Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 01.11.2008

TJ Sokol Nové Strašecí   SK Benátky
3:1
( 2:0 )

Kut – Vosyka, Duchoň, Štika, Ducár – P. Černý (70. Soukup), Stuchl, Mrázek, Vašák – Kudela, Kubec (65. Krumhanzl)

Diváků: 120

Řezáč – Kalíšek, Hrouda, Lacina, Mareš (43. Kopa) – Záblacký, Karásek (46. Hrechko), Bejda, Korejza – Voljanskij, Novák (57. Dytrt)

 
góly: 16. Mrázek z PK, 39. Stuchl, 80. Krumhanzl – 83. Záblacký
karta: Vosyka, Soukup, Krumhanzl – Voljanskij
karta:
rozhodčí: Prokeš – Hůla, Košťálek
  Střely na branku: 6:4
Střely mimo: 1:1
Rohové kopy: 4:7
Ofsajdy: 1:4
Fauly: 25:12
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Špatný výkon Benátek znamenal prohru !

Pěkné podzimní počasí předurčovalo k pěkné fotbalové podívané. Fotbalisté Benátek nad Jizerou zavítali na půdu bezmála sto kilometrů vzdáleného Nového Strašecí.  

Utkání začalo z obou stran velmi opatrně a první rušný moment přišel až v 16. minutě. Syn mladoboleslavského sportovního ředitele Zdeňka Kudely, Matyáš Kudela, který se prohnal do vápna, kde se v nevinném souboji s Marešem skácel k zemi. Hlavní sudí Prokeš však k nevoli hostujících hráčů i příznivců nařídil pokutový kop. K jeho exekuci se postavil syn novostrašeckého trenéra Jan Mrázek a střelou do horní poloviny branky k levé tyči otevřel skóre zápasu – 1:0. V 25. minutě si do otevřené obrany Benátek udělal výlet opět Matyáš Kudela a před zraky svého otce nastřelil vybíhajícího Řezáče do nohou. Benátky působily v prvním poločase velice zakřiknutě a jedinou střelou, kterou vyslali na domácí branku byl pokus Bejdy. Technickou střelu pod břevno však zkušený Kut zkrotil. Hosté sice měli znatelnější územní převahu, ale střelecký efekt prachbídný. Pasivitu Benátek domácí potrestali ještě před poločasem druhou brankou. Marek Hrouda nezastavil unikajícího Kudelu, jehož střelu dokázal ještě Řezáč vyrazit, ale pouze do míst, kde stál nehlídaný Lukáš Stuchl a napálil míč do poloodkryté branky – 2:0. Trenér Hejno reagoval ještě před poločasem střídáním, když Davida Mareše nahradil další bek Jaroslav Kopa.

Do druhého poločasu nastoupili hosté z Benátek s další změnou, tentokráte vynucenou. Milana Karáska, který měl problémy s nataženým svalem, nahradil Serhiy Hrechko a později se ukázalo, že ukrajinský útočník hru hostí patřičně rozhýbal. V 50. minutě byl na hranici vápna faulován Michal Voljanskij a z následného trestného kopu nastřelil Standa Bejda pouze před sebou stojící zeď. O dvacet minut později měl šanci ke snížení po chybě brankáře Petra Kuta střídající Hrechko, ale nedal. V 78. minutě se již hosté soustředili co nejvíce na útok a potrestat je mohl Krumhanzl, který vystřídal Kubce. Jeho střelu mířící pod břevno však reflexivním zákrokem lahodícím oku diváka vyrazil Ladislav Řezáč. Právě Krumhanzl si to však vynahradil o několik chvil později. Spolu s dalším střídajícím hráčem Soukupem postupovali na jediného benáteckého beka a tuto brejkovou situaci využili na výbornou. Soukup předložil Krumhanzlovi přihrávku na zlatém podnose a domácí útočník již neměl se skórováním problém – 3:0. V 83. minutě se hostům naskytla dobrá příležitost. Z vápna totiž kopali volný přímý kop a Miroslav Záblacký balón trefil perfektně přesně k tyči. Gólman Kut se za míčem letícím do jeho sítě jen bezmocně ohlédl – 3:1. Tato branka ještě vykřesala pro benátecké barvy jiskřičku, která definitivně zhasla s přibývajícími minutami a marným bušením na vrata obrany Nového Strašecí. Závěrečný hvizd rozhodčího Prokeše tak dal razítko prohře Benátek v poměru 1:3.

Řekl po utkání, trenér domácích Miloslav MRÁZEK: „Dnes jsme nehráli takový fotbal hezký a líbivý fotbal jako v předešlých dvou kolech. Body jsme doslova vydřeli. Diváci si nejspíše na fotbale moc nepochutnali, ale tři body jsou pro nás hrozně důležité, a zvláště, když se nám podařilo porazit velmi silný celek Benátek,“ vrátil se k utkání trenér Nového Strašecí Miloslav Mrázek.

Článek z novin Rakovnického deníku naleznete ZDE !

Předzápasové představení soupeře naleznete ZDE !

VÝSLEDKY 13. kola krajského přeboru : 

  • TJ Sokol Nové Strašecí – SK Benátky 3:1 (2:0)
  • FC Graffin Vlašim "B" – SK Černolice 1:0 (0:0) - článek
  • SK Slavoj Řevnice – SK Sp. Příbram 5:0 (2:0) - článek
  • FK Dobrovice – SK Úvaly 2:1 (0:0) - článek
  • Union Beroun – Slavoj Stará Boleslav 1:2 (0:1) - článek
  • TJ Sokol Zápy – TJ Sokol Libiš 0:2 (0:0) - článek
  • FK Litol – SK Pol.Nymburk 4:4 (1:4) - článek
  • AFK Sokol Semice – TJ Slovan Velvary 0:0 (0:0) - článek

Příští 14. kolo ve 14:00 hod.: SOBOTA: SK Spartak Příbram – ČL.Union Beroun, Libiš – FK Dobrovice, SK Černolice – FK Litol, SK Úvaly – FC Vlašim "B", Velvary – Zápy, Nové Strašecí – Semice, NEDĚLE: SK Benátky  Stará Boleslav, Polaban Nymburk – Řevnice.

Fotogalerie