Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 30.kolo 16.06.2012

TJ Slavia Louňovice   SK Benátky
4:2
( 2:0 )

Hrábek – Boev (73. Paroulek), Š. Böhm, Štěch, Kolísek, Kroh, Sirový, J. Marc (86. Tuček), Beran, Šefrna (46. Klinka), T. Marc

Diváků: 70

Bejr – Reichert, Rosenkranz (28. Martin Korec), Karásek, Třasák – Fingerhut (68. Hrdlička), Cruz, Škarecký, Korejza – Šťastný, Michal Korec (46. Šesták V.)

 
góly: 25. Sirový (pen.), 27. Boev, 47. a 57. Štěpán Böhm – 64. Škarecký, 88. Martin Korec
karta: 40. Martin Korec
karta:
rozhodčí: Hocek – Čermoch, Bartůšek,
delegát:
Drahoš
  Střely na branku: 6:4
Střely mimo: 3:3
Rohové kopy: 2:4
Ofsajdy: 4:9
Fauly: 9:18
Hráč utkání:
Štěpán Böhm
Hráč utkání:
Martin Škarecký

Průběh zápasu

Benátky nestačily na domácí Louňovice a prohrály !

K poslednímu přeborovému zápasu v sezóně 2011/12 zajížděli benátečtí fotbalisté do Louňovic již s puncem přeboroví pro příští sezónu. Po zranění byl již k utkání připraven starší z bratrů Korců – Martin. Naopak trenérský tandem Sedláček - Kubík nemohl využít služeb záložníka Stanislava Smetany, který se v minulém týdnu zranil. Benátky také měly v utkání míč častěji na svých kopačkách, ale na to se nehraje a domácí je trestali v produktivitě.

V téměř tropických podmínkách se do první velké šance dostali hosté. Již ve 2. minutě spěchal zcela sám na gólmana Hrábka Šťastný, ten jej však vychytal. Aktivnější hosté mohli jít do vedení o šest minut déle, kdy parádní pumelicí orazítkoval Michal Korec břevno. Postupem času ale domácí začali vyrovnávat hru. Ve 24. minutě poprvé zaúřadoval hlavní sudí Petr Hocek, který za tuctový souboj Karáska s Boevem odpískal velice přísný pokutový kop, jež následně Jan Sirový střelou k levé tyči, na kterou si ještě Bejr sáhl, proměnil – 1:0. Jen pro zajímavost, když se podíváme do statistik letošní sezóny, tak zjistíme, že Petr Hocek pískal benátecké fotbalisty třikrát jako hlavní rozhodčí a jednou utkání odmával jako pomezní. Ve všech zápasech, které řídil jako hlavní sudí, odpískal proti Benáteckým pokutový kop! V jediném zápase, ve kterém „mával“ – v Úvalech, signalizoval červenou kartu pro mladého obránce Martina Hrdličku. Dalo by se tedy říct, že Hocek benátecké fotbalisty nemá rád, ani oni nemají rádi jeho. Zpět k zápasu. O dvě minuty později si zády k bráně na hranici pokutového území zpracoval míč Vasil Boev, otočil se s ním a napálil ho do levé šibenice – 2:0. Vzápětí museli hosté střídat. Zraněného Rosenkranze nahradil Martin Korec. Do konce poločasu se již žádná gólovka na jedné či druhé straně nezrodila.

Vstup do druhé půle vyšel na jedničku domácím fotbalistům. Agilní Boev našel přesnou přihrávkou ve vápně stojícího vytáhlého Štěpána Böhma, jemuž stačilo pouze nastavit placírku – 3:0. V 55. minutě mohl další branku přidat Böhm, těsně však přestřelil. Chuť si však tento domácí hráč spravil o dvě minuty déle. Zase v tom měl prsty Boev, jehož střelu vyrazil Bejr přesně do míst, kde stál Štěpán Böhm, jenž svým druhým gólem v utkání zvýšil na čtyřgólový rozdíl – 4:0. Hosté však zanedlouho poté korigovali stav. Z velké dálky napřáhl Martin Škarecký, jehož střela byla jemně tečována. Míč skončil přesně u pravé tyčky. Za Škareckého střelou se Hrábek pouze ohlédl – 4:1. Čtyřgólový náskok mohla domácím vrátit 80. minuta, kdy nejprve Berana vychytal Bejr, poté střílel střídající Paroulek. I tentokrát zaúřadoval hostující gólman, který vyrazil Paroulkovu střelu na tyč, míč se odrazil k Böhmovi, jenž odmítl hattrick a vysoko přestřelil. Jedna branka však v sobotním utkání ještě padla. Měl ji na svědomí hostující Martin Korec, k němuž se odrazil míč po akci Šťastného a hostující útočník ho usměrnil mimo Hrábkův dosah – 4:2. V první nastavené minutě ještě benátecký Šesták postupoval zcela sám na Hrábka, jeho akci však nepochopitelně ukončil hvizd hlavního rozhodčího Petra Hocka, který signalizoval konec utkání.

Závěrem lze říci, že kdyby benátečtí proměnili v úvodu utkání své dvě šance, mohl ze zápas vyvíjet jinak a v tomto směru se mohli zlobit jen a jen sami na sebe. Hosté tedy nezakončili sezónu bodovým ziskem. Udrželi se však na 12. příčce přeborové tabulky, 9 bodů nad sestupem.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnešní  utkání ohodnotím velice stručně. Hrůza z naší strany. Takto jsem si poslední zápas v této sezóně nepředstavoval."

Trenér Louňovic Jiří HRUŠKA: „Bylo to typické utkání ke konci soutěže. Když se podíváme na výsledky nižších soutěží, i když krajský přebor zrovna není jednoduchá soutěž, tak můžeme vidět, že se některé zápasy pouze dohrávají. Často se objevují vyšší výsledky. Je to vlivem karet či počasí. Hráči nejsou na takové úrovni, aby se rychle adaptovali na takové počasí. Kluky jsem dnes upozorňoval na to, že je potřeba chytit začátek. V tomhle počasí a s kádry oslabenými kartami se v konci sezóny zápasy těžko otáčí. Je to o nějakém morálu. Tady v Louňovicích hrajeme klasický systém, první poločas do kopce. Vždy musíme přežít první půli. Tři kola před koncem jsme již byli zachránění, tak jsme trochu změnili systém hry. Chtěli jsme se připravit na příští rok. Najednou se ukazuje, že by šlo hrát jinak, než jsme hráli na začátku jara. V minulém kole jsme vyhráli 5:0 v Sedlčanech, dnes jsme porazili 4:2 Benátky nad Jizerou. Myslím si, že jsme tímto jaro vyšperkovali a že nakonec končíme se slušnými dojmy. Avšak je na čem pracovat. Pro příští sezónu musíme kádr zkonsolidovat. Pro Louňovice to byla první nováčkovská sezóna, kdy na začátku panuje euforie, poté to bývá takové trochu kostrbaté. Soupeři si mančaft okoukají. Zjistí, kde jsou slabiny, nebo naopak, kde má silné stránky. Bylo vidět, že si kupříkladu Štěpána Böhma začali protivníci při standardkách hlídat. My to poté změnili, Štěpána jsme dali do útoku a on dal ve třech posledních zápasech šest gólů a tato utkání rozhodl. Takže jak říkám, máme na čem stavět. Máme radost z toho, že se nám povedl závěr sezóny a teď to jdeme oslavit."

Předzápasové představení soupeře z Louňovic naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Slavia Louňovice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 30. kola krajského přeboru :

  • Louňovice – SK Benátky 4:2 (2:0)
  • Mn.Hradiště – Dobřichovice 4:1 (2:1)
  • Un.Beroun – Čáslav "B" 5:0 (0:0) článek
  • Kutná Hora – N.Strašecí 2:1 (2:1) článek 1 a 2
  • Český Brod – Sedlčany 6:2 (3:1) článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – SK Úvaly 2:1 (2:1) článek
  • SK Rakovník – Pol.Nymburk 3:4 (2:2) článek 1 a 2
  • Tn.Rakovník – Dobrovice 0:3 (0:1) článek

 

  • Z KP do divize postupují: Kutná Hora, Dobrovice, Český Brod, Úvaly, Libiš a Nové Strašecí
  • Z KP do I.A třídy sestupují: Mn.Hradiště, SK Rakovník
  • Z I.A třídy do KP postupují: Nová Ves pod Pleší, Spartak Příbram (ze skupiny "A") a Klecany, Poděbrady, Dl.Lhota, Semice, Jílové (ze skupiny "B")
  • Sokol Ovčáry z ČFL budou hrát v příští sezóně 2012/2013 KP.
  •  

    Více o postupech a sestupech ZDE a ZDE.