Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
FK Čáslav "B" - SK Benátky

V NEĎELI 27.4. zajíždí "A" tým ve 23. kole k týmu - FK ČÁSLAV "B"



Benátečtí fotbalisté s přehledem zvládli domácí utkání proti Jílovišti, zvítězili 2:0 a stále drží sedmibodový odstup na třetí Libiš, která zvítězila ve Vraném 1:0. Vítězství Benátek mohlo být daleko vyšší, to by ale musela mít trojice Šimek – Korec – Škarecký přesnější mušku. Hosté ani jednou neprověřili brankáře Vlka, proto nemohli pomýšlet na nějaký větší úspěch. Týden však utekl jako voda a je tu další zápas. Tentokrát benátečtí fotbalisté zajíždí na trávník poslední rezervy Čáslavi „B“. Čáslav doposud získala pouhých 14 bodů, když třikrát vyhrála, pětkrát remizovala a čtrnáctkrát prohrála při pasivním skóre 23:47. Čáslavský tým nastřílel vůbec nejméně branek z celé přeborové tabulky, v počtu obdržených mu patří 12. místo ze šestnácti účastníků (dosavadní výsledky a tabulka KP – FK Čáslav „B“).

NA PODZIM doma s FK Čáslav „B“:
Čáslavští přijeli do Benátek nad Jizerou notně oslabeni. Dle slova hlavního trenéra Miroslava Patáka měli totiž na střídačce pouze jednoho hráče, který navíc v týdnu bojoval s onemocněním a náhradního brankáře, který v závěru nastoupil do pole. Od začátku zápasu operoval v záložní řadě také samotný trenér Miroslav Paták.Ráz zápasu určil již první poločas, který domácí vyhráli 3:1, když se činil zejména Martin Korec, autor dvou branek. Tentýž hráč přidal v druhé půli ještě jednu a společně se svými spoluhráči se mohl radovat z vysokého vítězství 7:2. Za hosty mířil dvakrát přesně Radek Vajgl (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Jak již bylo řečeno, Benátečtí si v minulém kole poradili s osmým Jílovištěm, které na svém trávníku porazili 2:0 po brankách Škareckého a výstavní trefě Borovičky. Spoustu dalších šancí ještě nebylo využito, konečný poměr vyslaných střel na branku i mimo je doslova impozantní – 17:2. Vítězství je tak vskutku zasloužené (článek z utkání).

MINULÉ kolo Čáslav „B“:
Rezerva Čáslavi zajížděla v minulém kole na půdu taktéž sestupem ohrožených Sedlčan. I když si vzdor statistikám připsala dvě vstřelené branky, na body pomýšlet nemohla. Nakonec se musela sklonit soupeři v poměru 2:4. O branky se postarali Jiří Růžička a Jakub Špičák z pokutového kopu. Zajímavostí je, že rezervu Čáslavi v tomto zápase koučoval vedoucí mužstva Pavel Váňa, jelikož hlavní trenér Miroslav Paták byl nemocen (článek z utkání a video)
Čáslav „B“ nastoupila v minulém 22. kole venku proti Sedlčanům v této sestavě: Kovařík – Růžička, Brudný, M. Výborný, Kutil – Zoufalý (44. Kvíčala), Maxa, Pipek (65. R. Vajgl), Vrána – Mlynka, Špičák

Představení soupeře – FK Čáslav „B“:
Čáslavské béčko využívá v brankovišti služeb dvou brankářů, již okusili i lavičku třetiligového áčka. Více prostoru dostává Martin Výborný, ovšem za béčko si zachytal i Jiří Dastych. V mladém mužstvu Čáslavi je patrně nejzkušenějším hráčem Martin Frejlach, bratr ostřílenějšího a ligou protřelého Tomáše Frejlacha. Martin Frejlach působil v dorosteneckém mužstvu Slavie Praha, v seniorech hrál převážně za Kutnou Horu a jedenkrát letos nastoupil za A-mužstvo Čáslavi v ČFL. Něco odkopáno má taktéž Martin Brudný, dlouholetá opora čáslavského béčka, letos však i člen zadních řad áčka. O góly by se měl starat především Vladimír Maxa, který se po rocích odpracovaných v béčku občas dostává i do třetiligového áčka. Jaké je to hrát ČFL ví také útočník Jakub Špičák, vytáhlý forvard epizodně okusil také druholigové boje v barvách čáslavského Zenitu. Čáslavští spoléhají na spolupráci se svým áčkem, odkud se v sestavě rezervy objevuje několik hráčů. Nedalo by se říct, že jim ale příliš pomáhají k lepším výsledkům. Na jaře za béčko kupříkladu nastoupili Tomáš Mlynka, Aleš Melechovský, který ještě jako hráč divizní Kutné Hory měl nabídku z ligového Baníku Ostrava. Pomoci přišel i Dominik Mandula, odchovanec plzeňského fotbalu. Tento vytáhlý útočník ale nastupoval na západě Čech jen za rezervní tým. Za sebou má ale hostování ve Znojmě, kde si připsal 25 druholigových startů a 1 branku či Martin Hoffmann. Tento mladý záložník je též plzeňský odchovanec, který ale první ligu nikdy nehrál. Hostoval v Sokolově a Domažlicích. Za Sokolov nastoupil ke 4 druholigovým zápasům. Před čtrnácti dny vypomohl rezervě jeden z nejzkušenějších hráčů v A-mužstvu Milan Ujec. Tento čtyřiadvacetiletý odchovanec královéhradeckého fotbalu má dokonce 2 ligové starty za Viktorii Žižkov, dále hrál za druholigovou Vlašim s bilancí 15 zápasů/1 branka a Čáslav. Hostoval též v třetiligové Hlavici. Na podzim, a i v Benátkách nad Jizerou, nastoupil za béčko Tomáš Dudla či obránce Petr Váňa. Nejlepším střelcem je Tomáš Mlynka, autor 8 přesných zásahů. Tři branky zaznamenal Radek Vajgl. Dvě pak Martin Frejlach, Michal Král, Vladimír Maxa a Petr Váňa. Hlavním trenérem týmu je Miroslav Paták, někdejší druholigový fotbalista Turnova, Vítkovic, Mladé Boleslavi a Kolína. Celkem nasbíral 115 startů a 6 branek. Následně nastupoval za Kunice a Polepy, se kterými si zahrál v krajském přeboru proti Benátkám nad Jizerou.

VZÁJEMNÁ bilance s FK Čáslav „B“:
Sezóna 2007/2008 (I.A):

Podzim 2007: Čáslav „B“ – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2008: Benátky – Čáslav „B“ 1:5 (článek z utkání).
Sezóna 2010/2011 (KP):
Podzim 2010: Čáslav „B“ – Benátky 3:0 (článek z utkání).
Jaro 2011: Benátky – Čáslav „B“ 4:1 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012 (KP):
Podzim 2011: Benátky – Čáslav „B“ 2:1 (článek z utkání).
Jaro 2012: Čáslav „B“ – Benátky 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013 (KP):
Podzim 2012: Čáslav „B“ – Benátky 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Čáslav „B“ 4:3 (článek z utkání).
Sezóna 2013/2014 (KP):
Podzim 2013: Benátky – Čáslav „B“ 7:2 (článek z utkání).
Jaro 2014: Čáslav „B“ – Benátky neděle 27.4.2014

Statistika Benátky – Čáslav „B“:
SK Benátky:
doma: 5 - 4 - 0 - 1 – 12 bodů – skóre 18:12
venku: 4 - 1 - 1 - 2 – 4 body – skóre 2:6
Čáslav „B“:
doma: 4 - 2 - 1 - 1 – 7 bodů – skóre 6:2
venku: 5 - 1 - 0 - 4 – 3 body – skóre 12:18

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 9 - 5 - 1 - 315 bodů, skóre 20:18
Čáslav „B“ – 9 - 3 - 1 - 510 bodů, skóre 18:20

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Nehasil Karel z Poříčan. Na pomezí mu budou pomáhat p. Kubečka Pavel z Dvorů u Nymburka a p. Myška Roman z Poděbrad. Delegátem FAČR je p. Tasch Zdeněk. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Čáslavi rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 23. kola Ondrášovka Krajského přeboru bude sehráno na fotbalovém stadionu v Čáslavi v NEDĚLI 27. dubna s výkopem v 17:00 hodin. Autobus odjíždí ve 14:15 hodin ze stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším jarním venkovním utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 23.kolo: FK Čáslav "B" – SK Benátky

Webové stránky soupeře: FK Čáslav "B"

--> Zpět