Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: SK Benátky - TJ Sokol Nové Strašecí

V NEDĚLI 7.6. hostíme ve 28. kole TJ SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ.


Středočeský krajský přebor finišuje. Tato věta je přesné vystižení situace v nejvyšší soutěži v kraji. Do konce jarní části zbývají už jen tři kola a tajenka postupujícím i sestupujícím ještě rozhodně není vyřešena. Fotbalisté Benátek učinili v posledních zápasech důležité kroky, aby si zajistili klidný střed a nemuseli se strachovat do posledního kola. Definitivní pojistku záchranu můžou fotbalisté SK Benátky učinit již tuto neděli, kdy budou na domácím trávníku hostit TJ Sokol Nové Strašecí. Soupeř z dalekého Rakovnicka v dosavadním průběhu soutěže získal 30 bodů za 9 výher, 3 remízy a 15 porážek. To jej při skóre 37:42 řadí na 13. příčku a náš nedělní sok to bude mít se záchranou hodně těžké (dosavadní výsledky v KP – Nové Strašecí).

NA PODZIM venku v N.Strašecí:
Benátečtí hráli na podzim na půdě našeho soupeře a sehráli velice nevydařené utkání. V 16. minutě totiž po souboji Kudely s Marešem proměnil přísnou penaltu domácí Mrázek a Stuchl před poločasem zasadil hostům smrtící úder. A když v 80. minutě střídající Krumhanzl zvýšil na 3:0, bylo hotovo. Pak sice krásnou střelou z trestného kopu snížil Záblacký, ale dal výsledku jen konečnou podobu (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Velmi důležité a přiznejme se, asi málo očekávané body přivezli benátečtí minulý víkend z Berouna. S domácím celkem Český Lev-Union náš tým sehrál otevřenou partii a nakonec byl šťastnějším týmem a zvítězili. Jediný gól dal na konci prvního poločasu vydařenou střelou k tyči Karásek. Beroun neproměnil ve 49. minutě pokutový kop, když kanonýr Horel mířil jen do břevna. Další vyložené šance N.Strašecí pochytal spolehlivý Bejr (článek z utkání).

MINULÉ kolo N.Strašecí:
Novostrašecký Sokol v minulém kole hrál na svém trávníku s největším zklamáním jara Velvary. Tento sok nebyl pro Strašecí těžkým soupeřem, i když v poločase byl stav 1:1. Nové Strašecí nakonec zvítězilo v poměru 5:1 a ještě nadalo záchraně poslední sbohem. Hattrickem se blýskl největší klenot Strašecí Matyáš Kudela (článek z utkání).
N.Strašecí nastoupilo v minulém kole doma proti Velvarům v této sestavě: Kut – Vecka, Vosika (60. Stuchl), Duchoň, Havel – Koula, Tlustý (80. Šebesta), Černý, Soukup – Kudela, Krumhanzel (85. Mrázek D.)

Představení soupeře –TJ Sokol Nové Strašecí:
Pojďme si představit ústřední postavy kádru soupeře z Rakovnicka. V brance se mohou hráči Sokola spolehnout na jistotu, kterou je čtyřicetiletý gólman Petr Kut, který v sezónách 2002-2004 celkem patnáctkrát oblékl kladenský dres v mistrovských zápase 2. ligy. Kut si dále zachytal i třetí ligu a to v kádru Buldoků z Karlových Varů a Spolany Neratovice. Nejlepším střelcem týmu je mladý a nadějný syn mecenáše prvoligové Mladé Boleslavi Zdeňka Kudely, třiadvacetiletý Matyáš Kudela. Kudela junior působil v mládežnických kategoriích Mladé Boleslavi, kde se však neprosadil a již několikátý rok působí v Novém Strašecí. Na svém kontě má již 13 vstřelených branek a řadí se tak k předním střelcům krajského přeboru. Letní posila, která přišla ze sestoupivších Sedlčan Martin Havel, má na svém kontě čtyři vstřelené branky. Oporou celku je také třicetiletý obránce Petr Štika, který má na svém kontě divizní start v dresu SK Rakovník. Svým zarputilým stylem je pro tým důležitý také univerzál Jan Ducár, jenž kromě Strašecí nastupoval také v Rakovníku a Stochově. Nejzkušenějším hráčem do pole je pětatřicetiletý obránce Jaroslav Charvát. Zlými muži týmu jsou Lukáš Tlustý, jenž nasbíral sedm žlutých karet a Jan Ducár, který dostal čtyři žluté a dvě červené karty.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Jiří Kabyl a na pomezí mu budou pomáhat p. Petr Zuskin a p. Martin Prislupský. Delegátem je p. Karel Bohuněk.

ZAČÁTEK utkání:
Předposlední domácí utkání, bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 7. května 2009 s výkopem v 17:00 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v dalším utkání krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 28.kolo: SK Benátky – TJ Sokol Nové Strašecí

Stránky soupeře: TJ SOKOL NOVÉ STRAŠECÍ

--> Zpět