Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 28.kolo 05.06.2011

SK Benátky   TJ Slovan Hradištko
3:0
( 3:0 )

Bejr – Rosenkranz, S. Novák, Karásek, Mareš – Novotný (75. Vaňousek), Jech, Smetana, Korejza (67. Kučera) – V. Kohout, Šimek (61. Zuna)

Diváků: 120

Michal – Podolák, L. Fiala, Zub, Marko, Jarůšek, Svoboda, Kostrounek, M. Fiala, Kuneš, Konečný

 
góly: 7. a 45. V.Kohout, 16. Korejza
karta: 12. Novotný – 69. Svoboda
karta:
rozhodčí: Vilhelm – Klečka, Krůta, delegát: Zvonič
  Střely na branku: 10:3
Střely mimo: 9:4
Rohové kopy: 8:4
Ofsajdy: 3:1
Fauly: 5:6
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky porazily doma poslední Hradištko a jsou již definitivně zachráněny !

Krajský fotbalový přebor dospěl do svého finiše. Osmadvacáté kolo o mnohém napovědělo. Benátečtí fotbalisté na domácím trávníku přivítali beznadějně poslední celek krajského přeboru Slovan Hradištko. Hostující celek přijel do Benátek s několika hráči dorostu a rezervy a nebyl pro domácí příliš složitým soupeřem. První poločas nasměroval utkání k jednoznačnému průběhu, už po poločase totiž bylo rozhodnuto. Druhá pětačtyřicetiminutovka se hrála spíše z povinnosti. Domácí zvítězili 3:0 a dvěma góly se blýskl osmnáctiletý dorostenec Václav Kohout. Benátky si tak definitivně pojistily krajský přebor i pro příští soutěžní ročník.

Podle slov hostujícího vedoucího mužstva přijelo Hradištko do Benátek s taktikou, co nejdéle udržet bezbrankový stav. To se ale nováčkovi soutěže hrubě nevydařilo. Už po šesti minutách hry Šimek vysunul Václava Kohouta, který to měl sice na dlouhou nohu, ale ještě stačil zakončit, ale gólman Michal mu míč vypíchl. Benjamínek benátecké sestavy Václav Kohout se dočkal o minutu později. Šimek opět centroval. Tentokrát svůj nákop přetáhl až na zadní tyč, odkud hlavou vrátil balón před branku Novotný a Václav Kohout v akrobatické pozici přes hlavu dopravil míč do sítě – 1:0. Domácí byli nadále aktivnějším týmem a výsledkem toho byla druhá branka v síti Slovanu Hradištko. Přesný Rosenkranzův centr našel hlavu volného Milana Korejzy a jeden z nejmenších hráčů na hrací ploše se ve vzduchu prosadil – 2:0. Dalším varováním pro hosty byla šance aktivního Václava Kohouta, jenž po přihrávce Šimka těsně přestřelil. Outsider se k šancím téměř nedostával, s několika propagačními pokusy většinou z uctivé vzdálenosti neměl Bejr v benátecké brance problémy. Zato domácí branku Antonína Michala, syna nynějšího manžela české zpěvačky Heleny Vondráčkové Martina Michala, ohrožovali podstatně častěji. A hlavní roli v těchto situacích hráli téměř neudržitelná dvojice Radek Šimek a Václav Kohout. Prvně jmenovaný byl ve 39. minutě opět v roli nahrávače, Kohoutovi tentokrát míč ve střelecké pozici těsně unikl do zámezí. O tři minuty později se role prohodily. Šimek v gólovém postavení dvakrát nechal vyniknout Michala. Těsně před koncem poločasu se skóre měnilo potřetí. Šimek v přečíslení po kličkované nastřelil tyčku poloprázdné branky, od níž se míč odrazil k Václavu Kohoutovi, který sice nastřelil před sebou stojícího Podoláka. Ten už ale stál metr za brankovou čarou, což uviděl i pomezní rozhodčí Klečka a hlavnímu Vilhelmovi tak dal znamení, aby gól uznal – 3:0.

Tempo hry se ve druhém poločase poněkud ztratilo. Benátky pod dojmem bezpečného náskoku polevily ve své aktivitě a výsledkem tak ve druhé pětačtyřicetiminutovce byl fotbal sotva průměrné úrovně. Také Hradištku už bylo jasné, že si z Benátek v neděli podvečer body neodveze. Přesto domácí své šance měli. Nejprve Šimek hlavou trestuhodně přestřelil a pak dokonce Novotný po Korejzově centr ve stoprocentní šanci překopl branku. Poté sice Benátky dostaly do sítě čtvrtý míč, ale trefa Jecha nebyla pro jeho ofsajdové postavení uznána. Sudí Vilhelm nechával hře poměrně volný průběh, celkem pět faulů na straně domácích a šest na hostující tomu dávají jasně za pravdu. Marně brankář Bejr nabádal své spoluhráče k větší aktivitě. Stodvacítka diváků se už ve druhé půli žádného gólu nedočkala. Blízko k němu měl třeba Karásek, ale míč mu uskočil.

Úkol byl tedy splněn, Benátky bezpečně zvítězily a zachovaly přeborovou příslušnost i pro příští sezónu! Je pravdou, že výhra mohla být vyšší, avšak takový je fotbal. Pochvalu určitě zaslouží dorostenec Václav Kohout, který v součtu neodehrál v „A“ týmu ani tři celé zápasy, ale na svém kontě má už tři vstřelené branky! V příštím kole Benátky jedou na půdu sestupem ohroženého Brandýsa-Boleslavi, který ještě šanci na záchranu má.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „V utkání šlo především o povinné tři body. Tento úkol jsme naštěstí v prvním poločase splnili a tři góly rozhodli o osudu utkání. Zbytek zápasu se dohrával spíše z povinnosti na úrovni přátelského zápasu."

Trenér Hradištka: „Přijeli jsme do Benátek s defenzivní taktikou a brzy nedostat gól, což se nám ovšem nepodařilo a jsme rádi, že jsme prohráli jen 0:3. Domácí byli opravdu lepším týmem, naši kluci se to jen "učí", neboť dáváme dohromady mančaft na příští rok v I.A třídě."

Předzápasové představení soupeře z Hradištka naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Slovan Hradištko ZDE!

VÝSLEDKY 28. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – TJ Slovan Hradištko 3:0 (3:0)
  • Kutná Hora – SK Rakovník 4:1 (3:0) článek 1 a 2
  • Neratovice – Sokol Libiš 1:0 (0:0) článek
  • Čáslav "B" – Brand./Bol. 5:2 (2:2) článek
  • Tn.Rakovník – SK Úvaly 3:1 (1:1) článek 1 a 2
  • SK Zápy – Un.Beroun 5:1 (2:1) článek
  • Český Brod – Štěchovice 2:3 (0:0) článek 1 a 2
  • N.Strašecí – Dobrovice 1:3 (0:0) článek

Příští 29. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Brand./Bol. – SK Benátky (10:15), Hradištko – K.Hora, Tn.Rakovník – Neratovice, Dobrovice – Čáslav "B", SK Rakovník – Libiš, Un.Beroun – Český Brod,  NEDĚLE: Úvaly – Zápy, Štěchovice – N.Strašecí.