Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 16.kolo 09.03.2014

AFK Sokol Semice   SK Benátky
0:5
( 0:3 )

Fišer – Bříza (46. Švarc), Jelínek, Novák (62. Kůrka), Bošina, Černý, Neuhausel, Jak. Novotný, Kapička (75. Souček), Holan (86. Langer), Mikluščák

Diváků: 300

Vlk – Borovička, Karásek, Murárik, Horák – M. Novotný (75. Jos. Novotný), Buryán, Smetana, Jiránek (81. Kamlach) – Škarecký (50. Martin Korec), Šimek (68. Sosnovský)

 
góly: 16. Škarecký, 25. M. Novotný, 36. Šimek, 69. Mart. Korec, 88. Sosnovský
karta: 19. Bošina, 34. Kapička, 42. Holan
karta:
rozhodčí: Svoboda J. – Benák, Šmejkal
delegát:
Prislupský Martin
  Střely na branku: 3:7
Střely mimo: 1:5
Rohové kopy: 6:6
Ofsajdy: 2:3
Fauly: 21:19
Hráč utkání:
Jakub Novotný
Hráč utkání:
Ondřej Murárik

Průběh zápasu

Benátky začaly jarní část vysokou výhrou v Semicích !

První kolo bývá hodně ošidné. Benátečtí fotbalisté ho ale zvládli s naprostou jistotou a ze Semic si odvezli přesvědčivou výhru 5:0. Semický tým nepředvedl  bůhvíjaký výkon, vždyť na Vlkovu bránu mířily pouze tři střely, které by ještě mohly nést přívlastek slabé. Benátečtí po výborné zimní přípravě dokázali, že umí zahrát i na přírodním pažitu. Po zaváhání třetí Dobříše v Klecanech si tak upevnili druhé místo s náskokem již sedmi bodů. Ještě se také určitě sluší vyzdvihnout výkon celé trojice rozhodčích v čele s havním Jindřichem Svobodou, který svým kvalitním rozhodováním přispěl ke klidnému průběhu utkání.

Od úvodu zápasu se hrál důrazný fotbal zejména ze semické strany, který brilantně kočíroval hlavní rozhodčí Jindřich Svoboda. Několik přímých kopů před Fišerovu bránu ale odvrátili vysocí hráči někdejšího účastníka ČFL. Udeřilo až z rohového kopu. Zkušený Buryán milimetrově zakroutil míč na hlavu Martina Škareckého, který ho poslal přesně k levé tyčce – 0:1. O sedm minut déle se musel domácí brankář Fišer hodně červenat. Hlavička jednoho z nejmenších hráčů na hřišti Matěje Novotného mu totiž k překvapení všech propadla pod rukou do branky – 0:2. Benátecký záložník tak vstřelil svůj první gól v novém dresu, čímž jistě potěšil zejména pokladníka Milana Karáska. Matěj Novotný mohl o chvilku déle přidat i další branku, jeho křížná střela ale minula pravou tyčku. Mrzet to ale hosty příliš nemuselo. Po další chybě v domácí obraně totiž uzmul míč Borovička, vyslal prudkou střílenou přihrávku, kterou do odkryté části branky usměrnil Radek Šimek0:3. Až za tohoto stavu, minutu do konce první půle, vyslali Semičtí první střelu na branku. Mikluščákova hlavička byla ale z řady propagačních.

Tři stovky diváků sledovaly ve druhé půli o poznání opatrnější fotbal, zejména z té hostující strany. Semičtí tu a tam vytasili ze svého repertoáru ostřejší zákrok, za který ale byli buď potrestáni nepomenutím či žlutou kartou. V 61. minutě propadl míč ke Karáskovi, ten ale zamířil vedle pravé tyče. O osm minut déle zaplesalo srdce nejednoho fanouška. Od Jiránka přes Sosnovského se dostal centr na naskakujícího Martina Korce, který poté mohl jen zvednout ruce nad hlavu – 0:4. Domácí vyráželi do protiútoku hodně pomálu, když už se tak stalo, všechny zastavila pozorná obrana v čele s jistým Vlkem v brance. Pečeť na pětibrankové vítězství vtiskl dvě minuty před koncem Václav Sosnovský, ke kterému se dostal míč po stříleném centru Buryána a Fišer se ohlédl za svá záda popáté – 0:5. Poté již velice dobře pískající rozhodčí ukončil utkání.

Vítězství nad čtrnáctými Semicemi bylo poměrně jasné. Už příští kolo ale Benátky zajíždí do Berouna na tamní umělou trávu. Nebudeme si nic nalhávat, tři body by se náramně hodily. Avšak je všeobecně známo, že také Beroun umí hodně pozlobit.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnešní zápas jsme zvládli jak po taktické, tak i herní stránce. Připravovali jsme se, že soupeř bude hrát bojovně a důrazně, což se potvrdilo. Jsem rád, že jsme do jarní části i tohoto zápasu vstoupili aktivně. Chtěli jsme hrát útočně, podařilo se nám vstřelit pět branek. Před utkáním bych to ani nečekal. Hráči, kteří nastoupili, zaslouží pochvalu za disciplinovaný výkon. Myslím si, že jsme zaslouženě zvítězili."

Trenér Semic Pavel PAVLÍČEK: „V prvních patnácti minutách jsme byli vcelku vyrovnaným soupeřem. Zvládali jsme agresivitu, kombinační schopnosti soupeře jsme vynahrazovali bojovností. Poté jsme odešli po hrubých individuálních chybách a ve třech případech jsme inkasovali. Přesně to se odrazilo na našem výkonu i výsledku. V podstatě jsme se nedostali k žádné nebezpečné situaci. Kombinační hru soupeře jsme řešili nákopy vpřed, což nebylo efektivní. Znovu opakuji, že soupeř skóroval po našich individuálních chybách, které byly neodpustitelné."

Předzápasové představení soupeře ze Semic naleznete ZDE!

ON-LINE: AFK Sokol Semice – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

Článek z novin Nymburského deníku naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 16. kola Krajského přeboru :

Příští 17. kolo ve 14:30 hod., SOBOTA:  Un.Beroun – SK Benátky, N.Strašecí – Čelákovice, Sp.Příbram – Semice, Tn.Rakovník – Vraný, Dobříš – Sedlčany, Jíloviště – Ovčáry, NEDĚLE: Čáslav "B" – Libiš, Pol.Nymburk – Klecany.