Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek ve 14:30 hodin:
AFK Sokol Semice - SK Benátky

Zimní období skončilo, žačíná jarní část Ondrášovka Krajského přeboru.
V NEĎELI 9.3. v 16. kole zajíždíme k mužstvu – AFK SOKOL SEMICE.



Zimní přestávka utekla opravdu rychle. Benátečtí fotbalisté v ní rozhodně nezaháleli, vždyť po Novém roce sehráli celkem sedm přípravných utkání a poraženi odešli pouze z jediného proti Neratovicím-Byškovicím. Naopak dokázali porazit i týmy z divzní společnosti – Železný Brod či Jablonec nad Nisou. Tým zůstal oproti podzimní části téměř bez změn. Cíl je jasný, a to skončit v přeborové tabulce co nejvýše. O víkendu budou benátečtí hosty u týmu AFK Sokol Semice, který se v tabulce nachází na 14. místě a v jarní části bude bojovat o záchranu nejvyšší krajské soutěže. Opona se otevírá, začínáme...

Na podzim doma se Semicemi:
Prvním soupeřem, který se postaví benáteckým fotbalistům jsou nedaleké jak již bylo zmíněno Semice. Tým z vísky, která si v minulosti zahrála i ČFL dokázal Benátky na podzim dokonale zmrazit. I když Semičtí na benáteckém trávníku prohrávali již o dvě branky, zbraně rozhodně nezažili a nakonec se radovali z jednoho bodu za remízu 2:2. Semice se tak staly jediným týmem, který v letošní sezóně dokázal v Benátkách nad Jizerou bodovat! I toto vzbuzuje jasný respekt. Další výsledky nejbližšího benáteckého soupeře už tak slavné nejsou. Semice se momentálně nachází na 14. místě s pouhými jedenácti body. Avšak připomeňme, že obdobně na tom tento tým byl také v předcházející sezóně, jarní finiš ale znamenal bodový přísun a zachránění krajského přeboru.
Jak již bylo řečeno Semičtí v Benátkách urvali jeden bod. Ještě v 72. minutě však hosté prohrávali po gólech Jiránka a Smetany 0:2. Poté ale tým od Labe snížil Novotným a čtyři minuty před koncem Bošina dokonce vyrovnal. Benátečtí by tak měli být dostatečně poučeni (článek z utkání).

Semice v přípravě:
Semice – Mn.Hradiště (I.A) 2:6 (článek z utkání)
Semice – Luštěnice (I.A) 3:2 (článek z utkání)
Semice – Zásmuky (I.A) 4:5 (článek z utkání)
Semice – Zeleneč (I.A) 1:5 (článek z utkání)
Semice – Úvaly (Div.) 0:2 (článek z utkání)

Představení soupeře – AFK Sokol Semice:
Semický tým není pro Benátecké neznámým celkem, vždyť patří k tradičním soupeřům týmu od Jizery, i když v předminulé sezóně bojoval pouze v I.A třídy, a jen díky odřeknutí řady mančaftů z 6. místa postoupil opět mezi krajskou elitu. Podzim byl pro zelenobílý celek přímo katastrofální a vypadlo to, že Semičtí přebor neudrží. Na jaře však přišlo rapidní zlepšení a nejvyšší soutěž ve Středočeském kraji se tak bude na semickém pažitu hrát i v letošní sezóně. Se semickým fotbalem se pojí zajímavá minulosti. Ještě před deseti lety se totiž v této vesnici na Nymbursku hrála třetí nejvyšší tuzemská soutěž (ČFL) a AFK Sokol Semice byl oficiální farmou vršovických prvoligových Bohemians Praha. Právě z Ďolíčku putovala do Semic v té době celá řada fotbalistů. Jmenujme hráče jako Martin Jiránek, Jan Flachbart, Zdeněk Šenkeřík, Benjamin Vomáčka, Radek Šírl a řada dalších... Jako tradičně začněme s představením brankářského postu. Gólman Ondřej Fišer prošel Litolí či Milovicemi. V přípravném období se kdysi mihl také v Benátkách nad Jizerou. Obranou hru by měla dirigovat patrně největší posila semického týmu. Z třetiligového Králova Dvoru se totiž vrátil Jakub Mikluščák, jenž se před několika lety snažil prosadit v prvoligové Plzni! Ligový start si nepřipsal, to se ale nedá říct o pětačtyřicetiletém Jaroslavu Semeckém. Inventář semického klubu si zahrál za vršovickou Bohemku či za druholigový Brandýs nad Labem. Zřejmě největší oporou Semic je šikovný útočník Michal Koštíř, schopný střelec však v letošní sezóně zůstává trochu za očekáváním, neboť vstřelil pouze čtyři branky. Benátečtí si jej ale bát nemusí, protože si v derby bude odpykávat trest za čtyři žluté karty. Nejlepším střelcem našeho soupeře je tak pětigólový Jaroslav Bošina. Benátky si budou muset také dát pozor na Tomáše Holana, který se zatím trefil čtyřikrát, avšak jeho schopnosti jsou též pověstné. Trenérem týmu je pan Jaroslav Havránek.

VZÁJEMNÁ bilance se Semicemi:
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Semice – Benátky 1:4 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Semice 2:3 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Semice 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Semice – Benátky 2:4 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Semice – Benátky 3:5 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Semice 7:1 (článek z utkání).
Sezóna 2013/2014
Podzim 2013: Benátky – Semice 2:2 (1:0) (článek z utkání).
Jaro 2014: Semice – Benátky neděle 9.3.2014

Statistika Benátky – Semice:
SK Benátky:
doma: 4 - 1 - 2 - 1 – 5 bodů – skóre 12:7
venku: 3 - 3 - 0 - 0 – 9 bodů – skóre 13:6
Semice:
doma: 3 - 0 - 0 - 3 – 0 bodů – skóre 6:13
venku: 4 - 1 - 2 - 1 – 5 bodů – skóre 7:12

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 7 - 4 - 1 - 214 bodů, skóre 25:13
AFK Semice – 7 - 1 - 2 - 45 bodů, skóre 13:25

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Svoboda Jindřich z Ratboře. Na pomezí mu budou pomáhat p. Benák Petr z Českého Brodu a p. Šmejkal Jiří z Českého Brodu. Delegátem FAČR je p. Prislupský Martin z Býkve. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Semicích rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
První jarní utkání 16. kola Ondrášovka krajského přeboru bude sehráno na fotbalovém stadionu v Semicích v NEDĚLI 9. března s výkopem ve 14:30 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním jarním venkovním utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 16.kolo: AFK Sokol Semice – SK Benátky

Webové stránky soupeře: AFK Sokol Semice

--> Zpět