Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 21.kolo 12.05.2012

SK Benátky "B"   FK Zdětín
5:0
( 3:0 )

Jíra – Šukal P., Chupík, Hejtmánek, Hrdlička – Šesták V., Kraus Jakub (52. Feri), Cruz, Langšádl, Kraus Jan (80. Šukal M.) – Došlý

Diváků: 70

Halváček – Mezera, Honzátko, Sedlák, Richtr, Baďura (21. Kinzl), Knespl, Votruba, Miškovský Jan, Bůžek Jakub (70. Polesný), Kohout Miloš

 
góly: 3., 22. a 44. Kraus Jan, 63. V. Šesták, 82. Hrdlička
karta: 58. Hejtmánek
karta:
rozhodčí: Sobalík – Jirků, Roth
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Jan Kraus
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva doma plně bodovala po třech utkáních !

V nedělním utkání okresního přeboru 21. kola chtěli hráči Benáteckého béčka odčinit prohru 4:1 ze Struh a taky vyhrát před domácími fanoušky, protože tři předchozí utkání na domácím hřišti rezerva Benátek nezvládla a získala pouze jeden bod. Nakonec na domácím hřišti rozstřílela Zdětín vysoko 5:0 a třemi góly se blýskl Jan Kraus.

Do zápasu Benátky vstoupily aktivně a hned od první minuty dávaly Zdětínské obraně varování ,že dnes chtějí urvat tři body pro sebe.  Benátečtí hned po varováních využili zaváhání obrany hostů, kdy se hostující stopeři nedohodli, mezi nimi proběhl Jan Kraus a ve 3. minutě utkání vsítil branku – 1:0. Poté se hra celkem vyrovnala a i Zdětín si vytvořil šance ale branku nevstřelil. Ve 22. minutě přišlo další zaváhání  hostující obrany. Po dlouhém balónu Chupíka na Došlého se míč dostal do hloučku těl hostujících obránců ze kterého míč vypadl a Jan Kraus toho využil a se štěstím vstřelil již jeho druhou branku v zápase – 2:0. Po druhém gólu se Zdětín trochu probral a opět vyrovnal hru ve středu hřiště ale však nepřesnými přihrávkami a dobře organizovanou obranou Benátek neprošli a tak se do šancí dostávali jen málo. Velkou šanci měl Zdětín z přímého kopu na vápně ke kterému se postavil Jakub Bůžek, jehož pěknou střelu skvěle chytil domácí gólman Jíra. Ke konci poločasu, konkrétně ve 44. minutě se potřetí prosadil Kraus. Balón od obrany krásně prodloužil Langšádl na nabíhajícího Jana Krause a ten krásným lobem přehodil hostujícího gólmana – 3:0. Hosté tedy inkasovali nepopulární gól do šatny.

Druhá půle se už odehrávala více v klidu bez vážnějších náznaků akcí a domácí  do ní vstupovali s tím, že chtějí udržet vzadu nulu a třeba i navýšit vedení. Dvě velké šance promarnil Zdětín. Richtr se prokličkoval ze strany až do vápna avšak v souboji s gólmanem Jírou vyšel na prázdno. Druhou šanci měl Jakub Bůžek, kterému v zakončení chyběl klid a tak minul prázdnou bránu o pěkný kus. Po těchto akcích měli Zdětínští ještě šanci z rohu ale Lukáš Mezera však ve výskoku minul jen o kousek domácí klec. Poté se znovu domácí probrali. Po pravé straně v 63. minutě utekl střídající Martin Feri předložil balón na Vojtu Šestáka, který už měl lehkou práci s uklizením míče do prázdné brány – 4:0. V 82. minutě se vytáhnul dopředu Martin Hrdlička a svůj únik od půlky hřiště po levé straně zakončil krásnou technickou střelou k pravé tyči na kterou gólman Hlaváček nedosáhl a touto tečkou urovnal skóre – 5:0. Poté se již zápas dohrával a Benátecká rezerva si na domácím hřišti připsala konečně plný bodový zisk.

Příští týden zajíždí „B“ mužstvo na hřiště Kněžmosta, kde bude chtít navázat na domácí výhru a udržet si svou pozici v tabulce. Na podzim doma s Kněžmostem rezerva remizovala 1:1. (viz článek)

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 21. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Zdětín 5:0 (3:0)
  • Dobrovice "B" – Březno 2:0 (2:0)
  • Krnsko – Kr.Vrutice 6:1 (1:1) 
  • Bezno – Kněžmost 2:1 (0:1)
  • K.Hlavno – Klášter 4:1 (2:1)
  • Čejetice – Struhy 5:1 (4:0) článek
  • Akuma – Řepov 3:1 (1:0)

Příští 22. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Kněžmost – Benátky "B", Řepov – Bezno, Březno – Krnsko, Klášter – Akuma, Zdětín – Čejetice, Struhy – Dobrovice "B", NEDĚLE: Kr.Vrutice – K.Hlavno.

Fotogalerie