Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 26.kolo 18.05.2014

SK Benátky   TJ Sokol Ovčáry
2:4
( 1:2 )

Vlk – Borovička, Karásek, Murárik, Horák – M. Novotný (46. Jiránek), Smetana (80. J. Rosenkranz), Škarecký (74. J. Novotný), Třasák – Kamlach (46. Šimek), Martin Korec (57. Sosnovský)

Diváků: 300

Straka – Pechar, Studený, Baloun, Viskup – Kudela (74. Matějček), Mižič, Mihalík, Hyka, Maršner – Müller (87. Voljanskij)

 
góly: 11. Martin Korec (pen.), 77. Karásek (pen.) – 13. Müller, 39. Hyka, 47. a 70. Viskup
karta: 40. Smetana, 46. Murárik, 83. Horák – 11. Baloun, 77. Mihalík, 83. Mižič 84. Hyka
karta:
rozhodčí: Wolfram – Svoboda J., Hron
delegát:
Nitsche Jaroslav
  Střely na branku: 5:5
Střely mimo: 6:4
Rohové kopy: 6:2
Ofsajdy: 1:2
Fauly: 15:15
Hráč utkání:
Milan Karásek
Hráč utkání:
Jan Mižič

Průběh zápasu

Benátky doma zaváhaly a komplikují si cestu za postupem !

Ještě před před čtrnácti dny se vyhřívali na druhém místě tabulky krajského přeboru s bytelným sedmibodovým náskokem na třetí Libiš. Nyní už to ovšem neplatí, Benátečtí fotbalisté si cestu do vysněné divize notně zkomplikovali. Prohráli na trávníku pronásledující Libiše 0:3 a následně v domácím prostředí před pěknou diváckou návštěvou nestačili ani na vedoucí Ovčáry, kterým se museli poklonit po porážce 2:4. Nyní drží těsný jednobodový náskok na libišský tým, který se budou snažit v posledních čtyřech kolech uhájit.

Přitom začátek utkání měli Benátečtí doslova vysněný. V 11. minutě zahrával trestný kop Borovička, jehož střelu musel s vypětím všech sil zkušený brankář Straka vytěsnit mimo tři tyče. Neuplynula ani minuta, když v pokutovém území zahrál rukou Baloun a velmi dobře pískající hlavní rozhodčí Wolfram ukázal na značku pokutového kopu. Míč si postavil Martin Korec a střelou do horní poloviny branky nedal Strakovi sebemenší šanci zasáhnout – 1:0. Chvilka nepozornosti však stačila k tomu, aby ostřílený tým z Mělnicka dokázal z první vážnější šance vyrovnat. Dlouhý nákop se snesl na hlavu urostlého Miroslava Müllera, a i když si brankář Vlk na míč sáhl, cestě do branky mu zabránit nedokázal – 1:1. Vedení pro benátecké barvy mohl v 17. minutě navrátit Korec, jehož střele z trestného kopu scházelo opravdu málo. Pokračoval vyrovnaný fotbal, ve kterém nebylo příliš brankových příležitostí. Oba týmy se snažily nechybovat, což se odráželo i na několika nedovolených zákrocích, které ale spravedlivě posuzoval rozhodčí Wolfram. Benátečtí měli k dispozici velké množství rohových kopů, které ale bezpečně odvracela urostlá obrana prvního týmu tabulky. Ve 39. minutě se v pokutovém území dostal k míči Müller, nepřipravili ho o něj ani benátečtí obránci, které si povozil na svých zádech a následnou přízemní přihrávku usměrnil k levé tyči Petr Hyka1:2. Zajímavou tečkou byl únik domácího Borovičky po pravé straně. Střela z kopaček mladého obránce však namířila do boční sítě.

Do druhého poločasu udělal domácí trenér Sedláček dvě změny, když v kabině nechal Kamlacha a Matěje Novotného a naopak na travnatý pažit poslal Šimka s Jiránkem. Oba hráči ještě nebyli na hřišti ani dvě minuty, když museli sledovat třetí oslavu branky v podání ovčárského týmu. Na přímý kop od pravé postranní čáry nejvýše vyskočil Martin Viskup a tento zkušený zadák se v podobných situacích obvykle nemýlí – 1:3. S domácími to mohlo vypadat ještě hůř, Müllerova střela z hloubi pokutového území ale přesně nemířila. Obrana benáteckého mužstva působila v těchto chvílích dosti chaoticky, což několikrát nenechalo klidným hlavního trenéra domácího oddílu Vladimíra Sedláčka, který obráncům za chyby důrazně vyčinil. V 50. minutě střílel z hranice pokutového území Mižič, Vlk vyrazil míč k dobíhajícímu Müllerovi, jenž dostal balón za brankovou čáru. Gól však nemohl být uznán, jelikož se ovčárský útočník nacházel v ofsajdu. Benátky sice byly od této chvíle častěji u míče, avšak vyložené šance nepřicházely. Nepřesně střílel Karásek i na druhé straně hlavičkující Hyka. Pozornost Straky prozkoušel z velké dálky Šimek, dlouholetý ovčárský brankář však obstál. V 70. minutě se opět nevyznamenala benátecká obrana, která po rohovém kopu nechala hlavičkovat Martina Viskupa, jenž si připsal druhou branku v utkání – 1:4. O sedm minut si v pokutovém území počínal nedovoleně Mihalík v souboji se Šimkem a hlavní rozhodčí Wolfram neváhal s odpískáním druhé penalty pro domácí tým. Míče se tentokrát chopil Milan Karásek, a i když gólman Straka směr jeho střely vystihl, balón skončil v brance – 2:4. Vzápětí mohl hostům vrátit tříbrankové vedení hlavičkující Hyka, jehož našel Maršnerův centr. Vynikající střelec týmu z Mělnicka o kousek minul levou tyč.  Závěrečná desetiminutovka se nesla ve znamení domácí snahy o kontaktní branku, zkušená hra soupeře však byla rázně proti.

Benátečtí prohráli druhé mistrovské utkání v řadě. Jednobodový náskok před třetí Libiší slibuje velmi zajímavou podívanou, zřejmě až do konce soutěže. V závěrečných kolech rozhodne, který z týmů je vyspělejší, má pevné nervy a zejména nedostává laciné branky. V následujícím kole zajíždí Benátky na trávník předposledních Čelákovic, nic než tři body z tohoto střetnutí Sedláčkovi svěřenci brát nemohou.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Rozhodně se potvrdila kvalita našeho soupeře, který je trošku jinde než náš tým. Pro nás je zklamání, že nás hosté porazili ze vzduchu. Takto nám dali tři branky. Připravovali jsme se na jejich standardní situace, přesto jsme nebyli schopni je ubránit. Jak jsem již řekl, soupeř má jinou kvalitu, která by stačila na prvních pět míst v divizi. Na druhou stranu, pokud se chceme prát o postup, musíme hrát i s podobným soupeřem daleko vyrovnanější partii."

Trenér Ovčár Miroslav SANKOT: „Přijeli jsme sem vyhrát. Chtěli jsme potvrdit, že se na první příčce nacházíme oprávněně a hlavně si zahrát dobrý fotbal. Před kluky smekám klobouk, protože všichni do jednoho makali. Navíc se nám vydařily standardky, o nichž jsme po jejich zápase v Libiši věděli, že v nich jsou domácí zranitelní. Absolutně nemám, co bych klukům vytkl."

Předzápasové představení soupeře z Ovčár naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Sokol Ovčáry ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

ČLÁNEK z Mělnického deníku neleznete ZDE!

VÝSLEDKY 26. kola Krajského přeboru :

Příští 27. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Čelákovice – SK Benátky, Jíloviště – N.Strašecí, Ovčáry – Un.Beroun, Libiš – Dobříš (10:15), Sp.Příbram – Pol.Nymburk (10:30), Klecany – Semice, NEDĚLE: Vraný – Sedlčany, Čáslav "B" – Tn.Rakovník.