Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 14:30 hod.: TJ Hradištko - SK Benátky

V SOBOTU 30.10. ve 13. kole zajíždíme k mužstvu - TJ SLOVAN HRADIŠTKO.


V poslední říjnovou sobotu 30. října budou benátečtí fotbalisté zajíždět ke svému předposlednímu venkovnímu zápasu podzimní části fotbalového krajského přeboru do Hradištka. Nováček soutěže TJ Slovan tak bude dalším soupeřem Benátek v tomto ročníku přeboru. V dosavadním průběhu platí tradiční nováčkovskou daň, když ve 12 zápasech 3 vyhrál, 2 remizoval a 7 prohrál. Při skóre 15:21 získal 11 bodů a náleží mu 14. příčka v tabulce (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Slovan Hradištko).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole hostily v důležitém utkání předposlední tým tabulky, exdivizní SK Rakovník. Zápas měl velkou váhu pro oba celky, ale příliš pohledný fotbal se nehrál. Benátky se dostaly do vedení po pěkné akci a zkušenému zakončení Aleše Kohouta. Ve druhé půli po rohu Kopeckého Kozma hlavou stanovil konečný stav na 2:0. Kaňkou na tomto zápase je žlutá karta pro Aleše Kohouta, a protože je to jeho čtvrtá, nebude moci v dalším důležitém mači v Hradištku nastoupit (článek z utkání).

MINULÉ kolo Slovan Hradištko:
Slovan v minulém kole zajížděl na půdu dalšího nováčka, a sice rezervy druholigového Zenitu Čáslav. Po vyrovnaném poločase 1:1 nakonec hosté, ač živili naději alespoň na bod, odjeli s prázdnou po prohře 1:2. Do utkání nebude moci proti Benátkám nastoupit Petr Chomát, který také v minulém kole viděl svoji čtvrtou žlutou kartu (článek z utkání).
Hradištko nastoupilo v minulém 12. kole venku proti Čáslavi „B“ (2:1) v této sestavě: Svatoš – Podolák, Chomát, Fiala, Plechatý – Štengl, Jarůšek, Mařík, Šimonovský – Bublík, Podlena

Představení soupeře – TJ Slovan Hradištko:
O soupeři z Hradištka toho mnoho nevíme, a tak si alespoň řekněme, jak tento tým dopadl v loňském ročníku I.A třídy skupiny A. Celou soutěž vyhrál, když ve 30 zápasech hned 20 vyhrál, dvakrát remizoval a jen osmkrát prohrál. Se stejným počtem 62 bodů byly druhé Štěchovice, které jsou od Hradištka paradoxně vzdálené přes řeku Vltavu zhruba pouhé dva kilometry. V krajském přeboru je situace obou blízkých celků diametrálně odlišná. Zatímco Slovan se pohybuje v suterénu tabulky, Štěchovice překvapivě jsou na 4. místě. Nejlepším střelcem soupeře je se čtyřmi zásahy Jakub Podlena. O branku méně pak vstřelil Petr Chomát.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Košťálek Jiří z Neumětel, a na pomezí mu budou pomáhat p. Hůla Petr z Hořovic a p. Divílek Peter z Cerhovic. Delegátem ČMFS je p. Bohuněk Karel.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 13. kola krajského přeboru bude na stadionu v Hradištku sehráno v SOBOTU 30. října s výkopem ve 14:30 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí ve 12:00 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším venkovním utkání krajského přeboru a k zisku bodů!

Sledujte ON-LINE: 13.kolo: TJ Slovan Hradištko– SK Benátky

Stránky soupeře: TJ SLOVAN HRADIŠTKO

--> Zpět