Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 24.kolo 04.05.2014

SK Benátky   SK Spartak Příbram
2:1
( 1:0 )

Vlk – Borovička, Karásek, Murárik (88. Mašek), Horák – Kamlach, Buryán, Smetana, Jiránek (76. M. Novotný) – Martin Korec (82. Sosnovský), Šimek (90. J. Novotný)

Diváků: 170

Zykán – Nádherný (68. Lagron), Janů, Suchý, Lantora – Voříšek (46. Tošovský), Dražan, Šutek – Ivaník, Sláma

 
góly: 25. Buryán, 51. Borovička – 54. Dražan
karta: 90+2. Janů
karta:
rozhodčí: Benák – Radina, Šmejkal
delegát:
Cyprián Otakar
  Střely na branku: 4:3
Střely mimo: 11:1
Rohové kopy: 7:1
Ofsajdy: 2:3
Fauly: 14:12
Hráč utkání:
Jan Buryán
Hráč utkání:
Michal Dražan

Průběh zápasu

Benátky vybojovaly proti Příbrami těsné vítězství !

Benátečtí fotbalisté jedou na vítězné vlně. Před pěknou diváckou kulisou porazili i nevyzpytatelný celek Spartaku Příbram. Hosté z hornického města se předvedli u Jizery ve velmi dobrém světle, mnoho nechybělo, aby favorita dokonce obrali o bod. Což o to, Benátečtí byli po většinu zápasu aktivnějším týmem, jedenáct střel mimo branku mluví za vše, avšak právě větší přesnost týmu trenérů Sedláčka a Sosnovského v nedělním podvečeru scházela.

Benátečtí nastoupili k zápasu bez vykartovaného Škareckého a hned v 1. minutě se museli bránit útočné akci kamnářů. Do Ivaníkova centru se pověsil Sláma, avšak hlavou mířil pouze do míst, kde stál připravený Vlk. Domácí se poté prezentovali několika centry, avšak ohrožení Zykánovy branky z nich nerekrutovalo. Připomněl se také druhý nejlepší kanonýr benáteckého oddílu Šimek, avšak svoji střelu nasměroval nad branku. První větší vzruch tohoto utkání zaznamenala 16. minuta. Velmi dobře kopnutý Buryánův přímý kop hlavičkoval stoper Karásek těsně vedle. Zhruba o deset minut později byl na hraně pokutového území, avšak v požehnaném úhlu, nedovoleně zastaven Šimek. Míč si postavil Jan Buryán a tento zkušený záložník milimetrovou technickou střelou udělal v levé šibenici z pavouků bezdomovce – 1:0. Na druhé straně v podobném místě fauloval Horák Ivaníka. Exekuce přímého kopu se uajl příbramský Dražan, avšak Vlk byl pozorný. Pěknou fotbalovou akci připravili Benátečtí ve 40. minutě, kdy Šimek příhrou, jež měla oči, vysunul Korce, ten ale mířil jen do boční sítě.

Do druhého poločasu hosté poslali na trávník Tošovského místo Voříška a nutno dodat, že jejich hra se zpřesnila. V úvodu byli ale v tlaku stále domácí. Buryán napřáhl zpoza vápna a o malý kousek přestřelil. V 51. minutě se už ale hráči v bílém podruhé radovali. Korcův centr na zadní tyč přetavil v branku nabíhající Martin Borovička, jenž prudkou střelou nedal Zykánovi sebemenší možnost zasáhnout – 2:0. Netrvalo dlouho a Spartakovci byli opět na dostřel. Přímý kop tentokrát místo Dražana zahrával Tošovský, střela těsně před brankářem Vlkem skočila a míč následně tomuto gólmanovi vypadl z rukou. Pohotový Michal Dražan stál tam, kde měl a hosté zvedali ruce nad hlavu – 2:1. Hosty tato branka ještě více nakopla, zatímco domácí se začali bát. Přesto v 63. minutě zahrál Korec velmi dobře standardní situaci, avšak Zykán byl na místě. Velkou možnost skórovat měl o chvilku později Šimek, který ale těsně minul. Tentýž hráč se po pěkné akci dostal k míči také o čtvrt hodiny později, hostující brankář ale opět úspěšně zasáhl. V 83. minutě domácím zatrnulo, když v pokutovém území nepohlídali Slámu, který ale nechal vyniknout Vlka, navíc ještě byl máván ofsajd hostujícího útočníka. Toto varování však nebylo dostatečně důrazné. Vzápětí totiž z pravé strany na domácího brankáře pelášil Tošovský, leč také Vlk předvedl své kvality a dalo by se říct, že hostům uzmul naději na bodový zisk. Samotný závěr již patřil zkušenému benáteckému týmu, který hosty nepustil na útočnou polovinu a tři body si už vzít nenechal.

Benátečtí si připsali další tři body, o důležitosti netřeba debatovat. Opět se potvrdilo, že Benátky hrají pohlednější fotbal spíše na hřištích soupeřů, avšak musíme přiznat též kvality Spartaku Příbram. Tento tým se prezentoval lepším fotbalem než Tatran Rakovník, který v Benátkách zvítězil. Zřejmě zápas jara čeká Benátecké příští týden. V sobotním dopoledni totiž zajíždí do Libiše, která se nachází na 3. místě se sedmibodovým odstupem. Kabylův, respektive Havlův tým, jistě ještě nesložil postupové zbraně a právě tento zápas může hodně napovědět a možná již vcelku odtajnit karty, který z týmů si v příští sezóně zahraje divizi.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Pro nás je to vydřené vítězství. Soupeř poctivě bránil, navíc se snažil o rušivé protiútoky. Bojovali jsme a opět říkám, výhru jsme spíše vydřeli. Vítězství je pro nás strašně důležité, protože nyní jedeme do Libiše, a pak máme doma Ovčáry."

Trenér Sp.Příbram Roman SOLNAŘ: „Dnes snad ani nemohu říct nejlepšího hráče, protože se mi náš tým líbil úplně celý. Domácí jsme určitě potrápili. Chtěli jsme udělat nějaký bod a byli jsme od toho kousek. Bohužel jsme dostali nešťastnou první branku. Poté jsme obdrželi ještě jednu, avšak dokázali jsme snížit a měli na to, abychom vyrovnali. Body z tohoto zápasu vůbec neberu jako ztracené. Utkání nám ukázalo, že cesta, kterou jdeme, je dobrá."

Předzápasové představení soupeře ze Sp.Příbram naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Sp.Příbram ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře naleznete ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 24. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Sp.Příbram 2:1 (1:0)
  • Un.Beroun – Čáslav "B" 5:4 (4:2) článekVIDEO
  • Vraný – Čelákovice 4:2 (1:1) článek 1 a 2
  • Dobříš – Jíloviště 2:1 (0:0) článek
  • Klecany – Ovčáry 0:3 (0:3) článekVIDEO
  • Sedlčany – Libiš 2:4 (1:2) článek 12VIDEO
  • Pol.Nymburk – N.Strašecí 1:1 (0:0) VIDEO
  • Semice – Tn.Rakovník 1:1 (1:0) článek 1 a 2

Příští 25. kolo v 17:00 hod., SOBOTA:  Libiš – SK Benátky (10:15), Sp.Příbram – Un.Beroun (10:30), Čelákovice – Klecany, Čáslav "B" – Dobříš, N.Strašecí – Tn.Rakovník, Ovčáry – Sedlčany, Jíloviště – Pol.Nymburk, NEDĚLE: Vraný – Semice.