Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 13.08.2011

SK Český Brod   SK Benátky
2:1
( 1:1 )

Doubek – Mrázek, Mlejnek, Bureš, Kozlíček – Pech, Červenka, Krejcar, Jánoš (59. Moravec) – Štefančík, Trnka (86. Hubáček)

Diváků: 150

Bejr – Rosenkranz, Kolář, Cruz, Mareš – Reichert, Smetana, Martin Korec, Novotný (70. Korejza) – Vodák, Michal Korec

 
góly: 43. Bureš, 68. Štefančík (pen.) – 30. Rosenkranz
karta: 65. Trnka, 68. Štefančík – 41. Novotný, 76. Kolář
karta:
rozhodčí: Brejník – Hlavnička, Pejša T., delegát: Zvonič
  Střely na branku: 7:3
Střely mimo: 7:1
Rohové kopy: 3:0
Ofsajdy: 3:1
Fauly: 25:19
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky v prvním kole na hřišti soupeře na body nedosáhly !

Krajský fotbalový přebor svým prvním kolem načal novou mistrovskou sezónu 2011/2012. Obměněný benátecký tým v něm už bez dirigenta hry Aleše Kohouta zajížděl do Českého Brodu. Přestože se  v prvním poločase hosté ujali vedení trefou Rosenkranze, nakonec neodvezli z Kutilky ani jeden bod, protože ve druhé půli vše rozhodla penaltová Štefančíkova střela. Největší šanci na srovnání spálil Michal Korec, a tak Benátky budou muset na body počkat do dalšího kola.

S šesticí nových hráčů oproti jarní části sezóny vstupovali Benátečtí do prvního zápasu. Nová trenérská dvojice Alexandr Samuel a Vladislav Nejedlý nemůže být s předvedenou hrou příliš spokojena. Určitě je do dalších kol stále na čem pracovat. Už v první minutě musel zastavovat velkou šanci Trnky Bejr, všechno vzrušení ale bylo zbytečné, neboť pomezní Pejša odmával ofsajd. Na druhé straně dokonce Reichert vstřelil branku, tentokrát ale ofsajdové postavení nepřehlédl ani druhý pomezní Hlavnička. Přesně po půlhodině hry se Benátky z první střely na branku ujaly vedení. Vše začalo Novotného vybojování téměř ztraceného autového vhazování, sám Novotný ho pak zahrál na Smetanu, ten vyslal na Doubka centr, který domácí gólman boxoval za sebe, kde při jeho smůle stál sváteční střelec Jan Rosenkranz a ve skluzu usměrnil míč do sítě – 0:1. Dvě minuty před koncem první půle „fauloval“ Mareš na rohu vlastního vápna hráče soupeře a byla z toho standardka pro domácí Český Brod. Exligový Jakub Bureš lehkým obloučkem překvapil všechny přítomné včetně hostujícího gólmana Bejra, který patrně dlouho letící míč viděl na poslední chvíli a i přesto, že si na balon sáhl, v cestě do branky mu nezabránil – 1:1. Benátky tak dostaly nepopulární gól do šatny.

Domácí měli hned v úvodu druhého poločasu velmi dobrou šanci ke skórování. Červenka nahrál nedostatečně pokrytému Jánošovi, jehož střelu doprostřed branky musel vyrazit gólman Bejr! V úvodu druhé půle Českobrodští byli aktivnějším týmem a dokumentovala to situace z 57. minuty, kdy Štefančík vybídl ke skórování Trnku, který před prázdnou brankou na míč těsně nedosáhl. Téměř stejnou situaci přinesla  65. minuta. Domácí podnikli další brejk do otevřené hostující obrany. Štefančík našel milimetrovou přihrávkou Moravce, ten ale ve skluzu míč jen tak lízl a balon skončil vedle. Vrchní nahrávač Michal Štefančík poté přistrčil míč na Michala Mrázka, který byl na kraji vápna přistrčen a přitom obrán o míč Kolářem a sudí Brejník neváhal fouknout do píšťalky – pokutový kop. K exekuci se postavil bývalý ligový hráč Příbrami Michal Štefančík, poslal Bejra na opačnou stranu a otočil skóre – 2:1. Zvýšit mohl Mrázek, ale jeho ostrá střela letěla nad břevno. Největší šanci na vyrovnání spálil v 88. minutě Michal Korec. Vodák ho vyslal přesnou přihrávkou, Korec byl sám před Doubkem, kterého se snažil obstřelit. Domácí gólman ale jeho úmysl vystihl a pokus kryl! V nastaveném čase pak Benátkám rozhodčí Brejník foukl trestný kop z dvaadvaceti metrů. Ovšem Benátečtí místo toho, aby ho kopli směrem do vápna, rozehráli ho nakrátko a následná Marešova střela byla z vápna odkopnuta. Brod tak své vedení udržel a získal tak první výhru.

Benátky ve druhém poločase vyslaly na domácího brankáře pouhé dvě střely a když se k tomu přidala i nepřesná hra, brali všechny tři body zaslouženě domácí. V příštím kole hostí Benátečtí doma Libiš, které mají za loňskou sezónu hodně co vracet. Doufejme tedy, že získají před domácím publikem tři body.


Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Snažili jsme se vyjít ze zabezpečené obrany a vyvarovat se chyb ze zápasu se Semicemi. Do branky Rosenkranze na 0:1 se nám to celkem dařilo, ale po sporné situaci jsme z trestného kopu inkasovali a od té doby jsme tahali za kratší konec. Velkým zklamáním pro nás byla nejen hra útočné řady, ale i odhodlání některých hráčů vydat se ze všech sil. Trápí nás také šíře hráčského kádru."

Trenér SK Český Brod Jiří TESAŘ: „První zápasy v sezóně jsou specifické, je tam určitá nervozita, kluci byli hodně namotivovaní a možná trochu svázaní. V prvním poločase jsme málo kombinovali, málo jsme drželi míč, přizpůsobili jsme se hře soupeře a nakopávali balóny. Inkasovaný gól byl chybou našeho gólmana spolu s obranou. Soupeře jsme ve druhé půli už přehrávali po všech stránkách, mohli jsme dát i více gólů. Kluci totiž začali plnit pokyny, které dostávali. Hra pak byla o mnoho lepší."

Předzápasové představení soupeře z Č.Brodu naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Český Brod – SK Benátky ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 1. kola krajského přeboru :

  • SK Český Brod – SK Benátky 2:1 (1:1)
  • Tn.Rakovník – Čáslav "B" 1:0 (1:0) článek 1 a 2 a 3
  • Louňovice – SK Rakovník 1:0 (1:0) článek
  • Kutná Hora – Dobrovice 3:1 (1:1) článek 1 a 2
  • Sokol Libiš – Sedlčany 3:2 (1:0) článek 1 a 2 a 3
  • Pol.Nymburk – N.Strašecí 1:3 (0:0) článek 1 a 2
  • Mn.Hradiště – SK Úvaly 0:1 (0:1) článek a foto
  • Un.Beroun – Dobřichovice 2:2 (0:1) článek

Příští 2. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: SK Rakovník – N.Strašecí, Dobrovice – Polaban Nymburk, Dobřichovice – Tn.Rakovník, Louňovice – Český Brod, NEDĚLE: SK Benátky – Sokol Libiš, Čáslav "B" – Kutná Hora, SK Úvaly – Un.Beroun, Sedlčany – Mn.Hradiště.