Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 4.kolo 01.09.2013

SK Benátky   SK Polaban Nymburk
5:0
( 2:0 )

Jíra – J. Rosenkranz, Jakubec, Karásek, Horák – Jiránek (82. Kamlach), Buryán, Škarecký (72. Borovička), J. Novotný (63. Martin Korec) – Sosnovský, Michal Korec (75. Šimek)

Diváků: 200

Borecký – Herčík, Horňák (70. Dudla), O. Jech, Nepovím – J. Jech, M. Novotný, Farkaš, Krumpholc (59. Zubák) – Lambert, Lukavec (46. Poláček)

 
góly: 27., 61. a 68. Michal Korec, 41. Sosnovský, 87. Šimek
karta: 15. Škarecký – 20. Lukavec, 53. Krumpholc
karta:
rozhodčí: Malý – Richtár, Navrátilová
delegát:
Nitsche Jaroslav
  Střely na branku: 11:1
Střely mimo: 6:2
Rohové kopy: 5:0
Ofsajdy: 5:7
Fauly: 30:15
Hráč utkání:
Michal Korec
Hráč utkání:
Patrik Lambert

Průběh zápasu

Benátky poslaly Polaban Nymburk domů s pěti góly !

Konečně na domácím trávníku pořádně zabrali a ihned od úvodních minut nenechali nikoho na pochybách, kdože bude po závěrečném hvizdu sudího Malého slavit tři body. Fotbalisté Benátek nad Jizerou vstřelili pět pěkných branek a připsali do tabulky páté nejvyšší soutěže důležité tři body, které je katapultovaly na třetí příčku.

Jak již bylo řečeno, téměř od první minuty domácí přišpendlili svého soupeře před brankáře Boreckého. Právě jemu poslal zdravici Škarecký s Michalem Korcem, v obou případech mladý brankář hostí obstál. Jak je v Benátkách zvykem, po neproměněných brankových příležitostech mohlo udeřit na druhé straně. Po nepřesné přihrávce Benátek poslal Ondřej Jech míč proti noze Farkašovi, ten ale správně neseřídil mířidla. Vzápětí vypustil ze své kopačky velmi pěknou střelu Buryán, jeho pokus se mezi tři tyče těsně nevešel. Benátecký tlak se stupňoval. Škarecký vysunul Josefa Novotného, jenž ale také mířil vedle. Do brankového prostoru se po centru Sosnovského trefil Michal Korec. Hostujícího brankáře ale zachránil spoluhráč Farkaš, který stál na brankové čáře. Ve 27. minutě už přišel první gól zápasu. Centr Josefa Novotného z přímého kopu našel hlavu Michala Korce, jenž vstřelil úvodní branku – 1:0. Benátečtí i nadále drželi otěže hry pevně ve svých rukou. Ve 41. minutě zahrával Josef Novotný rohový kop, hosté odvrátili pouze k Václavu Sosnovskému, který hlídkoval před vápnem, ten si obhodil dva nymburské hráče a poté pěkným lobem trefil pravou šibenici – 2:0. K poločasové přestávce tak Benátky odcházely s dvoubrankovým náskokem.

Druhý poločas začal další velkou příležitostí Benátek. Josef Novotný se tento zápas proměnil v královského nahrávače, tentokrát našel hlavu Škareckého, jemuž stálo v cestě k radosti břevno. V 61. minutě poslal míč do pokutového území od rohového praporku Sosnovský. Na přední tyči se k hlavičce propracoval Michal Korec a v ochozech se slavilo potřetí – 3:0. O chvíli později Nymburští chybovali a vstříc Boreckému pelášil zcela osamocený Michal Korec, který si rutinérsky počkal na pohyb soupeřova gólmana a zkompletoval hattrick – 4:0. Také hosté mohli vstřelit čestný úspěch. V podobné šanci, jež znamenala třetí Korcovu branku, se ocitl Lambert, trefil však pravou tyčku. Sedm minut před koncem měl pátý gól na koleni střídající Šimek. Hostující brankář ale vytáhl velmi dobrý zákrok a vyrazil míč na roh. Neproměněná šance vysokého benáteckého útočníka příliš nemusela. Chvíli před koncem vybojoval balón ve středu hřiště Buryán, vysunul právě Radka Šimka, který si ťukl míč s Martinem Korcem a napsal populárního „bůra“ – 5:0. To byl také poslední gólový zápis Benátek v tomto utkání.

Benátečtí předvedli v zápase velmi dobrý výkon, který musel pozvat do ochozů další diváky pro následující domácí zápasy. Nyní však tým vedený Vladimírem Sedláčkem míří na půdu Tatranu Rakovník, kde se jim dlouhé roky nedaří.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jsem rád, že jsme dnešní utkání zvládli jak po herní, tak samozřejmě i po výsledkové stránce. Nejvíc mě těší, že jsme po delší době udrželi čisté konto. Soupeř měl de facto jen jednu brankovou příležitost, kdy nastřelil tyč. Druhou pozitivní věcí je fakt, že všechny branky vstřelili útočníci. Samozřejmě musíme pracovat dál a pokusit se v příštím utkání toto vítězství potvrdit."

Tenér Polabanu Nymburk Ivan ČABALA: „Propadli jsme na celé čáře. Srazily nás velké individuální chyby. Byl to nejhorší výkon za dobu, co jsem u nymburského mužstva. Vůbec si to nedokážu vysvětlit. Ostatní zápasy jsme odehráli s nasazením, dnes to ale bylo hrozné. Nutno dodat, že jsme narazili na dobře trénované mužstvo."

Předzápasové představení soupeře z Nymburka naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Polaban Nymburk ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 4. kola Krajského přeboru 

Příští 5. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Libiš – Ovčáry (10:15), Sp.Příbram – Čelákovice (10:30), Tn.Rakovník – SK Benátky (14:15), Dobříš – Semice, N.Strašecí – Sedlčany, Jíloviště – Klecany, NEDĚLE: Pol.Nymburk – Un.Beroun, Čáslav "B" – Vraný.