Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 24.08.2008

SK Polaban Nymburk   SK Benátky
0:2
( 0:0 )

Doležal – Navrátil, Pěnička, T. Košvanec, Michal Novotný – Sporiš (75.Rys), Jirásek, Havrda, Žižka – Soukal (71.Šafránek), Mareš

Diváků: 220

Řezáč – Kalíšek, Hrouda, Lacina, Olšák – Záblacký, Bejda (79.Dytrt), Karásek, Korejza – Voljanskij (73.Kopa), Hrechko (68.Novák)

 
góly: 65. Voljanskij z pen., 72. Novák
karta: Sporiš, Košvanec, Havrda – Hrechko, Záblacký
karta:
rozhodčí: Mikeš – Novotný, Jansa
  Střely na branku: 3:6
Střely mimo: 5:6
Rohové kopy: 3:7
Ofsajdy: 0:8
Fauly: 18:22
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Korejza režíroval premiérovou výhru Benátek.

Jak před zápasem oznámil místní hlasatel, celky Polabanu Nymburk a Benátek se proti sobě postavily opět po dvanácti letech. Někdejší tradiční soupeři si to v nedělním odpoledni rozdali o mistrovské body do tabulky krajského přeboru. Benátecký trenér Hejno nechal na lavičce odpočívat obránce Kopu, který dal v minulém kole Zápům dvě branky, ale nyní se potýkal s menšími zdravotními problémy.

Zápas začal o poznání lépe pro Polaban a už ve 2. minutě měl Soukal na své noze první gól utkání. Postupoval ze strany na Řezáče a benátecký brankář v tu chvíli zachránil hosty od pohromy, když balón vykopl nohou! V 7. minutě se po lajně prohnal rychlík Korejza a těsně před Voljanskim sebral míč včasným vyběhnutím brankář Doležal. V minutě 18. se po centru Kalíška zjevil v dobré příležitosti Hrechko, branku však netrefil a domácího gólmana neohrozil. V 35. minutě zahrával Korejza rohový kop a posadil ho přesně na hlavu Bejdy, jehož hlavičku vytáhl reflexivně brankář Doležal a vysloužil si potlesk domácích fandů. Před koncem poločasu ještě po dalším rohu Korejzy byl blízko úvodní brance Hrechko, ale stejně jako na druhé straně Havrda ztroskotal na brankáři a oba týmy tak šly do kabin za bezbrankového stavu.

Po začátku druhého poločasu střílel po přihrávce Voljanského aktivní Korejza, ale brankář Doležal míč vyrazil mimo tři tyče. Zajímavý trestný kop z vápna se hostům naskytl ve 49. minutě. K exekuci se postavil Hrechko a o půl metru minul levou šibenici domácí branky. Tlak Benátek sílil a v 61. minutě po trestném kopu Bejdy mířil úplně volný Voljanskij hlavou vedle. Důležitý okamžik přišel o tři minuty později. Korejza rychlostí blesku pronikl po levé straně až do vápna a domácí kapitán Košvanec ho poslal k zemi. Hlavní rozhodčí Mikeš neváhal ani vteřinu a správně nařídil pokutový kop! Košvancovi navíc udělil ještě žlutou kartu. K zahrání penalty se postavil kanonýr Michal Voljanskij a s ledovým klidem poslal míč k tyči – 0:1. Benátky poté sáhly ke střídání. Na hřiště přišel David Novák a do hry vnesl hlavně důraz v hlavičkových soubojích. V 72. minutě opět unikl muž zápasu Milan Korejza, přihrál Záblackému, jehož pokus Doležal vyrazil k nabíhajícímu Davidovi Novákovi a ten již napálil míč nekompromisně do sítě – 0:2! Nervózní Nymburk se již na odpověď nezmohl a Benátečtí tak mohli se svými příznivci slavit premiérové a zasloužené vítězství v novém ročníku krajského přeboru.

Předzápasové představení soupeře naleznete ZDE !

VÝSLEDKY 3. kola krajského přeboru : 

  • SK Polaban Nymburk – SK Benátky 0:2 (0:0)
  • AFK Sokol Semice  FC Graffin Vlašim "B" 0:2 (0:1) - článek
  • Sokol Nové Strašecí – Litol 1:2 (0:1) - článek
  • Sokol Libiš – Český Lev-Union Beroun 4:3 (2:2) - článek
  • SK Úvaly – Slavoj Stará Boleslav 3:0 (1:1) - článek
  • Sokol Zápy – FK Dobrovice 2:1 (2:1)
  • SK Černolice – SK Spartak Příbram 1:1 (0:0) - článek
  • Slovan Velvary – Slavoj Řevnice 1:1 (1:0) - článek 1 a 2

Příští 4. kolo: SOBOTA: Spartak Příbram – Úvaly, Litol – Semice, Řevnice – Nové Strašecí, Union Beroun – Velvary, Stará Boleslav – Libiš,  NEDĚLE: SK Benátky  FK Dobrovice, Polaban Nymburk – Černolice, Vlašim "B" – Zápy.

Fotogalerie