Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
SK Benátky – SK Polaban Nymburk

V NEDĚLI 1.9. přijede do Benátek ve 4. kole - SK POLABAN NYMBURK



Tři duely už má za sebou nový ročník Ondrášovka krajský přebor. Přelom měsíce srpna a září bude ve znamení čtvrtého pokračování této nejvyšší fotbalové soutěže v rámci Středočeského kraje. Fotbalisté Benátek zatím své soupeře přehráli, byli lepším týmem, ale po třech kolech mají za výhru, remízu i prohru jen čtyři body. Své bodové konto tak jistě budou chtít rozmnožit v nejbližším domácím utkání tak, aby neztratili přímý kontakt s čelem tabulky. Na Městský fotbalový stadion v Benátkách přijede zdatný protivník, který v letošní mistrovské sezóně ještě nepoznal hořkost porážky – SK Polaban Nymburk. Tradiční přeborový účastník ve třech kolech dvakrát vyhrál a jednou remizoval. Při skóre 6:4 mu patří 3. příčka se sedmi body (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Polaban Nymburk).

V LOŇSKÉ sezóně proti Pol.Nymburk:
Benátečtí v loňské sezóně sehráli s týmem Nymburka dva vyrovnané zápasy, z nichž však získali jen jediný bod. Stejně tak tomu bylo také v předminulé sezóně.. V té loňské se nejprve hrálo na nově zrekonstruované areálu Veslák, kde nyní Nymburší hrají své mistrovské zápasy, a o osudu utkání rozhodla jediná branka z nastaveného času prvního poločasu. Z výhodné vzdálenosti zahrával trestňák exligový Luděk Stracený a poslal Polaban do vedení. Tato branka byla nakonec také vítězná (článek z utkání).
Na jaře chtěli Benátečtí porážku Nymburku oplatit, ale nepovedlo se jim to. V první půli poslal Nymburk do vedení Bobek, aby ve druhé půli Michal Korec během tří minut otočil průběh utkání. V 66. minutě však konečnou dělbu bodů zařídila Straceným proměněná penalta (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátky v minulém kole cestovaly na půdu dosud neporažené Dobříše a nezačaly špatně. Po prvních pětačtyřiceti minutách totiž po trefě Škareckého v Lipkách vedli a těsný náskok drželi do 66. minuty, kdy Karas vyrovnal. Z trefy se ale domácí příliš dlouho neradovali, když o minutu později střídající Karásek opět strhl vedení na benáteckou stranu. To ale bylo od hostů vše a naopak byli to domácí, kdo po dvou standardních situacích dokonal obrat. Obě trefy měly stejného jmenovatele – a to vysokého Roberta Talůžka, který udržel dobříšskou neporazitelnost a vystřelil tak tři MFK body (článek z utkání).

MINULÉ kolo Pol.Nymburk:
Nymburku se v minulém kole v domácím prostředí na Vesláku zadařilo. Na výhru proti Sedlčanům stačila jediná trefa zkušeného exligisty Luďka Straceného, který v prvním poločase předvedl efektní zasekávačku a v samostatném úniku si se zakončením věděl rady. Přestože byl Polaban herně lepší, Tatran hrozil v závěru utkání, ale Nymburští svůj nejtěsnější náskok dokázali udržet a získali tak doma všechny tři body (článek z utkání 1 a 2 a video).
Polaban Nymburk nastoupil v minulém 3. kole doma proti Sedlčanům v této sestavě: Borecký – Herčík, Horňák, Farkaš, Krumholc – Lambert (30. Poláček), Nevím (57. Dudla), M. Novotný, Grospič (46. Zubák) – Stracený, Lukavec

Představení soupeře – SK Polaban Nymburk:
Polaban v loňském mistrovském ročníku krajského přeboru patřil do zlatého středu tabulky, kdy přesně v polovině na 8. místě měl bezpečný třináctibodový odstup od sestupových míst, na sedmou příčku pak Nymburským scházelo šest bodů. Jinak Nymburk je tradičním přeborovým účastníkem s mladým kádrem, v němž je i dvojice velezkušených někdejších ligových fotbalistů. Už na jaře předloňské sezóny se bezkonkurenčně největší posilou pro Nymburk stal dvaačtyřicetiletý veterán, někdejší český reprezentant a držitel stříbrné medaile z Anglie 1996 Michal Horňák. Tento rodák ze Vsetína je pro nymburské zadní řady jistě oporou. Ligou protřelý ostřílený harcovník strávil dlouhé roky ve Spartě Praha, kromě toho také působil v Opavě či rakouském Linci. V reprezentaci sehrál celkem osmatřicet zápasů. V minulosti hrál Horňák také divizi v Klatovech, Voticích, Blšanech a naposledy v Žatci. V současné době Horňák zastává nově post hlavního trenéra druholigového mančaftu Graffinu Vlašim, a pokud mu to tato práce dovolí, může nastoupit za Polaban, kde rovněž pomáhá jako hrající asistent trenéra. V týmu Polabanu se potkávají i bratři Jiří Jech a Ondřej Jech, z nichž starší Ondřej přestoupil loni v létě do Nymburka právě z Benátek a v letošních třech kolech již dvakrát skóroval! Kromě Horňáka však v Nymburce nastupuje i další zkušený fotbalista s bohatými ligovými zkušenostmi. Šestatřicetiletý útočník Luděk Stracený začínal v Říčanech, jako žák přišel do Sparty, hostoval v druholigové Chrudimi, prosadil se ve Spartě do základní sestavy, v roce 1999 odešel na hostování na Žižkov, od léta 2000 je na Žižkově na přestup. Koketoval i s reprezentací, ale v rozletu ho přibrzdilo svalové zranění, kvůli kterému rok nehrál. Když se uzdravil, Žižkov byl ve druhé lize. Proto se v létě 2005 rozhodl kariéru oživit v Příbrami. Podzim mu vyšel, v lednu 2006 odešel do skotského týmu Heart of Midlothian. V červenci 2006 se vrátil na Žižkov, kde svou ligovou kariéru uzavřel. Útočný hráč po křídle; má rychlý a důrazný tah na branku; umí obejít protihráče; má dobrou střelu; může hrát v záloze i v útoku a v neposlední řadě je v Nymburce velkou osobností a vzorem mladých v kabině. Zapomenout bychom ještě neměli na oporu zadních řad Františka Farkaše, jinak ale mají Nymburští kromě těchto dvou veteránů kádr především složený především z kvalitních a snaživých mladých fotbalistů. Trenérem týmu je dvaapadesátiletý internacionál Ivan Čabala. Někdejší československý reprezentant získal pět ligových titulů se Spartou a má bohaté fotbalové zkušenosti jako hráč i trenér. Kromě Sparty hrál v Košicích, Dukle Praha, Chebu či v několika zahraničních klubech. Jako trenér působil ve Voticích, Královicích, Meteoru Praha či v Úvalech.

VZÁJEMNÁ bilance s Polabanem Nymburk:
Sezóna 2008/2009
Podzim 2008: Pol.Nymburk – Benátky 0:2 (článek z utkání).
Jaro 2009: Benátky – Pol.Nymburk 1:0 (článek z utkání).
Sezóna 2009/2010
Podzim 2009: Benátky – Pol.Nymburk 1:1 (článek z utkání).
Jaro 2010: Pol.Nymburk – Benátky 1:2 (článek z utkání).
Sezóna 2011/2012
Podzim 2011: Pol.Nymburk – Benátky 3:2 (článek z utkání).
Jaro 2012: Benátky – Pol.Nymburk 2:2 (článek z utkání).
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Pol.Nymburk – Benátky 1:0 (článek z utkání).
Jaro 2013: Benátky – Pol.Nymburk 2:2 (článek z utkání).

Statistika Benátky – Pol.Nymburk:
SK Benátky:
doma: 4 - 1 - 3 - 0 – 6 bodů – skóre 6:5
venku: 4 - 2 - 1 - 1 – 6 bodů – skóre 6:5
Pol.Nymburk:
doma: 4 - 2 - 0 - 2 – 6 bodů – skóre 5:6
venku: 4 - 0 - 3 - 1 – 3 body – skóre 5:6

Celkem ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 8 - 3 - 3 - 212 bodů, skóre 12:10
Pol.Nymburk – 8 - 2 - 3 - 39 bodů, skóre 10:12

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Malý Milan z Ondřejova (Praha – východ). Na pomezí mu budou pomáhat p. Richtár Lukáš z Kosoře (Praha – západ) a p. Navrátilová Pavla. Delegátem FAČR je p. Nitsche Jaroslav z Rudné u Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 4. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno ve NEDĚLI 1. září s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 4.kolo: SK Benátky – SK Polaban Nymburk

Více o soupeře na jeho stránkách: SK Pol. Nymburk nemá webové stránky

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět