Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 18.kolo 01.05.2013

SK Benátky   SK Polaban Nymburk
2:2
( 0:1 )

Krch – J. Rosenkranz, Karásek, Jakubec, Novotný – Kamlach, Smetana, Škarecký, Martin Korec (77. Fingerhut) – Krýda (82. Mašek), Michal Korec

Diváků: 100

Borecký – J. Jech (28. Grospič), Čemus (76. Bašus), Stracený, Horňák, Bošina, Bobek, Lukavec, M. Novotný, Nepovím, Hačka (61. Mareš)

 
góly: 56. a 59. Michal Korec – 20. Bobek, 66. Stracený (pen.)
karta: 66. Karásek, 73. Michal Korec – 68. Stracený
karta:
rozhodčí: Čermoch – Šimáček, Kaucký
delegát:
Drahoš Pavel
  Střely na branku: 4:4
Střely mimo: 6:0
Rohové kopy: 6:0
Ofsajdy: 2:5
Fauly: 16:8
Hráč utkání:
Michal Korec
Hráč utkání:
Matěj Novotný

Průběh zápasu

Benátky v dohrávaném utkání s Nymburkem doma remizovaly !

Odčinit porážku 0:1 s Nymburkem z podzimní části sezóny nastoupili benátečtí fotbalisté k 18. dohrávanému kolu. Trenérské duo Sedláček – Kubík stále nemohlo počítat s Horákem a Šimkem. Pracovní povinnosti v FK Mladá Boleslav si plnil Třasák. Se zraněním se dostavil Vajgl, tudíž zůstal na lavici náhradníku a do hry se nepodíval. V prvním poločase předvedli domácí velmi špatný výkon, určitě jeden z těch nejhorších v letošní sezóně. Po změně stran následovalo rozhodně zlepšení. Hosté vyrovnali z pokutového kopu na 2:2 a takto také zápas skončil. Nutno dodat, že ke třem bodům měli blíže domácí.

Od úvodních minut byli aktivnější nymburští hráči, kteří se častěji usazovali na útočné polovině. Domácím naprosto vázla kombinace. První šanci si připsal už ve 3. minutě hostující Hačka, který byl v pokutovém území nedostatečně pokryt. S jeho nepříliš razantní hlavičkou Krch neměl větší problémy. V 15. minutě poslal zdravici Krchovi střelou z velké dálky Bobek. Domácí brankář však jeho pokus lapil. Ve 20. minutě si míč k trestnému kopu postavil Jan Bobek a trefil se náramně. Svoji střelu dostal odrazem o pravou tyč za záda brankáře Krcha – 0:1. Až inkasovaný gól probral benátecké fotbalisty z letargie. O chvíli později totiž Michal Korec sklepl míč Jakubcovi, jehož skákavý pokus zpoza vápna nadělal mladému gólmanovi Boreckému velké problémy. Ten s vypětím všech sil vyrazil míč na rohový kop. Velkou šancí se dá nazvat i hlavička Škareckého opět po centru mladšího z bratří Korců. Domácí záložník však mířil těsně vedle. V nastaveném čase první půle mohli hosté odskočit do dvoubrankového rozdílu. Grospič loboval vybíhajícího Krcha, avšak pravou tyč o malý kousek netrefil.

Zřejmě důrazná domluva v kabině způsobila zlepšení hry benáteckého týmu. Přesně to vygradovalo v 56. minutě ve vyrovnávací branku. Michal Korec dostal přesnou přihrávku od svého bratra Martina, přehodil si míč na levačku a poté ho poslal pod tělem gólmana Boreckého do sítě – 1:1. V zápětí měl střelec gólu další šanci. V pokutovém území si zpracoval míč, poté ale nastřelil pouze bránícího Bošinu, který zachránil Nymburské od inkasovaného gólu. Hostující tým se však zachránil pouze dočasně. O další minutku později Rosenkranzův centr z pravé strany srazil Škarecký pro Michala Korce, jenž podél vybíhajícího Boreckého podruhé rozvlnil síť – 2:1. Další nebezpečný pokus si připsal Škarecký, míč však srazil bránící Čemus na rohový kop. V 66. minutě pláchl Lukavec až do pokutového území, kde mezi domácími obránci Karáskem a J.Rosenkranzem upadl – pokutový kop. K němu se postavil zkušený Luděk Stracený, poslal Krcha na druhou stranu a vyrovnal – 2:2. V 72. minutě mohl jít zcela sám vstříc Boreckému Martin Korec, byl mu však odmáván naprosto nesmyslný ofsajd pomezním rozhodčím Šimáčkem. Poslední velkou šanci si domácí připsali v 82. minutě. Přesný centr trefil hlavou mladý Krýda, ale mířil těsně vedle levé tyčky. Hlavní rozhodčí Čermoch poté nastavil nad rámec základní hrací doby celých 19 vteřin a poté naposledy hvízdl do píšťalky.

Už tuto neděli se představí benátečtí fotbalisté opět na svém pažitu, který jistě opět Rudolf Košťál s Miroslavem Bohdanem ml. skvěle připraví.  Hostit budou rezervu Čáslavi, jež se nachází v tabulce těsně za nimi. Podzimní duel těchto soupeřů skončil v Čáslavi na umělé trávě remízou 1:1 (viz. článek).


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Do utkání jsme vstoupili špatně. S prvním poločasem jsem tedy nespokojen. Byli jsme málo koncentrovaní, měli jsme málo pohybu. Po zbytečné ztrátě míče a následném faulu nás soupeř potrestal úvodní brankou ze standardní situace. Do druhé půle jsem už nastoupili daleko lépe. Zápas se nám podařil otočit na 2:1 v náš prospěch. Bohužel se po ojedinělém protiútoku pískal pokutový kop a my z něho dostali vyrovnávací gól. Opět jsme ztratili dva body. Na druhou stranu jsem rád, že se nám utkání povedlo otočit. Dokázali jsme, že hráči mají chuť a vůli s výsledkem něco udělat."

Tenér Polabanu Nymburk Ivan ČABALA: „Samozřejmě jsme zde nechtěli prohrát. Vedli jsme, avšak během pěti minuty jsme si nechali dát dvě laciné branky, což je škoda. Bod za remízu 2:2 přesto bereme."

Předzápasové představení soupeře z Nymburka naleznete ZDE!

ON-LINE:SK Benátky – SK Pol.Nymburk ZDE!

VÝSLEDKY 18. kola Krajského přeboru :

  • SK Benátky – Pol.Nymburk 2:2 (0:1)
  • Un.Beroun – Tn.Rakovník 2:0 (2:0) článek a foto
  • Čáslav "B" – Sp.Příbram 2:1 (0:1) článek 1 a 2
  • Sedlčany – Dobřichovice 2:1 (1:0) článekvideo
  • Louňovice – Klecany 2:0 (2:0) video
  • Semice – Dl.Lhota 4:2 (0:1) článek
  • Jílové – Ovčáry 1:5 (0:1) video
  • Poděbrady – N.Ves p.Pl. 0:1 (0:0) článek 12 a foto a video

Příští 19. kolo v 15:00 hod., SOBOTA: Dl.Lhota – SK Benátky (10:15), Sp.Příbram – Un.Beroun (10:30), Tn.Rakovník – Poděbrady, Klecany – Ovčáry, N.Ves p/Pl. – Sedlčany, NEDĚLE: Čáslav "B" – Jílové, Pol.Nymburk – Louňovice, Dobřichovice – Semice.