Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 12.10.2008

SK Benátky   TJ Slavoj Řevnice
0:1
( 0:1 )

Řezáč – Kalíšek, Hrouda, Lacina, Kopa (63. Sabol) – Záblacký (46. Novák), Vajgl, Karásek, Korejza – Hrechko (69. Dytrt), Bejda

Diváků: 200

Zuska – Rosenkranz, Bezpalec, Pecháček, Hrubý – Šefrna, Karda, Tůma (90. Vršecký), Turek – Voborník (87. Chrobák), Bošanský

 
góly: 18. Bošanský
karta: 80. Bejda
karta:
rozhodčí: Železný – Mikeš, Novotný
  Střely na branku: 2:4
Střely mimo: 4:8
Rohové kopy: 5:3
Ofsajdy: 1:3
Fauly: 24:14
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky si doma neporadily se zkušeným týmem z Řevnic !

Nedělní odpoledne svedlo mezi sebe dva týmy z horních pater tabulky krajského přeboru. Oba nováčci vstoupili do sezóny dobře a ve svých výkonech budou chtít jistě pokračovat. Řevnice se také netají přáním postoupit, k čemuž podřídili také hráčský potenciál. Kádr tvoří celá plejáda zkušených hráčů, což se také v samotném zápase projevilo. Pojďme však hezky od začátku. 

Benátečtí vstoupili do utkání velice svižně. Již v 1. minutě zahrával rohový kop Martin Vajgl, na jeho centr si nejvýše vyskočil stoper Marek Hrouda, avšak jeho hlavička minula branku. Hra byla poté vyrovnána a více ze hry měly přeci jen hostující Řevnice. V 18. minutě již přišel první gólový okamžik. Petr Voborník unikl středem hřiště, potáhl balón až do vápna, odkud nezištně přihrál Jiřímu Bošanskému, který se objevil za zády benátecké obrany úplně sám a střelou ke vzdálenější tyč překonal vybíhajícího a bezmocného Řezáče – 0:1. Domácí Benátky se pak snažily co nejrychleji o odpověď, ale kompaktní obrana Řevnic jim toho mnoho nepovolila. Až ve 35. minutě to v ochozech zahučelo jako ve včelím úlu. To totiž na vápně napřáhl Stanislav Bejda a jeho pěknou a prudkou střelu však Zuska dokázal reflexivně vytáhnout na rohový kop. Ve 38. minutě hosté zahrávali trestný kop z hranice vápně. K jeho exekuci se postavil Jan Tůma. Zkušený záložník hostí to zkoušel velice dobře. Dokázal totiž obstřelit po zemi zeď a Řezáč, který balón skrz hradbu těl viděl, reagoval v poslední chvíli a konečky prstů dokázal Tůmův pokus vyrazit a následná dorážka šla nad branku. Ve 41. přišel velice sporný moment. Martin Vajgl skvěle zahrál trestný kop, na který si zpoza obránce naběhl Jarda Kopa a hlavou trkl míč do sítě. V tu chvíli se však nad hlavou pomezního rozhodčího Mikeše objevil zdvižený praporek signalizující ofsajd!  Kopa však zcela evidentně nabíhal až za obráncem a tento „ofsajd“ viděl snad jen pomezní sudí!

Do druhého poločasu přichystal domácí trenér Petr Hejno střídání. Miroslava Záblackého nahradil útočník David Novák. Ani domácí fanoušci však v tu chvíli netušili, že je prakticky po fotbale. Domácí Benátky již nic nepředvedly a obrana Řevnic v čele s velezkušeným osmatřicetiletým hrajícím asistentem trenéra Bezpalcem působila velice jistě. Když k tomu připočteme i velice nepřesné výroky celé trojice rozhodčích v čele s hlavním sudím Martinem Železným, tak z toho byla opravdová přeborová blamáž. V závěru zápasu již domácí hráli vabank a z toho pramenily ještě šance Řevnic. V 85. minutě se vytáhl Ladislav Řezáč, jenž vyrazil střelu tečovanou benáteckým bekem Kalíškem. O minutu později po dalším úniku benátecké obraně postupoval sám na Řezáče Jan Tůma, ale předkopl si balón příliš a nezbyly mu již síly ho doběhnout. Dvě minuty před uplynutím základních devadesáti minut se ještě zaskvěl domácí gólman, když skvěle zneškodnil ránu střídajícího Marka Chrobáka. Nutno na závěr podotknout, že hosté z Řevnic si svým velmi jistým a zkušeným projevem hry tři body zasloužili. Benátky příští sobotu čeká další přetěžké utkání, budou totiž zajíždět na půdu dalšího nováčka a horkého kandidáta na postup do divize – Velvar.

 

Trenér SK Řevnice JAROSLAV TESAŘ po utkání :  V 10. kole jsme hráli opět venku u kvalitního soupeře v Benátkách nad Jizerou. Soupeři bych chtěl pochválit krásné fotbalové prostředí, zázemí a perfektně připravenou hrací plochu! Do utkání jsme vstoupili aktivně a Benátky byly očividně zaskočeny. V začátku utkání jsme měli herní převahu, kterou jsme korunovali v 18. minutě gólem Bošanského. Byla to nádherná kombinace na jeden dotek s přesným zakončením. Po obdržené brance zvýšil soupeř svou aktivitu, ale do vážnějších šancí se nedostal. V těchto fázích utkání jsme hrozili především rychlým přechodem do protiútoku a přečíslováním soupeře. Benátečtí s tím měli zjevně problémy, ale nám se žádné přečíslení nepodařilo dotáhnout do konce. Velkou příležitost jsme měli z trestného kopu na hranici pokutového území, ale dobrou střelu Tůmy zlikvidoval brankář domácích. Těsně před poločasem jsme ze standardní situace sice branku obdrželi, ale pro postavení mimo hru nebyla uznána. Druhý poločas jsme odehráli především velmi kvalitní hrou v defenzivě. Soupeře jsme do žádné vážnější šance nepustili a tak jsme se po 90. minutách mohli radovat z vítězství na hřišti soupeře. Kluky musím pochválit nejen za předvedenou hru a vítězství, ale také za zodpovědný přístup k utkání.

Článek z Boleslavského deníku najdete ZDE !

FOTO ze zápasu najdete ZDE !

Předzápasové představení soupeře naleznete ZDE !

VÝSLEDKY 10. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – Řevnice 0:1 (0:1)
  • Union Beroun – FK Litol 2:4 (0:3) - článek 1 a 2
  • SK Černolice – AFK Sokol Semice 0:2 (0:0) - článek
  • Slavoj Stará Boleslav – Vlašim "B" 2:3 (1:2) - článek 12
  • SK Spartak Příbram – FK Dobrovice 2:3 (1:3) - článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Slovan Velvary 4:2 (3:1) - článek 1 a 2
  • SK Úvaly – Nové Strašecí 2:0 (1:0) - článek 12
  • SK Polaban Nymburk – Sokol Zápy 1:0 (0:0) - článek

Příští 11. kolo v 15:30  hod.: SOBOTA: Velvary  SK Benátky, Zápy – Černolice, Nové Strašecí – Libiš, FK Litol – Stará Boleslav, Řevnice – Union Beroun, NEDĚLE: Semice – Úvaly, Vlašim "B" – Spartak Příbram, FK Dobrovice – Polaban Nymburk.

Fotogalerie