Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 28.kolo 07.06.2009

SK Benátky   TJ Sokol Nové Strašecí
4:0
( 2:0 )

Bejr – Kořínek, Mulač, Pára, Olšák – Korejza, Karásek, Sabol (68. Kolář), Hruška (58. Vízek) – Novák, Došlý (76. Novotný)

Diváků: 150

Kut – Štika (46. Vosyka), Vecka, Havel, Soukup, Černý, Duchoň, Stuchl (54. Krumhanzl), Tlustý, Koula, Kudela

 
góly: 2. a 44. Korejza, 73. Karásek, 89. Novák
karta: 25. Pára, 28. Bejr, 85. Kořínek – 24. Štika
karta:
rozhodčí: Kabyl – Zuskin, Prislupský, delegát: Bohuněk.
  Střely na branku: 5:6
Střely mimo: 1:4
Rohové kopy: 4:5
Ofsajdy: 3:1
Fauly: 16:9
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky oplatily N.Strašecí podzimní porážku i s úroky ! 

Jarní část fotbalového krajského přeboru již pomalu, ale jistě doklusala ke svému cíli a benátečtí fotbalisté již  zbývající dvě kola mohou odehrát v naprostém klidu. V 28. kole totiž na domácí trávníku přivítali zachraňující se celek Nového Strašecí a výsledkem 4:0 jej v poklidu porazili. Benátky tak potvrzují formu z posledních zápasů a věřme, že si udrží pěknou 6. pozici v tabulce. V nedělním zápase si Benátky připsaly vůbec nejvyšší výhru tohoto soutěžního ročníku na domácím hřišti a gólman Bejr udržel čisté konto, když dokonce kryl pokutový kop.

 

Zápas se musel v pěkném nedělním počasí určitě líbit. Benátečtí hráli bezstarostný fotbal, z čehož vznikalo množství pěkných akcí. Vstup svěřenců trenérů Šafáře a Jíchy do zápasu byl vskutku raketový. Hned ve 2. minutě se Hruška pěkně zbavil protihráče a načasoval krásnou milimetrovou přihrávku do vápna, kde nabíhal Milan Korejza a za zkoprnělými zadáky Strašecí k tyči neměl problém překonal vybíhajícího Kuta – 1:0. V 6. minutě si oba aktéři první branky role vyměnili, tentokráte však jejich akce nepřinesla gólový efekt. Korejza poslal do vápna ostrý centr na Hrušku, kterému se tělem nepodařilo přetlačit zkušeného Petra Kuta. Ve 26. minutě si slabší chvilku vybral gólman Bejr, když podběhl centr z pravé strany, ale svou chybu poté napravil, když na brankové čáře rukou zachytil následnou střelu Matyáše Kudely. O dvě minuty později si to Petr Černý namířil přímo na Josefa Bejra, který proti novostrašeckému útočníkovi vyběhl. Černý mu však udělal rychlou protisměrnou kličku a benáteckému brankáři nezbývalo, než jej poslat k zemi. Hlavní sudí Jiří Kabyl okamžitě nařídil pokutový kop a navíc udělil Bejrovi žlutou kartu. Lukáš Tlustý z penaltového puntíku poslal polovysokou střelu k tyči, kde však fantasticky zasáhl gólman Bejr a vyrazil míč nad branku. Josef Bejr se pomalu stává penaltovým mágem, když střelci soupeřů na něj na jaře kopali tři penalty a ani jednou nebyli úspěšní! Benátečtí však ještě do poločasu zvýšili skóre. Milan Korejza prošel přes několik protihráčů a když obešel gólmana Kuta, pohodlně skóroval do prázdné branky. Asistent sudího Petr Zuskin sice signalizoval ofsajd, ale hlavní rozhodčí Kabyl vše dobře viděl a všiml si, že Došlý, stojící v ofsajdu, neměl zájem pokračovat ve hře a Kabyl tak branku zcela správně uznal, když napravil chybu svého prvního asistenta – 2:0.

Hosté hned zkraje poločasu sáhli ke dvojímu střídání, ale ani to je z letargie neprobralo.  Havlova hlavička byla jedinou kloudnou šancí, ale gólové parametry neměla. Dvakrát střídaly i Benátky a Josef Kolář, jenž se na hřiště vrátil po zranění zad, stál u zrodu třetí branky domácího celku. Dlouhým autovým vhazováním poslal míč do ohně, kde jej nikdo ze strašeckých zadáků nedokázal odkopnout, a tak vše vyřešil rázným způsobem Milan Karásek. Na hranici penalty se nikterak nerozpakoval a z kroku bodlem přesně k tyči zatloukl třetí hřebíček do novostrašecké rakve – 3:0. V 75. minutě uháněl na Petra Kuta z Krnska v zimě příchozí Václav Vízek, tomu však v Benátkách není přáno a tuto velkou příležitost nadějný mladík zahodil, když poslal míč po zemi těsně vedle Kutovy tyče. V závěru zápasu se skóre měnilo ještě jednou. To totiž střídající Novotný nabil ve vápně Davidu Novákovi a ten z úhlu ke vzdálenější tyči překonal Kuta počtvrté – 4:0. Hosté se v tu chvíli asi už raději viděli v šatně , ale musíme říci, že se v Benátkách prezentovali dojmem, který by na body stačil i v I.B třídě hodně těžko. Vše dokumentovali taktické chyby svěřenců trenéra Mrázka. Benátky se tak vyšvihly na šestou pozici, se kterou by jistě po skončení této sezóny u Jizery panovala spokojenost. Ještě dodejme závěrem, že Benátečtí v tomto zápase z pěti střel na branku vytěžili čtyři branky, což je obdivuhodná bilance!

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

Předzápasové představení soupeře z N.Strašecí naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Sokol Nové Srašecí ZDE!

VÝSLEDKY 28. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Nové Srašecí 4:0 (2:0)
  • SK Úvaly – FK Dobrovice 2:0 (0:0) - článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Sokol Zápy 2:0 (0:0) - článek
  • Pol.Nymburk – FK Litol 5:2 (3:0) - článek
  • SK Sp.Příbram – Řevnice 1:5 (1:2) - článek
  • St.Boleslav – Un.Beroun 2:4 (1:2) - článek
  • Černolice – Vlašim "B" 1:2 (0:0) - článek
  • Velvary – AFK Semice 1:2 (1:1) - článek 1 a 2

Příští 29. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Řevnice – Pol.Nymburk (15:00), Un.Beroun – Sp.Příbram, Vlašim "B" – Úvaly, FK Litol – Černolice, Zápy – Velvary, Dobrovice – Libiš, NEDĚLE: St.Boleslav – SK Benátky, Semice – N.Strašecí (14:30).

Fotogalerie