Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 25.kolo 09.05.2015

SK Vysoké Mýto   SK Benátky
0:3
( 0:0 )

Černík – Živný, Žák, Hock, Malinský (75. M. Fišer), Konečný, Valášek, Daněk, Krátký (62. Sedlák), Kopřiva, Štěpánek

Diváků: 180

Jíra – Jiránek, Karásek, Borovička, Brunclík – Mbah, Wojnar, Smetana, Škarecký (80. Buryán), Mižič (75. M. Novotný) – Mar. Korec (87. Krýda)

 
góly: 68. (pen.) a 71. Mar. Korec, 89. Krýda
karta: 68. Valášek – 90. Krýda
karta:
rozhodčí: M. Novotný – Hrkal, Vodrážka
delegát:
Andrejs Václav
  Střely na branku: 1:6
Střely mimo: 1:5
Rohové kopy: 2:4
Ofsajdy: 3:0
Fauly: 13:7
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky zahodily jeden pokutový kop, přesto bezpečně zvítězily !

Benátečtí dali zapomenout na výsledkově nepovedený zápas proti Českému Brodu a dokázali přivézt tři body od nebezpečného Vysokého Mýta a vrátit mu tak podzimní porážku 3:4. I když přívlastek nebezpečný by se na domácí v tomto utkání nehodil, protože Vysokomýtští vystřelili na Jírovu branku pouze jedenkrát. Hosté se ale dlouho nemohli prosadit, dokonce zahodili i pokutový kop. Až zlepšenou hrou ve druhém poločase nasázeli soupeři tři branky a radovali se ze zaslouženého vítězství. Do Vysokého Mýta také odcestovali Benátečtí ve zdecimované sestavě. Ke dlouhodobě zraněným Dosoudilovi a Šimkovi se totiž přidali ještě Murárik, Vlk a Horák. Navíc kvůli karetnímu trestu nemohl nastoupit Klain, a tak na lavičce náhradníku byli jen tři hráči do pole a náhradní brankář Kubát.

Od počátku zápasu se hrál vyrovnaný fotbal, v němž ani jeden z týmů nechtěl udělat sebemenší chybu. První ji udělali hosté a domácí málem trestali. Jak se ale později ukázalo, bylo to snad jediná šance týmu z Orlickoústecka. Krátkého střelu z levé strany vyrazil Jíra nohou do levé tyčky, poté hosté míč odklidili do bezpečí. Vzápětí si vypracovaly solidní šanci také Benátky. Agilní Mbah posunul míč mezi obránci na Korce, který ale vhodný okamžik ke střele prováhal, poté mu zadáci Vysokého Mýta střelu zblokovali. Podobná spolupráce následovala i o chvilku déle. Střelu nigerijského hráče ale Korec tečoval nad branku. Benátečtí možná byli více u míče, avšak kloudnou šanci si vypracovat nedokázali. Lehce zahřmělo na druhé straně, kde ale Malinský netrefil ideálně míč. Ve 42. minutě odcentroval z levé strany Mbah a zřejmě domácí Konečný zastavil míč rukou. Hlavní rozhodčí Miroslav Novotný ukázal bez váhání na penaltový puntík a kopal se pokutový kop. Míč si postavil Martin Borovička, ale pokutový kop zazdil nepříliš tvrdou střelou, která dokonce i minula pravou tyčku a neproměnil.

Ve druhém poločase byla znatelnější převaha benáteckého týmu. Wojnarův centr nejprve neudržel brankář Černík v rukavicích, ale Mbah neměl správně seřízena mířidla. Nepřesně z otočky střílel také Korec. V 66. minutě se nádherně uvolnil Mbah a předložil míč Škareckému, který ve vyložené pozici trefil jen Černíkovy nohy. O dvě minuty později Valášek přidržel Wojnara a hlavní rozhodčí odpískal druhý pokutový kop pro hosty. Nutno dodat, že ani při jedné ze dvou penalt se domácí hráči vůbec nerozčilovali. Tentokrát si vzal míč Martin Korec a střelou o břevno poslal svůj tým do vedení – 0:1. Otřesení hráči Vysokého Mýta inkasovali brzy podruhé. Centr z pravé strany posunul Škarecký opět k Martinu Korcovi, který mohl slavit podruhé – 0:2. Benátecký útočník tak vstřelil svou dvanáctou divizní branku. Korigovat mohl pěknou střelou z pořádné dálky Malinský, který ale mířil nad břevno. Na druhé straně po Jíránkově centru útočil na hattrick Korec, tentokrát ale hlavou zacílil vedle levé tyčky. Brankáře Černíka prověřil také Mbah, domácí brankář obstál. V 84. minutě si vypracovali šanci také domácí fotbalisté. Míč v pokutovém území propadl ke střídajícímu Sedlákovi, jehož pokus byl ale zblokován. Poslední slovo patřilo opět Benátkám. Po spolupráci střídajících hráčů posunul Buryán míč na nedostatečně obsazeného Štěpána Krýdu, který se trefil přesně k pravé tyčce a v sedmé divizní minutě v benáteckém dresu vstřelil svoji první branku – 0:3. Brzy poté hlavní rozhodčí Miroslav Novotný zápas ukončil.

Výsledek z Vysokého Mýta vypadá jasně, avšak pro domácí je porážka 0:3 možná až příliš krutá. Benáteckým opět trvalo požehnanou dobu, než se střelecky prosadili. Právě tohle je současný problém Sedláčkova týmu. Nicméně tři body se stěhovaly k Jizeře. Benátky v následujícím kole hostí poslední Týniště nad Orlicí, měl by to být další zápas, ze kterého by mělo vzejít tříbodové vítězství.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „S naším výkonem jsem spokojen, tedy kromě prvních patnácti minut. Právě v té době si domácí vypracovali jedinou šanci, kdy míč spadl na tyč naší brány. Od té doby jsme měli hru pod kontrolou. Do vyložených šancí jsme se ale příliš nedostávali. Jedině snad Martin Korec s Vitusem Mbahem měli své příležitosti vyřešit lépe. Před koncem první půle jsme neproměnili pokutový kop, v té chvíli jsem se o výsledek obával. Druhý poločas byl z naší strany ještě jednoznačnější. Vyhráli jsme zaslouženě i přes absenci pěti hráčů. Kluci, kteří nastoupili podali dobré výkony. Jsem rád, že máme široký kádr. Doufám, že se opět chytneme a pojedeme na vítězné vlně. Dále mě těší, že po dvou měsících naskočil v základní sestavě Martin Škarecký, jehož důrazná hra nám chyběla. Nyní nás čeká pět zápasů, ze kterých chceme vytěžit co nejvíce bodů a udržet druhé místo, což by byl pro Benátky historický úspěch."

Trenér Vysokého Mýta Roma OLIVA: „Benátky jsou kvalitní soupeř. Vyhrály 3:0, bylo to vítězství zasloužené."

Předzápasové představení soupeře z Vysokého Mýta naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Vysoké Mýto – SK Benátky ZDE!

VIDEO: SK Vysoké Mýto – SK Benátky ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasùm ZDE!

OHLASY trenérů z novin k dalším utkáním ZDE!

Články z novin naleznete ZDE a ZDE!

VÝSLEDKY 25. kola DIVIZE "C":

  • Vysoké Mýto – SK Benátky 0:3 (0:0)
  • Týniště n/O. – Živanice 1:4 (0:2)
  • Ústí n/O. – Dobrovice 1:2 (0:1)
  • Letohrad – Trutnov 0:1 (0:0)
  • Pardubice "B" – Pěn./Turnov 2:3 np (2:0)
  • Česká Třebová – Dvůr Králové 2:0 (0:0)
  • Český Brod – Jablonec n/J. 5:0 (1:0)
  • Náchod – Kutná Hora 2:0 (2:0)

Příští 26. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Živanice – Česká Třebová, Dobrovice – Pardubice "B", Jablonec n/J. – Vysoké Mýto, NEDĚLE: Benátky – Týniště n/O., Dvůr Králové – Náchod, Pěn./Turnov – Český Brod, Trutnov – Ústí n/O., Kutná Hora – Letohrad.