Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo

V NEDĚLI hostíme v 10. kole TJ SLAVOJ ŘEVNICE


Fotbalový Středočeský krajský přebor pokračuje o tomto následujícím víkendu svým 10. kolem. Fotbalisté Benátek nad Jizerou budou v zápasem dvou celků horní poloviny tabulky hostit nováčka soutěže – ambiciózní celek Slavoj Řevnice. Benátky by nemohly po minulém utkání v Libiši nasadit do domácího utkání Miroslava Záblackého (po 4 ŽK), ovšem disciplinární komise po čtvrtečním zasedání nevydala ortel pro zastavení jeho činnosti pro toto domácí utkání, a tak Míra Záblacký může nastoupit! Do zápasu mohou i benátečí počítat se záložníkem Martinem Vajglem, který si z utkání v Libiši po nešetrném zákroku odnesl pohmožděné koleno. Ovšem obránce Martin Olšák, který se zotavuje po zloměnině nosu a nataženého svalu na noze ještě hrát nebude a to samé se týče i Michala Voljanského, který má také svalové problémy.

Hráči Benátek byli v minulém kole hosty v Libiši (viz.článek). Do hlavní role zápasu se již od úvodního hvizdu pasovala trojice rozhodčích ve složení Berovič – Štefan M., Kudrna. Proti benáteckému celku nařídila hned dva pokutové kopy, které domácí Válek bezpečně proměnil. Nic platná hostům nebyla branka Hrechka už z 1. minuty zápasu. Druhý poločas příliš mnoho krásy nenabídl, hra byla díky rozhodčím hodně často kouskována, což přinášelo vítr do plachet domácímu celku, který i přes benátecký nápor, vedení 2:1 udržel.

Obec Řevnice se nachází jen několik kilometrů za Prahou, přesněji v okrese Praha-Západ ve směru na Příbram. Ti, kteří se pohybují u krajského fotbalu, jistě vědí, že řevnický klub má v zádech velice silného sponozora. Je jím bývalý mecenáš pražských fotbalových klubů Břevnova a Vyšehradu Pavel Dragoun, který vlastní stavební a obchodní firmu KP Dragoun. Není pak těžké odhadnout, že řevnický celek může mít ty nejvyšší cíle v soutěži. Kádr mužstva tvoří hned celá plejáda bývalých hráčů, kteří působili na Břevnově nebo Vyšehradě. Začněme u brankářů. V brance má své pevné místo zkušený čtyřiatřicetiletý Karel Zuska, který působil na Břevnově. V obraně mají Řevnice hned několik ostřílených borců. Tím hlavním je Jiří Bezpalec, kterému letos je již 39 let a zároveň zastává funkci asistenta trenéra. Společně s parťákem z obrany Petrem Rosenkrazem v minulosti kopali také v pražském Břevnově. Další zkušeným bekem je Pavel Bouška, 36-ti letý stoper, který pro změnu hrával na Vyšehradě. Záložní řadu dirigurej štírek David Šefrna, u kterého uveďme jednu zajímavost. Nejhezčí fotbalový zážitek zažil tento středový hráč s Libuší proti Al Arábí, kde hráli v tu dobu hvězdy světového formátu Effenberg a Batistuta. Utkání tehdy na Libuši sledovalo kolem 2000 diváků. V útoku Řevnice spoléhají především na dvojici kanonýrů z Vyšehradu Jiřího Bošanského a Petra Voborníka. Nejlepším střelcem týmu je právě Jiří Bošanský s pěti zásahy. Trenérem „A“ mužstva Řevnic je pak bývalý hráč Sparty a Plzně s několika ligovými starty Jaroslav Tesař (39). Naposledy trénoval Bzovou, se kterou postoupil z I.B třídy až do divize.
Řevnický Slavoj byl v minulém kole hostem v Litoli, kde v zápase předních celků tabulky sehrál vyrovnaný zápas s domácím celkem a odvezl si bod za remízu 2:2 (viz.článek). Zde Vám také přinášíme hodnocení tohoto mače z pohledu trenéra Řevnic Jaroslava Tesaře – hodnocení.
Řevničtí nastoupili v Litoli v této sestavě: Zuska – Pecháček, Bezpalec, Bouška, Rosenkranz – Karda, Hrubý, Šefrna, Turek – Bošanský, Voborník.
Řevnice se v tabulce nacházejí na 3. místě se 17-ti získanými body a skóre 19:13. Benátky tak nečeká rozhodně lehký soupeř a uvidíme, jak se v souboji nováčků oba týmy popasují.

Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Železný Martin a na pomezí mu budou pomáhat p. Mikeš Karel a p. Novotný Petr. Delegátem ČMFS je p. Maurer Miroslav.

Utkání bude na Městském stadionu v Benátkách nad Jizerou sehráno v neděli 12. října s výkopem v 16 hodin! Přijďte všichni povzbudit benátecké hráče v dalším důležitém utkání krajského přeboru a také se bavit dobrým fotbalem!

Stránky soupeře: TJ SLAVOJ ŘEVNICE

--> Zpět