Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: Tn.Rakovník - SK Benátky

V SOBOTU 28.8. ve 4. kole cestujeme k týmu - TJ TATRAN RAKO RAKOVNÍK.


Čtvrté pokračování bude mít o víkendu také krajský fotbalový přebor. Fotbalisté Benátek po dobrém výkonu a zisku tří bodů z minulého zápasu proti celku Úval mají před sebou těžký úkol. Budou totiž zajíždět na půdu 120 kilometrů vzdáleného a pro ně neznámého soupeře, který v úvodních třech kolem více než dobře prokázal svou kvalitu – neztratil jako nováček ani jeden bod! Jedná se o méně slavnější ze dvou rakovnických klubů – TJ Tatran RAKO Rakovník. Právě loňský postupující z I.A třídy zatím překvapuje středočeskou fotbalovou veřejnost, avšak doufejme, že Benátky budou prvním klubem, který sebere rakovnickému týmu body. V dosavadním průběhu náš sobotní soupeř tedy získal 9 bodů za 3 výhry a skóre 5:0. Rakovničtí tedy zatím ještě ani jednou neinkasovali. Díky menšímu počtu nastřelených branek jsou na 2. místě, těsně za Dobrovicí. (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Tatran RAKO Rakovník).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky ve 3. kole přivítaly ambiciózní Úvaly, které v loňském ročníku obsadily 3. příčku. Vstup do utkání se lépe povedl hostům a Špringr už ve druhé minutě vsítil první gól. Odpověď byla naštěstí blesková, Milan Karásek po rohu již v 10. minutě vyrovnal. Ve 30. minutě se domácím dokonce podařilo výsledek obrátit a Milan Korejza upravil na 2:1. Hosté ještě do poločasu vyrovnali, když faul Rosenkranze potrestal z penalty Szöcs. Vstup do druhé půle měli lepší hráči od Jizery a v probíhající 51. minutě Petr Kopecký svou druhou trefou v benátecké dresu stanovil konečný výsledek 3:2. Benátkám tak s pěti body patří 6. příčka. (článek z utkání).

MINULÉ kolo Tatran Rakovník:
Rakovnický Tatran v minulém kole zajížděl na půdu rezervy druholigové Čáslavi, která týden předtím sebrala dva body favorizovaným Úvalům na jejich hřišti. A nevedl si vůbec špatně. Už v první půli dostal hosty do vedení Zmeškal. Ve druhém poločase se sice Čáslav snažila s výsledkem něco udělat, ale potrestal ji opět Zmeškal, jenž z trestného kopu bombou přes zeď dal výsledku konečnou podobu na 0:2. (článek z utkání 1 a 2).
Tatran Rakovník nastoupil v minulém kole venku proti Čáslavi „B“ v této sestavě: Fiedler – Havel, Vecka, Beneš, Kapoun – Hůla, Hájek, Melichar (89. Krejza), Čermák (56. Pidrman) – Zmeškal, Poula (72. Stuchlý).

Představení soupeře – TJ Tatran RAKO Rakovník:
Přes sto kilometrů vzdálený celek loni v I.A třídě skupiny A obsadil se ziskem 56 bodů třetí příčku za vedoucím tandemem Štěchovice a Hradištko. Nakonec se celku z rakovnické části Šamotka naskytla možnost postoupit do nejvyšší soutěže v kraji, což vedení klubu přijalo. Protože se jedná pro nás o zcela nový celek, příliš informací o jeho kádru nemáme. Pojďme si říct alespoň něco o jeho historii. Fotbalový klub TJ Tatran RAKO Rakovník byl založen v roce 1943 jako fabrický tým nesoucí název – AFK RAKO. Během své historie prošel klub řadou změn. Největší přišla v roce 2004, kdy oddíl opustil generální sponzor Lasselsberger, jenž odkoupila většinový poddíl v Rakovnických keramických závodech. Klub byl na pokraji zániku. S pomocnou rukou však přišlo Město Rakovník, které odkoupilo areál a vzalo oddíl pod svá křídla. V současné době má klub jedenáct družstev. Klub své zápasy hraje na hřišti nad závodem Šamotka. Tři travnaté plochy se nacházejí v klidném zákoutí lesa. Kádr rakovnického týmu se skládá především z mladých hráčů, kteří vytvořili silný kolektiv a ze své sehranosti těží také při zápasech krajského přeboru. Trenérem celku je Václav Eck, který ve svých sedmačtyřiceti letech ještě v loňské sezóně coby hrající trenér nastupoval. V dobách své největší slávy i díky kanonýrským schopnostem v dresu rakovnického SK měl nabídky dokonce do první fotbalové ligy! Nakonec si několik let zahrál v Rakousku nebo také v Blšanech.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Mrázek Radek a na pomezí mu budou pomáhat p. Velebil Tomáš a p. Matoušek Lukáš. Delegátem ČMFS je p. Bohuněk Karel.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 4. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Rakovníku sehráno v SOBOTU 28. srpna s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 4.kolo: TJ Tatran RAKO Rakovník – SK Benátky

Stránky soupeře: TJ TATRAN RAKO RAKOVNÍK

--> Zpět