Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 30.10.2010

TJ Slovan Hradištko   SK Benátky
0:2
( 0:1 )

Svatoš – Synek (67. Hušbauer), Plechatý, Štengl, Konečný (46. Podolák), Jarůšek, Bohuslav, Smíšek, Bublík, Kuneš, Podlena

Diváků: 70

Bejr – Mareš, Rosenkranz, Skramužský, Olšák – Kopecký, Karásek, Smetana, Kozma (77. Davídek, 88. Kraus), Korejza – Šimek (85. Bláha)

 
góly: 21. Korejza, 58. Šimek
karta: 58. Štengl, 60. Jarůšek, 69. Bohuslav, 86. Kuneš – 6. Kopecký, 71. Kozma
karta:
rozhodčí: Košťálek – Hůla, Divílek, delegát: Bohuněk
  Střely na branku: 1:6
Střely mimo: 1:5
Rohové kopy: 6:6
Ofsajdy: 1:1
Fauly: 14:20
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky si od Vltavy přivezly k Jizeře důležité body !

Ve 13. kole fotbalového krajského přeboru zajížděli benátečtí fotbalisté k zápasu do Hradištka pod Medníkem. V údolí řeky Vltavy se tak Benátky střetly s nováčkem soutěže, který zatím platí nováčkovskou daň. To se potvrdilo také v zápase s celkem od Jizery, který byl v utkání lepším týmem a po zásluze bral všechny tři body. Úvodní branku utkání vstřelil ve 21. minutě Milan Korejza a na konečných 2:0 z pohledu Benátek upravil v 58. minutě Radek Šimek. Svěřenci trenérů Doležala a Nejedlého se tak v tabulce alespoň o trochu posunuli výš a jistě budou chtít tři body potvrdit v sobotním domácím utkání s Brandýsem-Boleslaví.

Benátky cestovaly k týmu nedaleko Prahy s jasným cílem, a to naplno bodovat. To se jim podařilo a hned v 5. minutě vykročili aktivně. Kozma perfektně našel Šimka, ten obešel protihráče, sám před Svatošem však selhal, když z bezprostřední blízkosti netrefil branku. O minutu později byla k vidění kuriózní situace. Benátecký Petr Kopecký si přímo nesmyslně na hrací ploše převlékal dres, za což dostal od sudího Košťálka po právu žlutou kartu a jelikož to byla jeho čtvrtá, bude v příštím domácím utkání proti Brandýsu/Boleslavi zbytečně chybět. Domácí se nemohli za celý zápas téměř dostat k zakončení. Statistika utkání totiž vykázala pouze jednu přímou střelu Hradištka na branku a jednu mimo tři tyče. To je bilance vskutku tristní, a Josef Bejr tak příliš práce neměl. Ve 21. minutě šly Benátky do vedení. Domácí sice rohový kop odvrátili, ale pouze k Marešovi, jehož přihrávku si zpracoval Šimek, který vystřelil na domácí branku. Míč si však zpracoval Milan Korejza a poslal ho na opačnou stranu, než skákal hradišťský gólman – 0:1. Ještě před poločasem mohli hosté přidat druhý gól. Po nepovedené přihrávce domácích vysunul Kozma Šimka, ten mířil na Svatoše z velkého úhlu. Snažil se ho obstřelit, to se mu ale nepodařilo.

Jak uvedl trenér Nejedlý v pozápasovém ohlase, Benátečtí se předháněli v zahazování šancí. Za zmínku tedy rozhodně stojí situace z 53. minuty, kdy Korejza vysunul Šimka, ten prošel přes Jarůška, tváří tvář Svatošovi ale opět selhal. Trefil domácího gólmana do nohou a kýženou druhou branku tedy ještě nepřidal. Ta přišla o pět minut později. Nejprve domácí stoper spadl ve vápně při souboji s Kozmou, avšak pokračovalo se ve hře. Míč se dostal k Radku Šimkovi, který prostřelil překvapeného Svatoše a uklidnil tak druhým gólem benáteckou lavičku – 0:2. Pouhých 65 diváků na stadionu nováčka krajského přeboru sledovalo, jak v 69. minutě Kopecký přiťukl míč Kozmovi, ten byl sám před Svatošem, ale stál ve velkém úhlu. Svatoš míč pěkným zákrokem vytáhl do zámezí. V 83. minutě ještě odmítl pojistit tři body pro Benátky Karásek, kterého vysunul Kopecký. Přelstít se totiž nenechal brankář Svatoš, který vyběhl a Karáskův pokus kryl. Zabránit prohře ale nedokázal i když byl nejlepším hráčem domácích, protože nebýt jeho včasných vyběhnutí a zákroků, mohly Benátky zvítězit daleko vyšším rozdílem.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Po domácí výhře s SK Rakovníkem jsme jeli do Hradišťka s cílem bodovat. Taktika zněla jasně neinkasovat a pohlídat si začátek utkání. Začali jsme aktivně ale po deseti minutách hry jsme do šance pustili domácí. V další fázi utkání jsme byli aktivnější, z čehož vyplynula první branka Korejzy. Druhý poločas jsme začali dobře, ale šance Šimka zůstala nevyužita. Nakonec tentýž hráč zvýšil na 2:0. Pak jsme se již předháněli v zahazování vyložených šancí. Závěr byl trochu nervózní, z čehož vyplynuly některé fauly domácích, ale nakonec jsme utkání vcelku v klidu dovedli do vítězného konce“.

Předzápasové představení soupeře z Hradištka naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Slovan Hradištko – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 13. kola krajského přeboru :

  • TJ Slovan Hradišto – SK Benátky 0:2 (0:1)
  • Union Beroun – Sokol Zápy 0:3 (0:1) článek
  • SK Rakovník – Kutná Hora 0:6 (0:2) článek 1 a 2
  • Brand./Bol. – Čáslav "B" 1:2 (0:1) článek
  • Štěchovice – Český Brod 4:1 (4:0) článek
  • SK Úvaly – Tn.Rakovník 4:1 (1:0) článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Neratovice 0:0 (0:0) článek
  • Dobrovice – N.Strašecí 2:2 (1:2) článek 1 a 2

Příští 14. kolo v 14:00  hod.: SOBOTA: SK Benátky – Brand./Bol. (10:15), Libiš – SK Rakovník (10:15), Český Brod – Un.Beroun, Nové Strašecí – Štechovice, NEDĚLE: Čáslav "B" – Dobrovice, K.Hora – Hradištko, Zápy – Úvaly, Neratovice – Tn.Rakovník.