Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 26.kolo 17.05.2015

SK Benátky   SK Týniště nad Orlicí
7:1
( 4:0 )

Jíra – Jiránek, Karásek, Borovička, Klain – Mižič (65. M. Novotný), Wojnar (53. Buryán), Smetana, Škarecký, Mbah (70. Horák) – Mar. Korec (73. Krýda)

Diváků: 100

Baťha – Huňák, Plašil, Hůlka, Drapač (41. Hrubý), Slezák, Vydarený (61. Polyakov), Novák, Michal, Tomášek (76. Ráček), Štajer

 
góly: 2., 34. a 40. (pen.) Mar. Korec, 58. Mbah, 17. a 61. Škarecký, 69. Buryán – 79. Štajer
karta: 42. Wojnar – 40. Michal
karta:
rozhodčí: Duchoň – Štefan, Hasíková
delegát:
Hamouz Jaroslav
  Střely na branku: 12:3
Střely mimo: 6:4
Rohové kopy: 8:5
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 15:9
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky poslaly poslední Týniště domů s výpraskem !

Poslední Týniště nad Orlicí se stalo pro benátecké fotbalisty poměrně lehkým oříškem. Benátečtí svému sokovi nadělili sedm branek a stanovili  svoji nejvyšší divizní výhru. Hosté dokázali pouze zmírnit nepříznivý stav 0:7 na 1:7. Hattrickem se blýskl kanonýr Martin Korec, dvě branky pak přidal po zranění vracející se jmenovec Škarecký. Benátky si nadále drží pětibodový odstup na druhé příčce nad třetími Živanicemi.

Lepší úvod si snad domácí fotbalisté ani nemohli přát. Nutno dodat, že obrana hostí jim první gól značně ulehčila. Mižič přihrál proti noze Wojnarovi, jehož střelu vyrazil teprve sedmnáctiletý brankář Baťha, míče se ale chopil Klain, avšak i jeho pokus Baťha vyrazil. Váhající obránci následně nechali střílet opět Wojnara, brankář Týniště byl ale znovu úspěšný, balón se ale dostal pouze k dobíhajícímu Martinu Korcovi, na jehož dorážku už neměl Baťha nárok – 1:0. U další pěkné akce byl znovu Wojnar, který hledal Škareckého, jenž chytře přepustil balón na Mižiče, jehož křížná střela se do branky nevešla. Benátecké to ale příliš mrzet nemuselo. Klain nádherně vystřelil zpoza vápna, hosté ale znovu nepohlídali dorážku po velmi dobrém Baťhově zákroku a hlavička Martina Škareckého dostala míč k pravé tyčce – 2:0. Snížit mohl z přímého kopu Michal, avšak mířil jen do ochranné sítě. Ve 26. minutě měl třetí gól na hrudi Mižič, který touto částí těla usměrňoval Korcův centr, jenže těsně minul. Benátky i nadále diktovali tempo hry. Aktivní byl zejména Wojnar, který našel Klaina, jenž se snažil zaskočit Baťhu padáčkem, ten však jemně vytečoval míč na rohový kop. Právě z této standardní situaci si Benátky připravily doslova lahůdku. Martin Korec si přízemní přihrávkou od rohového praporku ťukl míč s Jiránkem a od pravé postranní čáry nádherným stříleným centrem zaskočil Baťhu, míč skončil u protilehlé tyče – 3:0. Na další branku se příliš dlouho nečekalo. Wojnar vysunul Korce, jenž celou akci vyšperkoval přihrávkou na Škareckého, proti němuž se v pokutovém území provinil Drapač a hlavní rozhodčí Duchoň ukázal na pokutový kop. Míč si postavil Martin Korec a střelou na opačnou stranu, než skákal brankář Baťha stanovil svůj hattrick – 4:0. Hosté v tu chvíli byli zralí na velký debakl. Korigovat stav mohl v předposlední minutě hostující Štajer, který ale o kousek minul levou tyčku.

Také ve druhé půli se Benátečtí udržovali znatelnou převahu a přidali i další branky. Jiránkova hlavička skončila v brance, pro ofsajd ale nemohl být gól uznán. Vzápětí se na druhé straně ukopl Škarecký a brankáře Jíru zachránila levá tyčka. O chvíli později kopali hosté rohový kop Štajer našel na zadní tyči nabíhajícího Michala, který ale mířil mimo. Hrstce diváků, která dala fotbalu přednost před hokejovým zápasem o třetí místo, se musel tento fotbal líbit. Zamlouvat se musela i tvrdá Karáskova střela, kterou Baťha s velkými obtížemi vyrazil. Škarecký dobíhal podobně jako při svém gólu, tentokrát ale na vyražený míč hlavou nedosáhl. V 58. minutě se po chybě hostujících obránců dostal k balónu Tochukwu Mbah, obhodil si vybíhajícího brankáře Baťhu a v pádu namířil přesně pod břevno – 5:0. O tři minuty později už tento stav neplatil. Z pravé strany odcentroval střídající Buryán, Korec patou prodloužil míč za sebe, kde ho jemně za brankovou čáru tečoval Martin Škarecký6:0. V 69. minutě nejzkušenější hostující hráč Slezák trefil z přímého kopu spojnici břevna a tyče. Ihned poté ale plynul rychlý protiútok, který táhl Korec, jenž přízemním centrem našel nabíhajícího Jana Buryána, který zatloukl další hřebíček do hostující rakve – 7:0. Hosté korigovali stav až jedenáct minut před koncem, kdy středem obrany proběhl Martin Štajer, který dloubl míč nad vybíhajícího Jíru – 7:1. Pět minut před koncem střílel z pravé strany střídající Krýda, Baťha byl ale úspěšný. Slezák se následně snažil přelobovat vyběhnutého Jíru, což se mu ale nepovedlo. Minutu před koncem kopal trestný kop z ideální vzdálenosti Horák, avšak mířil těsně nad břevno. Když se neprosadil na druhé straně ani opět Slezák, dobře pískající hlavní rozhodčí Duchoň jasný zápas ukončil.

Poslední celek divizní tabulky Benátecké příliš neprověřil. Nyní ale Sedláčkovi svěřenci zajíždí na trávník České Třebové, která zachraňuje divizní soutěž. Netřeba připomínat, že se rozhodně nebude jednat o lehké utkání.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jsem rád, že naši hráči plnili věci, které jsme si řekli. Do zápasu jsme vstoupili aktivně. Chtěli jsme brzy vstřelit branku, což se nám podařilo. Vstřelený gól nás uklidnil a zápas jsme měli nadále pod kontrolou. O poločase jsme vedli 4:0, v tu chvíli bylo utkání rozhodnuté. Nabádal jsem hráče, aby neustupovali od aktivity a přidali ještě nějaké branky. Jsem spokojený s výsledkem i s výkonem. V průběhu druhého poločasu se dostali do hry i hráči, kteří v poslední době nejsou tolik vytíženi či byli po zranění nebo nemoci. Vítězství je jednoznačné a samozřejmě i zasloužené."

Trenér Týniště n/O. Radek HRUBÝ: „Je to velká ostuda. Nedohrávali jsme odražené míče. Jen jsme čekali, že je někdo odkopne. Přesně tohle byl velký rozdíl mezi oběma mužstvy. Domácí byli silní, rychlejší. Naopak my byli nedůrazní. Kupříkladu při první brance necháme třikrát hráče vystřelit, dovolíme i dorážku. To samé platí i u druhého gólu, kdy brankář vyrazí střelu a my necháme hráče dorážet. Tohle vidím jako největší rozdíl mezi oběma týmy. Vypadalo to, jako bychom byli na hřišti poprvé. Ostuda."

Předzápasové představení soupeře z Týniště nad Orlicí naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Týniště nad Orlicí ZDE!

CELÉ VIDEO: SK Benátky – SK Týniště nad Orlicí ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasům naleznete ZDE!

OHLASY trenérů z novin k dalším utkáním ZDE!

Články z novin naleznete ZDE a ZDE a ZDE!

VÝSLEDKY 26. kola DIVIZE "C":

  • SK Benátky – Týniště n/O. 7:1 (4:0)
  • Jablonec n/J. – Vysoké Mýto 3:1 (1:1)
  • Živanice – Česká Třebová 2:1 (2:0)
  • Dvůr Králové – Náchod 4:1 (3:0)
  • Kutná Hora – Letohrad 1:0 (0:0)
  • Dobrovice – Pardubice "B" 1:0 np (0:0)
  • Pěn./Turnov – Český Brod 0:1 (0:0)
  • Trutnov – Ústí n/O. 0:2 (0:2)

Příští 27. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Česká Třebová – SK Benátky, Letohrad – Náchod, Český Brod – Dobrovice, Živanice – Dvůr Králové, Pardubice "B" – Trutnov, Ústí n/O. – Kutná Hora, Týniště n/O. – Jablonec n/J., Vysoké Mýto – Pěn./Turnov.