Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 11.09.2013

FK Čechie Vykáň (I.B)   SK Benátky
0:7
( 0:2 )

Kosmák – Kramář, Stejskal, Špůrek, Kočí (52. Sofinet) – Bellada (19. Bylina), Kopecký, Olmr, Vignozzi – Dlouhý, Maxhuni (46. Leggeri)

Diváků: 70

Binder (58. Jíra) – Třasák, Borovička, Karásek, Horák (61. J. Rosenrkranz) – Kamlach, Buryán, Škarecký (46. Pavelka), Jiránek – Sosnovský (61. Krýda), Martin Korec

 
góly: 3. a 85. Martin Korec, 34. Borovička, 47. a 70. Kamlach, 75. Buryán, 80. Krýda
karta: 76. Borovička
karta:
rozhodčí: Šmejkal – Benák, Svoboda J.
  Střely na branku: 4:15
Střely mimo: 7:6
Rohové kopy: 2:11
Ofsajdy: 2:3
Fauly: 4:18
Hráč utkání:
Martin Kopecký
Hráč utkání:
Jan Kamlach

Průběh zápasu

POHÁR SKFS: Benátky přes Vykáň postupují do dalšího kola poháru !

Sehrát 1. kolo Poháru SKFS se vydali benátečtí fotbalisté do zhruba dvacet kilometrů vzdálené Vykáně. Domácí mají zkušený tým, v jehož středu je několik zahraničních hráčů. Zápas tak rozhodně sliboval zajímavou podívanou. V prvním poločase drželi Vykáňští s Benátkami krok a několikrát nebezpečně ohrozili brankáře Bindera. V tom druhém se už ale začal projevovat fakt, že hosté hrají o dvě soutěže výše. Konečný výsledek 0:7 je toho jasným důkazem.

Vykáň vstoupila do utkání nejhůře, jak mohla. Obránce Špůrek poslal brankáři Kosmákovi pomalou malou domů, tu vystihl Martin Korec a přeloboval vybíhajícího gólmana – 0:1. S domácími to mohlo vypadat ještě hůře. Opět Špůrek si počínal nedůsledně při bránění Sosnovského, ten se kolem něho obtočil, avšak mířil těsně nad. Osmělili se též domácí. Zejména rychlý Vignozzi dělal velké problémy. Ve 13. minutě mířil ze strany sám na Bindera, ten ale výborně vyběhl a šanci mladému záložníkovi zhatil. Benátečtí byli častěji u míče, avšak druhá branka ne a ne přijít. Na kopačce jí měl opět Martin Korec, který postupoval sám na Kosmáka, ten mu při pokusu o kličku vypíchl balón. Vzápětí mohl srovnat Vignozzi, znovu však narazil na spolehlivého Bindera. Ve 34. minutě si Kopecký počínal nedovoleně v souboji s Buryánem, plynul z toho trestný kop. Míč si postavil Martin Borovička a skákavou střelou přes zeď zacílil přesně k pravé tyči – 0:2. Bleskurychle mohla přijít třetí branka. Přes Kamlacha a Martina Korce se dostal míč k Sosnovskému, který ho posunul za Kosmákova záda, proti třem bránícím hráčům ale balón do opuštěné části brány nedostal.

Do druhé půle vstoupili hosté na jedničku. Sosnovského centr lízl hlavou Jan Kamlach a mohl se radovat – 0:3. Poté byli domácí nuceni střídat a očividně to na jejich aktivitě ubralo. Bylo zřejmé, že starším hráčům dochází síly. Benátečtí si prakticky dělali vše, co chtěli. Střela střídajícího Krýdy byla sražena k zcela volnému Jiránkovi, ten však tvrdým pokusem nastřelil pouze brankáře Kosmáka. O chvíli později byl ve velké šanci znovu Krýda, mířil ale těsně nad. Hřebíček do rakve týmu ze sedmé nejvyšší fotbalové soutěže zasadil v 70. minutě Jan Kamlach, jehož vysunul mladíček Pavelka. Kamlach zamířil přesně „mezi běhy“ vykáňského gólmana – 0:4. Od této chvíle na pěkně připraveném pažitu panovalo jen jedno mužstvo a góly se za Kosmákova záda sypaly v pravidelném intervalu pěti minut. Vcelku čitelný signál benáteckých hráčů z rohového kopu přetavil v šestý gól nabíhající Jan Buryán0:5. Dočkal se i Štěpán Krýda, jehož ukázková střela zpoza vápna skončila na milimetr přesně u levé tyče – 0:6. Další akci rozjel Martin Korec, přízemním centrem hledal nabíhajícího Jiránka. Za pět minut dvanáct a hlavně s velkým štěstím před ním odkopl míč Špůrek těsně vedle pravé tyče své brány. Neuplynulo ani šedesát vteřin, když si Třasákovu střelu pro sebe zpracoval Martin Korec a zavěsil posedmé – 0:7. Osmý gól mohl brzy přidat Krýda, trefil však vybíhajícího Kosmáka. Poté s velkým přehledem pískající hlavní rozhodčí Šmejkal v 90. minutě ukončil mučení vykáňských jehňátek.

Nutno dodat, že domácí zejména v prvním poločase hodně zlobili. Čelní postavení v I.B třídě tak jistě není náhodou. Benátečtí se už ale zase musí soustředit na nedělní utkáni v Ondrášovka krajském přeboru, kdy na benátecký trávník přijede tým TJ Sokol Nové Strašecí. 


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Postoupili jsme, takže jsme splnili cíl, se kterým jsme do Vykáně jeli. Domácí nás prvních dvacet minut zlobili, poté už bylo utkání jednoznačné. Jsem spokojený, že jsme konečně vstřelili více branek."

Trenér Vykáně Fabio LEGGERI: „Hosté byli rozhodně lepším, fotbalovějším a rychlejším týmem. Nám dnes chybělo osm hráčů. Čtyři kluci byli zraněni už před utkáním, další se zranili během něho. Pokud nemáme všechny hráče, nemáme šanci. První půlka byla vyrovnaná, poté se ale zranili dva dobří kluci, které máme. Pak už nebylo o co hrát, protože jsem nastoupil i já a další, kteří tuto sezónu prakticky nehráli."

Předzápasové představení soupeře z Vykáně naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Čechie Vykáň – SK Benátky ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 1. kola krajského poháru SKFS :

  • Čechie Vykáň – SK Benátky 0:7 (0:2)
  • SK Rakovník – Tn.Rakovník 0:1 (0:1)
  • Břežany II – Čelákovice 2:4 (0:2)
  • Cerhovice – Sp.Příbram 1:5 (0:1)
  • Mutějovice – N.Strašecí 1:4 (0:3)
  • Zbuzany – Jíloviště 0:2 (0:1)
  • Jílové – Sedlčany 0:2 (0:1)
  • Vysoká – Libiš 0:4 (0:2)
  • SK Doksy – Un.Beroun 4:1 (3:1)
  • Velim – Pol.Nymburk 3:2 (2:1)
  • Hřebeč – Vraný 4:0 (2:0)
  • Vonoklasy – Dobříš 2:2 (1:0) na pk. 1:3
  • Poříčany – Č.Pečky 3:3 (0:3) na pk. 4:2
  • Rejšice – Ovčáry 3:3 (1:0) na pk. 7:6
  • FC Mělník – Klecany kontumačně 0:3