Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 10.11.2013

SK Benátky   TJ Sokol Klecany
3:2
( 3:2 )

Jíra – Rosenkranz, Jakubec, Karásek, Třasák – Jiránek (72. Sosnovský), Buryán, Škarecký, Horák (81. Borovička) – Michal Korec (66. Šimek, 90.+1. Novotný), Martin Korec (87. Murárik)

Diváků: 100

Mlejnek – Vršek (56. Vyhnal), Chroust, Hebnar, Smíšek, Veselý (73. Mandík), Pfeifer, Váchal, Špulka, Havlát, Hrodek (60. Rybecký)

 
góly: 26. Škarecký, 29. Mart. Korec, 45. Buryán – 12. Špulka, 35. Smíšek
karta: 60. Horák – 20. Váchal
karta:
rozhodčí: Nehasil – Kubečka P., Myška
delegát:
Holý Václav
  Střely na branku: 9:3
Střely mimo: 8:1
Rohové kopy: 5:2
Ofsajdy: 4:1
Fauly: 17:13
Hráč utkání:
Martin Škarecký
Hráč utkání:
Aleš Pfeifer

Průběh zápasu

Benátky se doma na těžkém terénu rozloučily s podzimem výhrou a také se starou tribunou !

Zápasy s týmy z chvostu tabulky bývají mnohdy ošidné. Vyprávět by o tom mohli fotbalisté Benátek nad Jizerou, které mají jeden takový  právě za sebou. Utkání na těžkém a bahnitém terénu s Klecany totiž vůbec nebylo tak jednoduché, jak by se při pohledu na tabulku mohlo zdát. Klecanští totiž kladli tuhý odpor. O vítězství 3:2 se Benátečtí museli bít až do závěrečného hvizdu sudího Nehasila. Nutno říci, že Benátky měly téměř po celý zápas očividnou převahu, rozdíl v počtu střel je také zřejmý, ale kolik podobných zápasů již takto ztratily...

Úvodních pět minut se hrálo pouze na polovině Klecan. Benátečtí zahrozili Jiránkovou hlavičkou, kterou ale gólman Mlejnek vytáhl. Poté se pomalu a jistě začali osmělovat také hosté. Špulkova střela mimo ještě nebyla dostatečným varováním. Ve 12. minutě vypustil velmi dobrý centr ze své kopačky exligista Veselý, Karáskovi se zcela nepodařilo balón odhlavičkovat, ten doputoval k Michalu Špulkovi, který si věděl rady – 0:1. Tato komplikace s domácími notně zamávala, nepřesné přihrávky toho byly jasným důkazem. Vyrovnání měl na své hlavě Michal Korec, ale centr svého bratra Martina v gól nepřetavil, neboť mu hlavičku zneškodnil Mlejnek. O chvilku déle scházel malý chloupek Škareckému k tomu, aby se mohl radovat. Ve 26. minutě už to ale Martinu Škareckému vyšlo. Míč mu na nohu přiklepl Martin Korec a s přispěním hostujícího obránce namířil benátecký záložník balón přesně pod břevno – 1:1. O tři minuty déle propadli Klecanští při útočení a na jejich branku se valil rychlý protiútok. Škarecký si zkušeně počkal, poté adresoval ideální přihrávku Martinu Korcovi, který pelášil sám na Mlejnka, kterého také pokořil – 2:1. Řeklo by se, že zkušený tým by si toto již měl pohlídat, navíc dvě vstřelené branky v rychlém sledu za sebou jistě vlijí novou krev do žil. Paradoxně podobná situace se udála také na druhé straně. Kde byli obránci? Přesně tohle si určitě říkali diváci na benátecké tribuně, když Pfeiferova příhra zamířila na nohu zcela osamoceného Lukáše Smíška, jenž podruhé dostal míč za Jírova záda – 2:2. Přesto se fotbaloví příznivci museli bavit a to ještě do poločasu viděli jednu branku, která může nést přívlastek – krásná. Mezi klecanskými stopery si udělal prostor Martin Korec, ke střele se ale nedostal, posunul tedy míč na Horáka, jehož pokus zblokovala noha jednoho z hostujících obránců. Míč si ale před vápnem na prsa zpracoval Jan Buryán a o tyč ho poslal za brankovou čáru – 3:2. Půl minuty poté hlavní rozhodčí Nehasil ukončil výživnou první půli.

Pokud v prvním poločase diváci viděli brankové hody, v tom druhém čekali na gól marně. Šance ale přicházely. Michalu Korcovi nebylo přáno, jelikož v další příležitosti mířil pouze do míst, kde stál Mlejnek. Benátečtí diktovali tempo hry, avšak čtvrtý gól, který by jim cestu k tříbodovém zisku nesmírně usnadnil, se jim nedařilo vstřelit. Blízko k němu měl Škarecký, avšak střela z penaltového puntíku zamířila těsně vedle. Poslední pětiminutovka patřila nebezpečně dotahujícím hostům. Po rohovém kopu musel Jíra ze své branky, míč sice nevyboxoval, ten ale skončil nad břevnem. Vytáhnout se následně musel proti Rybeckého střele, kterou vyrazil do bezpečí. Na druhé straně střídající Šimek ideálně nenaložil se dvěma šancemi, když naopak sám založil klecanský protútok, byl rozzlobeným trenérem Sedláčkem poslán zpět na lavičku. Po jedné nastavené minutě hlavní rozhodčí Nehasil ukončil zápas, v němž se také s fanoušky loučila stará benátecká tribuna, která bude zbourána. Příště, na jaře, tedy už na nové.

Benátky splnily povinnost, avšak hravě si s Klecany rozhodně neporadily. K poslednímu kolu zajíždí příští týden v neděli Benátky do Sedlčan kde naposledy prohrály 0:6 v květnu letošního roku a zápas se jim hrubě nepovedl. 


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jsem rád, že jsme získali tři body. Utkání jsme si ale zbytečně komplikovali, výsledek se nám podařil otočit, avšak hosté vzápětí vyrovnali. Důležitým momentem byla branka těsně před poločasovou přestávkou. Druhá půle byl v naší režii, nicméně gól se nám vstřelit nepodařilo. Klecany si v závěru vypracovali jednu šanci, kterou brankář Jíra zlikvidoval. Kdyby hosté vyrovnali na 3:3, bylo by to hodně nepříjemné, protože bychom s tím asi už nic neudělali."

Trenér Klecan Radek ZENKL: „Rozhodně jsme sem nepřijeli v roli nějakého favorita. Věděli jsme, že zde můžeme akorát překvapit. Zápas byl podobný všem našim podzimním utkáním. Když prohrajete osmkrát o jednu branku, tak to rozhodně na pohodě nepřidá. Dnes jsme měli pár hluchých okamžiků. Soupeř všechny naše chyby potrestal vstřelenou brankou. Je to škoda, myslím si, že jsme zde mohli uhrát lepší výsledek."

Předzápasové představení soupeře z Klecan naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Sokol Klecany ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 14. kola Krajského přeboru 

Příští 15. kolo ve 13:30 hod., SOBOTA: Libiš – N.Strašecí (10:15), Čelákovice – Pol.Nymburk (10:15), Sp.Příbram – Jíloviště (10:30), Vraný – Dobříš, Klecany – Un.Beroun, Ovčáry – Tn.Rakovník, NEDĚLE: Sedlčany – Benátky, Čáslav "B" – Semice.