Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – TJ Sokol Ovčáry

V NEDĚLI 18.5. přijede ve 26. kole lídr přeboru - TJ SOKOL OVČÁRY



Benátecké fotbalisty čeká další stěžejní utkání. Do jejich hájemství totiž přijíždí vedoucí TJ Sokol Ovčáry, které oplývají velmi zkušeným týmem, který se od působení v třetí nejvyšší soutěži ČFL příliš nezměnil. Tým z Mělnicka v letošním ročníku odešel z trávníku pouze jedenkrát se sklopenou hlavou. Stalo se tak na podzim ve Vraném. Čtyřikrát si soupeři s Ovčáry rozdělili po bodu a dvacetkrát se radovali svěřenci trenérů Sankota a Studeného. Impozantní skóre 75:20 jasně dokumentuje úspěšnou sezónu. Před benáteckými fotbalisty tak stojí opravdu tvrdý oříšek. Navíc domácí musí nutně bodovat, pokud chtějí pomýšlet na postup do divize, jelikož nebezpečná Libiš na třetí příčce na ně zle dotírá (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Ovčáry).

NA PODZIM venku v Ovčárech:
Podzimní zápas na stadionu Stanislava Ondráka se benáteckým fotbalistům příliš nepovedl. V poločase sice ještě drželi nerozhodný stav 0:0, ve druhé půli však přišla gólová smršť někdejšího účastníka ČFL, která znamenala výhru 3:0. O branky se postarali Viskup, Mihalík a Kudela. Benátečtí vystřelili na zkušeného brankáře Straku pouze dvakrát. Stejný počet střel minul prostor mezi třemi tyčemi. Ovčárští ohrozili Jíru celkem šestkrát, osmkrát pálili mimo (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Zápas v Libiši si Sedláčkovi svěřenci za rámeček rozhodně nedají. Nepovedl se jim totiž po všech směrech od prvního hráče začínaje po posledního konče. Slibné šance hosté nevyužili, naopak domácí trestali. Po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího Suchého se tak Libiš radovala z výhry 3:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Ovčáry:
Ovčárští v minulém kole přivítali na svém trávníku sestupem ohrožené Sedlčany a průběh zápasu rozhodně nenapovídal o tom, že se střetly dva týmy z opačných konců tabulky krajského přeboru. Hosté dokonce vedli po přesné hlavičce Peška, avšak domácí vzápětí vyrovnali Viskupovým gólem. Až příliš profesorský výkon favorita znamenal, že se o poločasové přestávce odcházelo do kabin za nerozhodnutého stavu. S tím se však ve druhém poločase nechtěl smířit domácí kanonýr Hyka, který nejprve proměnil pokutový kop po faulu na Maršnera, poté přidal i branku ze hry. Domácí tým tak svým fanouškům následnou taneční zábavu na hřišti neznechutil (článek z utkání 1 a 2 a video).

Představení soupeře – TJ Sokol Ovčáry:
Ovčáry mají všechny hráčské posty obsazeny opravdovou kvalitou. V brance se mohou spolehnout na dlouholetou jedničku Radima Straku. Syn někdejšího mladoboleslavského gólmana vyrůstal právě v týmu z města automobilů. Na svém kontě má dokonce i jeden prvoligový start za Bohemians Praha, ve kterém nepustil gól. Obranu diriguje zkušený Stanislav Ondrák, syn někdejšího bosse místního fotbalu, převzal taktovku právě po otci. Ondrák mladší pamatuje v ovčárském dresu ještě boje ve III. třídě, pak ale také ty třetiligové. Pěknou řádku let působí u Labe také Radek Pechar, kterému taktéž třetiligové zápasy nejsou cizí. V nedávné době si odskočil do Záp, odkud se ale brzy vrátil. Třetím do party je urostlý Martin Viskup, jenž je hrozbou pro soupeřovi obránce zejména při standardních situacích. Také on si zakopal třetí ligu pod vedením trenérů Hejna či Janečka. V obraně benáteckého soupeře tvrdí muziku také hrající trenér Jan Studený, který si v minulosti připsal jeden druholigový start za Ústí nad Labem. Benátečtí obránci musí dávat bedlivý pozor na rychlonohého levého záložníka Aleše Maršnera. Odchovanec Brandýsa nad Labem prošel Bohemians Praha i Mladou Boleslaví. V seniorské kategorii si připsal jeden prvoligový start, díky němuž získal titul mistra ligy se Slovanem Liberec, byť odehrál pouze čtyři minuty. Maršner byl oporou týmu již v ČFL, nejinak je tomu i v krajském přeboru. V záloze Ovčár nastupuje také současný divizní a třetiligový rozhodčí Milan Matějček, který v sezóně 2001/02 nastoupil ve dvou případech za druholigové Neratovice. Nejen zkušené hráče má k dispozici trenér Sankot. Mladíček Jan Mižič přišel před časem do Mladé Boleslavi jako velký talent, navíc s puncem dorosteneckého reprezentanta z Bohemians 1905. Prorokovala se mu velká kariéra, která se ale zatím nenaplnila. V létě tento plavovlasý postavou nevelký fotbalista zkoušel štěstí v Admiře Praha, kde se ale neprosadil, proto vzal zavděk ovčárským týmem. Ovšem největší síla Ovčár je zřejmě v útoku. O branky se stará zejména vysoký Tomáš Hašler, který si zahrál první ligu ve Slavii Praha, kde nasbíral celkem 12 startů a vstřelil 1 branku. Výrazněji se prosazoval ve druhé nejvyšší soutěži v dresech Xaverova, Kladna, Krče a Hradce Králové. V současné době je Hašler asistentem trenéra u sparťanské juniorky. Pozadu nezůstává ani další vytáhlý útočník Miroslav Müller, jenž si zahrál třetí ligu kromě Ovčár také v Roudnici nad Labem. Po podzimní anabázi v divizním Štětí se vrátil podsaditý střelec Petr Hyka, což je taky sniper par-excellence. Hrozbu pro soupeřovy obrany, zejména jako střídající hráč, představuje též Michal Voljanskij, který působil i v Benátkách nad Jizerou nebo také v třetiligovém Mělníku. Nejlepším ovčárským střelcem je Tomáš Hašler s jednadvaceti brankami. Druhý Miroslav Müller vstřelil patnáct gólů. Hlavním trenérem je Miroslav Sankot, kterému sekunduje hrající kouč Jan Studený.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Wolfram Pavel z Volárny. Na pomezí mu budou pomáhat p. Svoboda Jindřich z Ratboře a p. Hron Karel z Kostelce nad Černými lesy. Delegátem FAČR je p. Nitsche Jaroslav z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 26. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 18. května s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 26. kolo: SK Benátky – TJ Sokol Ovčáry

Webové stránky soupeře: TJ Sokol Ovčáry

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět