Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 4.kolo 28.08.2010

TJ Tatran RAKO Rakovník   SK Benátky
2:1
( 1:0 )

Fiedler – Vecka, Havel, V. Beneš, L. Kapoun (68. Vrábík) – Hůla, Melichar, Hájek (72. Stuchlý), Poula – T. Kapoun, Zmeškal

Diváků: 200

Bejr – Kopecký, Rosenkranz, Třasák, Olšák – Bělík (57. Smetana), Kohout, Karásek, Korejza – Šimek, Korec (57. Novotný)

 
góly: 11. Hůla, 90+2. Vecka – 70. Kohout
karta: 64. Zmeškal, 66. L.Kapoun – 51. Korec
karta:
rozhodčí: Mrázek – Velebil, Matoušek, delegát: Bohuněk
  Střely na branku: 6:6
Střely mimo: 4:6
Rohové kopy: 9:6
Ofsajdy: 5:2
Fauly: 19:19
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky promarnily v Rakovníku šanci na body !

Ke čtvrtému zápasu krajského přeboru zajížděly Benátky ke svému soupeři do více než sto kilometrů vzdáleného Rakovníka, kde se utkaly s domácím celkem TJ Tatran RAKO. Není bez zajímavosti, že  tento tým v dosavadních třech duelech jako nováček ještě neztratil ani bod. Tuto bilanci si Rakovničtí nezhoršili ani v sobotním odpoledni, i když Benátky jim v pořadí již čtvrtou výhru hodně usnadnily. Neproměněné gólové šance a chyby v obraně jistě zamrzí, vždyť zisk bodů byl na Městském stadionu Šamotka velice reálný. V sestavě hostí kvůli zranění chyběli opory zadních řad Pára se Skramužským, nastoupit nemohl ani záložník Holický.

Utkání začalo pěkně zostra a už ve 2. minutě poprvé zahrozil kanonýr domácího mužstva. Jím je Zdeněk Zmeškal, který ve své kariéře oblékl například dres druholigového HFK Olomouc či Frýdku-Místku v MSFL. Jeho efektní uvolnění a následnou prudkou střelu ale na roh vyrazil gólman Bejr. V 7. Minutě se osmělily také Benátky a hned z toho byla gólová pozice. Aleš Kohout si všiml, že Fiedler stojí dál ze své branky, a tak ho lehce špičkou kopačky přehodil. Překvapený brankář se stačil pouze ohlédnout nad sebe a míč z Kohoutovy kopačky trefil přesně spojnici tyče a břevna rakovnické branky! V 11. minutě ovšem udeřilo na druhé straně. Po rohovém kopu se míč dostal k noze Davidy Hůly, který vyslal křížnou střelu na branku. V chumlu hráčů ve vápně balón ještě někdo tečoval a pak už se zatřásla jen síť za Bejrem – 1:0. Pokračoval svižný fotbal, benátečtí hráči však často kazili přihrávky. Ve 21. minutě ale centrovaný míč domácí odhlavičkovali pouze ke Kopeckému, jehož velice tvrdou střelu vyrazil Fiedler pouze k nohám Šimka, který ihned dopravil míč do sítě. V tu chvíli do vzduchu vylétl praporek pomezního sudího Velebila, který signalizoval ofsajd. V probíhající 30. minutě se v rozehrávce nepohodli Třasák s Karáskem, z čehož mohl těžit Zmeškal, jenže Bejr byl tentokrát na místě. V první půli se již nic podstatného neurodilo, a tak skončila výhrou Tatranu 1:0.

I do druhého poločasu s větší aktivitou nastoupil rakovnický Tatran a už po třech minutách hry mohl RAKO vést o dvě branky. Zmeškalův centr našel hlavu Tomáše Kapouna, jenž se dokázal prosadit přes Olšáka, ovšem stopku míči do sítě vystavil zkušený Josef Bejr. O minutu později měli domácí další šanci, a byl u toho opět Zmeškal. Tentokrát vybídl ke skórování Beneše, jehož efektní nůžky se ale mezi tři tyče nevešly. Pak přišly obrovské šance Benátek. Nejprve v 61. minutě. To Korejza přiťukl na vápně Šimkovi, který z velice výhodné pozice trestuhodně přestřelil. O pět minut později tu opět byla gólovka Benátek. Střídající Smetana rozběhl Šimka, který vše ještě vyšperkoval přihrávkou na nabíhajícího Novotného, jenž postupoval úplně sám na gólmana Fiedlera. V tutové šanci ale selhal, což se později benáteckým fotbalistům vymstilo. V 70. minutě ale Korejza zahrával rohový kop, na centr si naskočil Aleš Kohout a ukončil neprůstřelnost Fiedlera, která trvala přes tři a půl zápasu. Tatran tak dostal první gól v soutěži – 1:1. Domácí se s tímto stavem nechtěli smířit a blízko brance měl Petr Vecka, jehož hlavičku až zpod břevna vyškrábl benátecký gólman. Když už se zdálo, že Benátky přece jenom na horké půdě bod získají, přišla chyba obrany a faul. V první minutě nastavení se hráči nastěhovali do benáteckého vápna. Trestňák ještě Bejr vyrazil s vypětím všech sil na roh. Po něm se ale míč odrazil k Petru Veckovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 2:1. V nastaveném čase tak Benátky přišly o bod a na střídačce tak panovalo rozčarování!

Trenér Tatranu Václav ECK: Benátky se ukázaly jako velice dobrý a silný soupeř. Asi by zápasu podle jeho průběhu slušela více remíza, ale musím kluky pochválit za to, že bojovali až do posledního hvizdu. Na druhou stranu mě mrzí řada zbytečně ztracených míčů a přihrávek, po kterých jsme dávali soupeři možnost ohrozit naši branku.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: Dosud neporažení domácí vstoupili do utkání sebevědomě a hned v 11. minutě šli do vedení 1:0. Po obdrženém gólu jsme se vzpamatovali, důkazem byla krásná střela Kohouta do břevna a branka Šimka, která nebyla uznána pro ofsajd. Do konce prvního poločasu hrozil soupeř především ze vzduchu a ze standardních situací. Do druhého poločasu jsme vstoupili mnohem aktivněji a začali jsme domácí přehrávat především rychlou kombinací. Nakonec v 70. minutě střelil hlavou Kohout po rohovém kopu Korejzy vyrovnávací branku a od té doby jsme byli lepším týmem. Ovšem k domácím se přiklonilo štěstí a 92. minutě dali po rohovém kopu vítězný gól.

Článek z webu Tatranu Rakovník naleznete ZDE! 

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE! 

Předzápasové představení soupeře z Tatranu Rakovník naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Tatran RAKO Rakovník – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 4. kola krajského přeboru :

  • Tatran Rakovník – SK Benátky 2:1 (1:0)
  • Neratovice – Brand./Bol. 2:1 (1:0) článek
  • Un.Beroun – Sokol Libiš 1:0 (1:0) článek 1 a 2
  • Sokol Zápy – Čáslav "B" 5:0 (3:0) článek
  • Dobrovice – Hradištko 4:1 (3:1) článek
  • Štěchovice – SK Rakovník 0:1 (0:1) článek
  • Český Brod – N.Strašecí 1:3 (0:1) článek 1 a 2
  • SK Úvaly – Kutná Hora 1:1 (1:0) článek 1 a 2

Příští 5. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: SK Benátky – Zápy (10:15), Libiš – Úvaly (10:15), Brand./Bol. – Dobrovice (10:15), SK Rakovník – Un.Beroun, N.Strašecí – Neratovice, Čáslav "B" – Č.Brod, Hradištko – Štěchovice, NEDĚLE: K.Hora – Tatran Rakovník.