Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 22.10.2011

SK Benátky "B"   Sokol Kněžmost
1:1
( 0:0 )

Gabriel – Vaňousek, Chupík, Hejtmánek, Šukal M. – Feri (30. Fingerhut, 77. Kraus Jakub), Kraus Jan, Langšádl, Korejza (86. Davídek) – Šesták V., Mareš

Diváků: 70

Majzlan – Repš, Beran, Kobrle, Prokůpek (85. Beneš), Řezáč, Macek, Hybner, Kastner, Škaloud, Štěpánek

 
góly: 75. Korejza z pen. – 90. Kastner
karta: 36. Kraus Jan, 48. Langšádl, 80. Šesták V. – 79. Hybner, 84. Repš, 90. Štěpánek
karta:
rozhodčí: Vrabec
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Zápas rezervy o druhé místo skončil zaslouženou remízou !

Utkání 9. kola okresního přeboru mezi benáteckou rezervou a Sokolem Kněžmost slibovalo velmi zajímavou podívanou. Střetl se totiž druhý a třetí celek aktuální tabulky nejvyšší okresní soutěže na Mladoboleslavsku. Zápas nakonec zajímavé momenty přinesl až v závěrečné dvacetiminutovce, do té doby ani jeden z brankářů nemusel vážněji zasahovat.

V první půli byli k vidění snad jen dva rušnější momenty. Nejprve se hosté řítili do zajímavého přečíslení, které však zastavil zdvihnutý praporek pomezního Benátek a následně odpískaný ofsajd hlavním rozhodčím Vrabcem. Benátky byly sice možná herně trošku aktivnějším týmem, avšak první pětačtyřicetiminutovka byla celkově vyrovnaná. Ještě jednu šanci měli do půlky Kněžmostští, někdejší hráč Mnichova Hradiště Libor Kastner posunul míč na Jiřího Hybnera, který v nadějné pozici přestřelil Gabrielovu branku.

V úvodu druhého poločasu v dobré šanci promáchl Jan Kraus, aby následně na druhé straně zakončoval Macek odražený balón nad branku. Zcela stejná situace jako při Mackově šanci se opakovala i o dvě minuty později, to taktéž po odraženém míči pálil Štěpánek a výsledek byl také stejný – míč až v ochranné síti nad brankou. V 70. minutě největší šanci Kněžmosta spálil dvacetiletý Radek Řezáč, který z blízkosti nechal vyniknout Gabriela a o pár chvil později Kastner nastřelil pouze boční síť domácí branky. A přišel na druhé straně trest. Šesták byl ve vápně faulován Beranem a sudí Slávek Vrabec nařídil pokutový kop, který s jistotou proměnil Milan Korejza1:0. Pojistku mohl přidat v 83. minutě Korejza, jenž sám ze strany ovšem v gólovce netrefil Majzlanovu branku. Hostům se podařilo vyrovnat v poslední možný okamžik. V právě probíhající 90. minutě si až za polovinu hřiště vyběhl brankář Tomáš Majzlan, svým centrem našel naběhnutého Libora Kastnera, který střelou k tyči rozradostnil kněžmostskou střídačku v čele s trenérem Škaloudem – 1:1.

Zápas tak skončil zřejmě zaslouženou remízou, oba celky si tak do tabulky OP připsaly po jednom bodu. V příštím kole svěřenci trenérů Kubíka a Hejtmánka zajíždějí v dopoledním čase na půdu předposledního Bezna-Sovinek.


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Utkání bylo spíše o bojovnosti než o nějaké fotbalovosti. Dokázali jsme si vytvořit tlak na soupeřovu branku, ale do koncovky jsme se nedostávali, tak jak by jme chtěli. Branku jsme dali z pokutového kopu, když byl faulován Vojtěch Šesták a zkušeně ji proměnil Milan Korejza. Bohužel jsme dostali vyrovnávací branku v 90. minutě z posledního nákopu na branku. Na druhou stranu je bod asi maximem a právem zasloužený pro obě mužstva."

Trenér Kněžmosta Luděk ŠKALOUD: „Bylo to dobré utkání okresního přeboru, bylo vidět, že hrály dvě mužstva z vršku tabulky. Rozhodčí pískal na mé poměry dost úzkostlivě, hra byla vyrovnaná. Domácí dali branku z penalty, rozhodčí byl u toho blízko, foukl to, takže to tak asi bylo. Pak jsme to trošku otevřeli, hráli na riziko a podařilo se nám zaslouženě vyrovnat. Bod si myslím že je spravedlivý pro obě mužstva."

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VÝSLEDKY 9. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Kněžmost 1:1 (0:0)
  • Dobrovice "B" – Struhy 3:3 (2:1) článek
  • Čejetice – Zdětín 1:1 (:)
  • Akuma – Klášter 3:4 (2:1) článek
  • K.Hlavno – Kr.Vrutice 2:1 (2:0)
  • Krnsko – Březno 2:1 (0:0) článek
  • Bezno – Řepov 6:3 (5:1)

Příští 10. kolo okresního přeboru ve 14:30 hod., SOBOTA: Bezno – Benátky "B" (10:15), Březno – K.Hlavno, Řepov – Klášter, Zdětín – Dobrovice "B", Struhy – Krnsko, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Akuma, Kněžmost – Čejetice.

Fotogalerie