Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - Středočeský krajský fotbalový pohár (SKFS) – 1. kolo, středa 11.9.:
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
FK Čechie Vykáň - SK Benátky

V prvním kole Středočeského poháru nastoupí Benátky ve STŘEDU 11.9. od 17:00 hodin na hřišti ve Vykáni, která je účastníkem a nováčkem I.B třídy.


Po nepříliš vydařeném zápase na půdě Tatranu Rakovník zajíždí benátečtí fotbalisté netradičně v podzimní části sezóny vstříc prvnímu kolu Poháru Středočeského fotbalového svazu. Soupeřem jim bude velmi zajímavý tým, účastník a letošní nováček I.B třídy – FK Čechie Vykáň. Tato malá vesnička leží nedaleko Českého Brodu, avšak fotbalový kádr se hemží řadou velmi nečekaných jmen. V tomto klubu totiž působí několik hráčů, kteří kdysi hráli vyšší soutěže, mezi nimi také pár Italů.

MINULÉ kolo Benátky:
Jak již bylo řečeno, Benátečtí nepředvedli v Rakovníku očekávaný výkon. Na soupeřova brankáře vystřelili pouze jednou, čímž si nemohli dělat velké naděje na nějaký bodový zisk. Neomlouvá je ani to, že téměř padesát minut hráli oslabeni o vyloučeného Novotného. Rakovničtí v závěrečné čtvrthodince dvakrát udeřili a radovali se z výhry 2:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Vykáň:
Hráči Čechie Vykáň zamířili v předešlém kole na hřiště Lysé nad Labem, kde o své výhře 3:0 rozhodli v prvním poločase, který vyhráli právě tímto výsledkem. O branky se podělili Kopecký, Bellada a Maxhuni. Vykáň má tedy po třech kolech v I.B třídě skupině C plných 9 bodů a je na 1. místě tabulky. V úvodním zápase vyhrála na hřišti v Sadské vysoko 7:0, poté si doma poradila se Starou Boleslaví 2:1 (dosavadní výsledky a tabulka I.B třídy skupiny C – FK Čechie Vykáň).
Čechie Vykáň nastoupila v minulém 3. kole venku proti Lysé n/L. v této sestavě: Kosmák – Beneš (65. Kramář), Stejskal, Špůrek, Kočí – Kopecký (80. Olmr), Bellada (85. Leggeri), Šplíchal, Vignozzi – Dlouhý (73. Bylina), Maxhuni

Představení soupeře – FK Čechie Vykáň:
Pojďme se představit kádr našeho příštího soupeře. V brance stojí opora Čechie. Mladý gólman Adam Kosmák prošel mládežnickými kategoriemi v Baníku Ostrava. Třetí ligu si zachytal v Hlučíně. Poté se přes Český Brod a Mochov dostal do Vykáně. Druhým brankářem je pak Ital Gianfranco Coizza. Civilním povoláním majítel trattorie Aldente. Také obrana Vykáně nabízí několik zajímavých jmen. Zkušený Tibor Fülöp, jenž kdysi hrál v prvoligovém týmu Bohemians 1905 (10 zápasů – 1 gól), se v nedávné době zranil, tudíž proti Benátkám patrně nenastoupí. Fülöp dále působil ve druhé a třetí nejvyšší české soutěži v barvách Kolína, Xaverova, Admiry Praha, Mladé Boleslavi, Českého Brodu, Čáslavi či Semic. Vyšší soutěž si zahrál též Jan Špůrek, v nedávné době totiž působil v divizních Čelákovících. Další zahraniční akvizicí v obraně je pak Vitalij Rusu. V záloze se Vykáňští mohou opřít o Tomáše Kočího, což je syn někdejšího dlouholetého ligového hráče Borise Kočího. Důležité branky střílí též Václav Bellada, jinak také šestadvacetiletý futsalista týmu Bohemians 1905. Vyšší soutěže pamatuje i Martin Kopecký, který dle oficiálních stránek Čechie dříve působil v Jablonci nad Nisou, Letohradu, Hlavici či slovenském Lučenci. O několik stupínků níže zamířil před touto sezónou David Šplíchal, který ještě v loňském ročníku střílel branky za juniorku Bohemians 1905 nebo Patrik Breškovec, odchovanec Baníku Ostrava, jenž před třemi roky patřil do širšího kádru druholigové Opavy. Dalším futsalistou z Bohemians 1905 je pak Pavel Stejskal. I na tomto postu má Čechie Vykáň italského hráče. Šestačtyřicetiletý Fabbio Leggeri působil na jihu Evropy v týmech z nižších soutěžích – Gaeta, Taglia Cozzo či Corato. Zřejmě nejzvučnější jména pak nalezneme v útočné vozbě. Zkušený Martin Dlouhý je dlouholetým futsalovým reprezentantem a legendou tohoto sportu. Znám je především díky svým kanonýrským schopnostem. Ostatně ty už předváděl v pražském přeboru, kde hájil barvy Radotína. Dalším útočníkem je Harris Vignozzi někdejší mládežník z vršovické Bohemky, kde si třikrát zahrál divizi za rezervní tým. Bezpochyby největší hvězdou Čechie je ale albánský útočník Artur Maxhuni. Mezi jeho největší úspěchy patří působení ve druhé německé bundeslize v St. Pauli, start za albánskou reprezentaci či zápas za výběr světa proti německému týmu. Do Vykáně přišel, když tento tým hrál IV. třídu, nasázel úctyhodných 60 branek a vystřelil ho o patro výš! Zahanbit se nenechal ani předloni ve III. třídě, skóroval totiž jedenapadesátkrát! A svůj brankový um předváděl též v okresním přeboru. Jak již bylo řečeno, Maxhuni nastoupil v jednom případě za albánskou reprezentaci. Stalo se tak v kvalifikaci o EURO 2000 proti Gruzii, kdy dnes jedenačtyřicetiletý sniper nastoupil na posledních pět minut. Při angažmá v St.Pauli nastupoval s tehdy velmi mladým Ivanem Klasničem.
Jak je již z následujících řádků patrné, Vykáň rozhodně nebude snadným soupeřem. Přesto by Benátečtí měli potvrdit to, že hrají o dvě soutěže výše a postup přes tým z malé středočeské vesničky by tak neměl být velkým problémem.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Šmejkal Jiří z Českého Brodu. Na pomezí mu budou pomáhat p. Benák Petr z Českého Brodu a p. Svoboda Jindřich z Ratboře. Rozhodčím přejeme, aby se jim ve Vykáni rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 1. kola Krajského poháru bude na fotbalovém stadionu ve Vykáni sehráno ve STŘEDU 11. září s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním utkání Krajského poháru a k postupu do dalšího kola!

Sledujte ON-LINE: 1. kolo poháru SKFS: FK Čechie Vykáň – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: FK ČECHIE VYKÁŇ

Los 1. kola poháru SKFS: ZDE

--> Zpět