Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE utkání, začátek v 17:00 hodin: TJ Slavia Louňovice - SK Benátky

V SOBOTU 16.6. zajíždí "A" tým v posledním 30. kole k týmu - TJ SLAVIA LOUŇOVICE.



Fotbalový krajský přebor v soutěžním ročníku 2011/2012 dospěl ke svému konci a před všemi šestnácti týmy už je jen poslední 30. kolo. Co se sestupu týče, tak jsou karty rozdány. Krajský přebor opouštějí Mnichovohradišťský SK a SK Rakovník. Ohledně postupu ještě jasno není, díky reorganizaci soutěží bude vše ještě zamíchané a z kraje může postoupit až pět týmů. Benátečtí fotbalisté ještě mohou poskočit v konečném zúčtování o nějakou tu příčku výše. Budou hosty na půdě TJ Slavie Louňovice, který je nováčkem soutěže a v tabulce má o dva body více, než právě Benátky. Ve 29 zápasech totiž 10 vyhrál, 7 remizoval a 12 prohrál. Při skóre 40:43 získal 37 bodů a momentálně mu patří 9. příčka (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Slavia Louňovice).

NA PODZIM doma s Louňovicemi:
Louňovičtí přijeli na benáteckou půdu v posledním podzimním kole ve značně oslabené sestavě s celou řadou mladíků. V 5. minutě už po dvou brankách Davida Šťastného prohrávali 0:2, jenže se dokázali vzchopit a v 11. minutě už bylo vyrovnáno. Bláznivý úvod předznamenal ofenzivní utkání, hosty držel nad vodou skvělý brankář Chrpa. Střely na branku 14:5 ve prospěch Benátek to zcela jasně dokumentují. Na gól Michala Korce v 80. minutě odpověděl Bečvařík a zajistil konečnou remízu 3:3, kterou hosté brali všemi deseti (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole definitivně stvrdily záchranu a naopak odsoudily hostující SK Rakovník k sestupu. K záchraně Benátecké posunul Milan Korejza, který v 11. minutě perfektně zakroutil trestný kop levačkou přesně k tyči a ve 31. minutě svým druhým zásahem v utkání zvýšil vedení Benátek. Hosté odpověděli ve druhém poločase M. Schwendtem, avšak to bylo z jejich strany vše a v příští sezóně si zahrají jen I.A třídu (článek z utkání).

MINULÉ kolo Louňovice:
Louňovice v minulém kole vyhrály velice přesvědčivě, a to dokonce na venkovním hřišti. Domácímu Tatranu Sedlčany nasázely celkem pět branek a vyhráli výsledkem 5:0. V poločase přitom domácímu debaklu nic nenaznačovalo, skóre bylo jen 0:1. Avšak ve druhé půli se dostavil pro Tatran potupný výsledek. Dvakrát se v dresu hostí trefil Böhm, po jedné brance přidali Štěch, Sirový a Marc (článek z utkání 1 a 2).
Louňovice nastoupily v minulém 29. kole venku proti Sedlčanům v této sestavě: Tuček – Orság, Štěch, Kolísek, Marc T. – Beran, Sirový, Klinka, Marc J. – Boev, Böhm

Představení soupeře – TJ Slavia Louňovice:
Louňovice se jako nováček po podzimní části nenacházel v klidných vodách tabulky, a tak v zimní pauze došlo v kádru celku z okresu Praha-východ k jistým změnám. Už před sezónou se podařilo vedení louňovického týmu ulovit do týmu kvalitního brankáře. Z třetiligového Loko Vltavín přišel chytat krajský přebor čtyřiadvacetiletý Jakub Hrábek, který byl celkem sedmkrát na lavičce prvoligového týmu Bohemians 1905, kde chytal také za tamní divizní béčko. Hrábek se však v průběhu podzimu zranil a mezi tyčemi se objevoval Pavel Chrpa, který ovšem v zimě odešel do pražské Hostivaře. V brance tak dostává příležitost kmenový hráč Viktorie Žižkov Filip Tuček, který chytal divizi v Polepech. V obraně již nepůsobí loňský pilíř Lukáš Hodan. Nejlepším střelcem týmu je s dvanácti brankami Štěpán Böhm, který hrál v divizních Horních Měcholupech a pražský přebor za Sokol Královice. Zajímavé je, že Böhm také nastupuje na někdy na postu stopera a v minulosti příliš gólů nedával. Šest gólů vstřelil zkušený pětatřicetiletý útočník s bulharskými kořeny Vasil Boev, který je současně také trenérem mládeže ve Slavii Praha. Někteří benátečtí fandové možná vzpomenou, jak duo Vasil Boev a Michal Klesa řádilo tehdy ještě v I.B třídě v dresu rezervy Sibřiny, jejíž áčko hrálo třetí ligu a právě Boev s Klesou také v ČFL stříleli branky. Klesa nyní působí v prvoligové Příbrami a není bez zajímavosti, že Boev v době ještě ne zcela tak nedávné koketoval s vedením Benátek o angažmá u Jizery. V přestup se v zimě změnilo hostování Adama Trávníka, který hrával také v Dobrovici. Jeho otcem je loňský trenér Louňovic Pavel Trávník, mj. také dřívější kouč ve Slavii Praha, Brně, Japonsku či naposledy Hořovicku. Ze zimních posil ještě určitě zmiňme stopera Ondřeje Kolíska z divizních Horních Měcholup, zkušeného Davida Šefrnu, kterého si můžeme pamatovat z působení v divizním Vyšehradě, Řevnicích, Zápech, Benešově či třetiligového Dragounu Břevnov. U tohoto vesměs divizního cestovatele uveďme jednu zajímavost. Nejhezčí fotbalový zážitek zažil tento středový hráč z působení v Libuši v zápase proti Al Arábí, kde hrály v tu dobu hvězdy světového formátu Effenberg a Batistuta. Utkání tehdy na Libuši sledovalo kolem 2000 diváků, což je na tamější malý stadion unikum. Ovšem zřejmě nejzvučnějším hráčem současného louňovického kádru je bezesporu pětatřicetiletý vzrůstem malý útočník Tomáš Klinka, který má v lize odehráno 148 startů a vstřelil 20 gólů. Na ligových trávnících působil v dresech Slavie Praha, Viktorie Žižkov, Kladna, Drnovic, Zlína, Blšan, Českých Budějovic nebo Bohemians 1905. Vyzkoušel si i zahraniční angažmá ve slovenské Trnavě a neměckém Aue. Rychlý útočník je určitě pro krajský přebor velmi kvalitním hráčem. Trenérem Louňovic je v současné době Jiří Hruška, který v minulosti vedl divizní Vyšehrad či třetiligový Motorlet Praha.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hocek Petr ze Struhařova. Na pomezí mu budou pomáhat p. Čermoch Jakub z Popovic u Benešova a p. Bartůšek Zdeněk z Benešova. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Louňovicích rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Poslední utkání 30. kola krajského přeboru bude na stadionu v Louňovicích sehráno v SOBOTU 16. května s výkopem v 17:00 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 14:30 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 30.kolo: TJ Slavia Louňovice – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ SLAVIA LOUŇOVICE



--> Zpět