Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – SK Spartak Příbram

V NEDĚLI 4.5. přijede ve 24. kole - SK SPARTAK PŘÍBRAM



Po pohárové středě v Rejšicích pokračují benátečtí fotbalisté v nabitém programu Ondrášovka krajského přeboru. Povinnou výhrou na půdě poslední rezervy Čáslavi si Benátky upevnily druhou příčku a na vedoucí Ovčáry ztrácejí jen tři body. Třetí Libiš pak má sedmibodové manko. Nyní čeká Benátecké další domácí utkání, v neděli přijede celek z poloviny tabulky SK Spartak Příbram, který ve 23 zápasech získal 8 výher, 6 remíz a 9 porážek. Při vyrovnaném skóre 30:30 získal 30 bodů a patří mu aktuálně 9. pozice přeborové tabulky (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Spartak Příbram).

NA PODZIM venku v Příbrami:
Na podzim Benátečtí Spartak Příbram na jeho hřišti přehrály, což značí i statistika střel na branku, která vyzněla jednoznačně pro hosty 12:0, avšak dlouho se Benátkám nedařilo překonat příbramský obranný val. Až v 62. minutě vstřelil jedinou branku utkání Martin Škarecký a hosté si tak nejtěsnějším možným rozdílem odvezli všechny tři body (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole v Čáslavi předvedly kvalitní zkušený výkon a domácí poslední tým tabulky prakticky k ničemu vážnějšímu nepustily. Už ve 3. minutě poslal hosty do vedení Murárik a ještě po poločasu na 2:0 zvýšil Šimek. Ve druhém poločase přišly další dvě trefy po pěkných akcích. Nejprve do prázdné branky zakončoval Škarecký a skóre na konečných 4:0 ve prospěch hostí upravil na zadní tyči hlavičkující Martin Korec (článek z utkání).

MINULÉ kolo Příbram:
Spartak Příbram hrál doma v okresním derby proti Tatranu Sedlčany a v prvních pětačtyřiceti minutách viděli diváci jednu branku. Zkraje utkání se o ni postaral Jiří Sláma a do kabin šli tedy spokojeněji domácí. Ve druhém poločase předvedl své galapředstavení domácí kanonýr Jiří Ivaník, když šance hostů na nějaký bodový úspěch definitivně utnul svými třemi přesnými zásahy do sedlčanské sítě a stanovil tak skóre 4:0 (článek z utkání 1 a 2 a video).

Představení soupeře – SK Spartak Příbram:
Spartak Příbram se vrátil do krajského přeboru v loňském ročníku a díky čtyřbodovému náskoku před sestoupivší Dlouhou Lhotu ho dokázal na poslední chvíli zachránit. V současném kádru Spartaku nalezneme dva hráči, kteří mají ligové zkušenosti. Tím prvním je dvaatřicetiletý slovenský zadák Martin Suchý. Odchovanec bratislavského fotbalu přišel ze Slovanu do tehdy prvoligového klubu FK SIAD Most v létě 2006, aby posílil obranu. Podzimní část sezóny 2007/08 strávil na hostování v Jihlavě. Z Mostu poté zamířil do nizozemského klubu AGOVV Apeldoorn, který hrál druhou holandskou ligu (Eerste Divisie). V září 2009 přestoupil do MFK Karviná. Suchý získal se Slovanem Bratislava ve slovenské lize titul a pro tým Spartaku v krajském přeboru je tedy určitě skutečnou oporou. Druhým exligovým fotbalistou je dvaatřicetiletý rovněž bek Václav Janů. Příbramský odchovanec, v sezoně 2000/2001 hostoval v Milíně, jinak byl mateřskému klubu věrný. V červenci 2006 byl uvolněn do Votic. V lednu 2008 přišel na hostování do Bohemians Praha, v létě se přesunul do Sezimova Ústí, odkud v červenci 2010 odešel na hostování do Votic. Univerzální obránce, může hrát ve středu i na kraji. Důrazný v osobních soubojích. Janů naposledy působil ve třetiligovém Písku, odkud přišel právě do Spartaku. Nejlepším střelcem Spartaku je s deseti trefami Jiří Ivaník, který přišel jako posila z celku Tochovic hrajícího I.B třídu a jako novic se zařadil mezi opory mužstva v ofenzivním tažení. Mužstvo Spartaku Příbram trénuje bývalý brankář Roman Solnař.

VZÁJEMNÁ bilance ze Sp.Příbram:
Sezóna 2008/209
Podzim 2008: Sp.Příbram – Benátky 5:1 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Sp.Příbram 2:0 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Benátky – Sp.Příbram 4:0 (článek z utkání).
Jaro 2013: Sp.Příbram – Benátky 2:2 (článek z utkání)
Sezóna 2013/2014
Podzim 2013: Sp.Příbram – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Jaro 2014: Benátky – Sp.Příbram neděle 4.5.2014

Statistika Benátky – Sp.Příbram:
SK Benátky:
doma: 2 - 2 - 0 - 0 – 6 bodů – skóre 6:0
venku: 3 - 0 - 1 - 3 – 4 body – skóre 4:7
Sp.Příbram:
doma: 3 - 1 - 1 - 1 – 4 body – skóre 7:4
venku: 2 - 0 - 0 - 2 – 0 bodů – skóre 0:6

Celkem ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 5 - 3 - 1 - 110 bodů, skóre 10:7
Sp.Příbram – 5 - 1 - 1 - 34 body, skóre 7:10

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Benák Petr z Českého Brodu. Na pomezí mu budou pomáhat p. Radina Marek z Polep a p. Šmejkal Jiří z Českého Brodu. Delegátem FAČR je p. Cyprián Otakar. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 24. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 4. května s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 24. kolo: SK Benátky – SK Spartak Příbram

Webové stránky soupeře: SK Spartak Příbram

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět