Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

26. kolo divize: SK Benátky – SK Týniště n. Orlicí
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.

V NEDĚLI 17.5. od 17:00 hodin hostíme poslední tým – SK TÝNIŠTĚ NAD ORLICÍ.



Úvod:
Po domácí porážce 0:3 proti Českému Brodu se dokázali benátečtí fotbalisté rychle otřepat a dalšímu soupeři, kterým bylo Vysoké Mýto, vrátily podzimní porážku. Po výhře 3:0 se tak Benátky mohou chystat na dalšího soupeře, kterým v rámci 26. kola divizní skupiny C bude poslední tým tabulky – SK Týniště nad Orlicí. Soupeř z Královéhradecka je již s největší pravděpodobností odsouzen k sestupu do krajského přeboru, neboť uzavírá tabulku divize s pouhými devatenácti body. Ty získaly, když v 25 zápasech 5 vyhráli, 2 remizovali (2 výhry v penaltovém rozstřelu) a 18 prohráli. Při skóre 24:57 a zisku již zmiňovaných 19 bodů je Týniště v tabulce na šestnácté příčce a na čtrnáctou Českou Třebovou ztrácí již 10 bodů.

NA PODZIM venku v Týništi nad Orlicí:
V podzimním utkání na hřišti soupeře z Týniště byl hostující nováček favoritem, leč jen jediný bod z tohoto zápasu byl pro Benátecké určitě ztrátou. Za devadesát minut totiž nikdo z aktérů nedokázal vstřelit branku, a tak oboustranně nepříliš záživné utkání rozlouskly až střely z penaltové značky. V nich dominovali domácí a po výsledku 4:1 z rozstřelu získali bod navíc (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Benátečtí se potřebovali oklepat z domácí porážku 0:3 od Českého Brodu. A ve Vysokém Mýtě se jim to bezezbytku povedlo. Už v prvním poločase mohl skórem hnout Borovička, jenže neproměnil pokutový kop. To se povedlo v 68. minutě, když za stažení Wojnara nařídíl rozhodčí druhý pokutový kop pro Benátky. Míč si tentokrát postavil Martin Korec, střelou o břevno nezaváhal poslal a hosty do vedení. Když benátecký kanonýr Korec zvýšil o tři minuty později na 2:0, vypadalo to už s domácími zle. Mýtští se za celý zápas zmohli jen na jedinou střelu mezi tyče, a tak byli ještě ztrestáni v samém závěru, když na 3:0 upravil střídající Krýda (článek z utkání).

MINULÉ kolo Týniště nad Orlicí:
Fotbalistům Týniště nad Orlicí se na jaře hrubě nedaří. Prohráli už osm zápasů v řadě a nezadržitelně se potopili na samé dno. Naposledy nestačili v domácím prostředí na Živanice a prohráli nakonec 1:4. V poločase vedli hosté z Živanic o dva góly, když se dvakrát trefil Janecký. Domácí snížili krátce po přestávce Vydareným, avšak v 70. minutě přišli o vyloučeného Odehnala. V samém závěru ještě hosté pečetili svou výhru dalšími dvěma góly, o které se postaral zkušený bývalý reprezentant a exligový fotbalista Marek Kulič (článek z utkání a video).

Představení soupeře – SK Týniště nad Orlicí:
V brance našeho soupeře proti Benátkám na podzim stanul urostlý odchovanec Jan Rolejček. Zkušenějším kolegou je pak Marcel Marčišin. Něco odkopáno má také Adam Tomášek, který v mládeži působil v Hradci Králové. Zkušený je též Jan Huňák, bývalý hráč Dvora Králové či Jaroměře. Za zmínku stojí i David Hůlka, odchovanec královéhradeckého fotbalu. Dorosty Hradce Králové prošel také obránce Jakub Drapač. Zajímavým hráčem je rovněž Jan Plašil, který je nejstarším bratrem reprezentanta Jaroslava. Jan Plašil prošel mládeží ve Slavii Praha, kde si zahrál za béčko. V Týništi nad Orlicí už působí pěknou řádku let. Nejvyšší juniorskou soutěž v Pardubicích pak okusil záložník Jan Růžička. Záložník Martin Štajer si naopak zahrál ve Slovanu Liberec dorosteneckou ligu. V útoku má trenér Hrubý k dispozici Petra Špačka, který přišel z Hradce Králové na přestup, v tomto městě si taktéž zahrál dorosteneckou ligu. O mnoho více zkušeností má ale Lukáš Slezák. Ten kdysi patřil do kádru druholigového Hradce Králové, většinou ale hrál jen v rezervě. Následně hostoval ve druhé nejvyšší soutěži v Čáslavi, kde zaznamenal 10 startů. Dokonce nejvyšší soutěž si pak zahrál Martin Merganc. Stalo se tomu před dvanácti lety v Hradci Králové. Brzy byl však přeřazen do rezervního týmu, přesto se tu a tam podíval na prvoligovou lavičku. Dalším angažmá Mergance byl třetiligový Náchod. Kanonýrské schopnosti mu vynesly angažmá v ambiciózních Živanicích, kde jedinou brankou pomohl vyřadit prvoligovou Mladou Boleslav! Přes Českou Skalici se pak dostal do Týniště nad Orlicí. V české nejvyšší soutěži zaznamenal 3 starty. Trenérem mužstva je dvaapadesátiletý Radek Hrubý.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Duchoň Ivo z Nového Strašecí. Na pomezí mu budou pomáhat p. Štefan Michal z Velkých Přílep (okr. Kladno) a p. Hasíková Marika ze Stochova (okr. Kladno). Delegátem FAČR je p. Hamouz Jaroslav z Rakovníka. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Další domácí jarní utkání a celkově 26. kolo Divize „C“ bude sehráno na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách nad Jizerou v NEDĚLI 17. května s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším jarním domácím utkání v Divizi a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 26. kolo: SK Benátky – SK Týniště nad Orlicí

Přímý VIDEO přenos: z utkání bude pořízen videozáznam.

Webové stránky soupeře: SK Týniště nad Orlicí

Vzdálenost soupeře do Benátek: cca 130 km

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!

--> Zpět