Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Český Brod - SK Benátky

V SOBOTU 13.8. zajíždí "A" tým v 1. kole nové sezóny 2011/2012 k týmu - SK ČESKÝ BROD.



Krajský fotbalový přebor po letní přestávce opět roztočí svá kola a vstoupí do nich také fotbalisté Benátek nad Jizerou. Benátečtí se v novém ročníku utkají s pěti novými nebo staronovými přeborovými účastníky a jako prvního soupeře jim los přiřkl celek SK Český Brod, tedy tým, který v loňské sezóně až do závěru soutěže bojoval o zachování přeborové příslušnosti. To se nakonec Českobrodským podařilo, skončili na 14. místě, což byla poslední nesestupová pozice. Náskok před předposledním Brandýsem pak měl Brod sedmibodový.

V loňské sezóně s Č.Brodem:
Český Brod byl v loňské sezóně pro Benátky oblíbeným soupeřem, v obou zápasech se totiž z výhry radovali hráči od Jizery. Nutno však dodat, že obě vítězství byly velmi vydřené a obě skončily výsledkem 1:0. Na podzim na hřišti Brodu byl k vidění festival v zahazování šancí, pohříchu se ujala jen jedna střela z kopačky Radka Šimka (článek z utkání). Na jaře pak doma jedinou branku v utkání vstřelil v 60. minutě Korejza a v důležitém utkání se tak radovaly Benátky (článek z utkání).

Benátky v přípravě:
Benátky sehrály v přípravě celkem pět přátelských zápasů a bilanci pak Benátečtí měli příznivější – 3 výhry a 2 porážky. V úvodním zápase Benátky v Kochánkách těsně nestačily na divizní Litol a podlehly 0:1, ve druhém zápase už se tým rozstřílel, v Křečkově s účastníkem I.A třídy Poděbradami otočil skóre z 1:2 na 4:2 ve svůj prospěch. Třetí utkání musely Benátky také otáčet, proti I.B třídním Rejšicím nakonec zvítězily 3:1. Zřejmě nejpovedenější zápas v přípravě sehráli svěřenci nového trenérského dua Alexandr Samuel a Vladislav Nejedlý ve Staré Boleslavi s divizními Zápy, které porazili vysoko 5:2. Naopak nejhorší zápas byla generálka na úvodní mistrák v Semicích s tamtím AFK Sokolem, které hráči od Jizery vůbec nezvládli a podlehli 1:4 (viz. přípravná utkání).
Střelci SK Benátky v přípravě: Jan Reichert – 3, Jan Vodák – 2, Michal Korec, Martin Korec, Aleš Kohout, Milan Karásek.

Změny v „A“ týmu před novou sezónou:
V letní přestávce došlo v benáteckém mužstvu k celé řadě změn. Ta nejzásadnější se týká trenérského postu, kam přišel někdejší hráč ligových Chebu či Benešov a později trenér Vyšehradu nebo Staré Boleslavi Alexandr Samuel, který tak nahradil Zdeňka Doležala (nyní Semice) a vytvořil trenérské duo s Vladislavem Nejedlým. Co se hráčského kádru týče, tam došlo ke změnám rovněž. V jednání je příchod gólmana Jiřího Gabriela, který má za sebou například dorostenecké angažmá v Dukle Praha. V Benátkách naopak nebudou už dále působit zadáci Sebastián Novák, Jakub Skramužský a Karel Kozma. Jejich místa zaujmou Jan Cruz z Brandýsa-Boleslavi a Josef Kolář z Luštěnic. V útočné řadě už neuvidíme jednoho z klíčových hráčů Benátek a nejlepšího střelce (14) v loňském ročníku. Jedná se o Aleše Kohouta, který kývl na nabídku celku FC Horky hrajícího III. třídu mladoboleslavského okresu. Záložní řadu doplní šikovný Jan Reichert z Unionu Čelákovice, který naposledy hrál v Brandýse-Boleslavi. Odtamtud přichází také útočník s kanonýrskými schopnostmi Jan Vodák a v neposlední řadě také útočné bratrské duo z Kropáčovy Vrutice, Martin a Michal Korcové. VIZ. ZMĚNY V KÁDRU.

Představení soupeře – SK Český Brod:
Jak už jsme napsali v úvodu, s Českým Brodem jsme se utkali už v loňské sezóně. Že nebudou chtít v Brodě na loňskou sezónu navázat, je jasné. Aby také ano, když se Brodští tak tak zachránili. Při pohledu na možné posily, které však ještě nejsou potvrzeny, se dá očekávat, že Český Brod bude čeřit vody ve vrchních patrech tabulky.
Pojďme si nyní prohlédnout hráčský kádr soupeře. Brankářský post je zatím velkou neznámou. Působení v Českém Brodě podle webu SK Český Brod ukončili oba loňští gólmani. Václav Krch odešel do divizních Štěchovic a Stanislav Doubek ukončil hostování z Desné. Jako náhrada za ně působil v přípravě v brance gólman Kosmák. Můžeme se pouze domnívat, zda se jedná o mladého brankáře z Baníku Ostrava. Brankář Stanislav Doubek se však v brance českobrodských nakonec představil a to právě v posledním přípravném utkání s pražskou Uhříněvsí. Zápas bude určitě pikantní pro dvojici obránců. Petr Kopecký totiž působil v Benátkách v podzimní části loňské sezóny a nově příchozí Sebastián Novák v části jarní. Novák bude pro Brod určitě velkou posilou, neboť v Benátkách předváděl velmi kvalitní výkony. Má za sebou také angažmá v třetiligovém Králově Dvoře, divizní Nové Pace a dorosteneckých týmu Slavie Praha. Nejzkušenějším hráčem současného českobrodského kádru, co se prvoligových startů týče, je třicátník Jakub Bureš. Bývalý zadák prvoligových Blšan, Opavy, Českých Budějovic nebo Synotu. Druhou ligu si pak zahrál například na Xaverově nebo Spartě Krč. Vyzkoušel si i zahraniční angažmá ve slovenském Ružomberoku a reprezentoval v dresu jedenadvacítky! V záložní řadě odcházejícího Viktora Pařízka zřejmě nahradí Jiří Krejcar. Tento zkušený středopolař , který přišel loni na přestup do Dobrovic z třetiligových Ovčár, hostuje nyní v Českém Brodě. Krejcar je kvalitní hráč zejména pro zahrávání standardek. Hrál druhou ligu za Kolín a Hradec Králové. Následně pak hrál třetí ligu v Ovčárech a nyní by měl působit v Českém Brodě. V útoku pak působí neméně zkušený Michal Štefančík. Loňský fotbalista Záp má na svém kontě i několik startů v prvoligové Příbrami. Trenérem týmu je pan Jiří Tesař.
V přípravě se Brodu dařilo, porazil například tři účastníky pražského přeboru – Uhříněves 2:1 (článek z utkání), rezervu divizního Meteoru VIII 4:2 (článek z utkání) a rezervu druholigových Bohemians-Střížkov vysoko 6:2 (článek z utkání). Poradil si také s nováčkem I.A třídy Středočeského kraje Všenorským SK 3:1 (článek z utkání).
SK Český Brod nastoupil v posledním přípravném utkáni proti Uhříněvsi v této sestavě: Doubek – Mrázek, Mlejnek, Bureš, Kopecký – Pech, Červenka, Krejcar, Jánoš – Štefančík, Trnka. Střídali: Kosmák, Kozlíček, Moravec, Novák.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 1.kola nové sezóny bude na stadioně Na Kutilce v Českém Brodě sehráno v SOBOTU 13. srpna s výkopem v 17:00 hodin. Autobus do Českého Brodu vypraven nebude. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v prvním utkání nové sezóny na hřiště soupeře a k zisku tří bodů!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Brejník Aleš z Újezdu nad Zbečnem a na pomezí mu budou pomáhat p. Hlavnička Martin z Kladna a p. Pejša Tomáš z Kladna. Delegátem ČMFS je p. Zvonič Josef.

Sledujte ON-LINE: 1.kolo: SK Český Brod– SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SK ČESKÝ BROD



--> Zpět