrně."

Předzápasové představení soupeře z Čáslavi naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FK Čáslav "B" ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 23. kola Krajského přeboru 

Příští 24. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Vraný – Čelákovice, Klecany – Ovčáry, Dobříš – Jíloviště, Un.Beroun – Čáslav "B", NEDĚLE: SK Benátky – Sp.Příbram, Sedlčany – Libiš, Semice – Tn.Rakovník, Pol.Nymburk – N.Strašecí.