Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek ve 14:00 hodin:
SK Benátky – TJ Sokol Klecany

V NEDĚLI 10.11. hostíme doma ve 14. kole - TJ SOKOL KLECANY



Předposlední kolo čeká o nadcházejícím víkendu mimo jiné také fotbalisty nejvyšší krajské soutěže – Ondrášovka krajského přeboru. Čtrnácté pokračování podzimní části benátecké fotbalisty zavede na jejich vlastní trávník, kam jako soupeř přijede celek z opačného pólu tabulky, tedy TJ Sokol Klecany. Tomuto týmu se po loňském úspěšném zachránění přeborové účasti v letošním podzimu vůbec nedaří. Jak jinak si vysvětlit jejich bilanci v dosavadních třinácti utkání, která činí jednu výhru, tři remízy a devět porážek. Při skóre 18:33 a zisku jen šesti bodů Klecanští na posledním šestnáctém místě uzavírají tabulku (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Klecany).

V LOŇSKÉM ročníku proti Klecanům:
V loňském ročníku Klecany jako nováček hned ve druhém kole zaskočily krajskou veřejnost, avšak hlavně tu benáteckou. Už v poločase hosté vedli o dvě branky a své senzační vítězství proti favoritu ve druhé půli ještě zvýraznili až na hrozivých 0:4 z pohledu domácích, kteří si tento průběh nepředstavovali snad ani v tom nejčernějším snu (článek z utkání).
Na jaře se konala v Klecanech odveta, Benátky sice vyhrály, ale na tři body se hodně nadřely. Hostům pomohla brzká branka Smetany již v šesté minutě, což nakonec byla také trefa vítězná, neboť žádná jiná již v utkání nepadla, a tak Benátky vyhrály nejtěsnějším možným rozdílem (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Téměř na den přesně rok trvala neporazitelnost týmu Sokola Vraný z kladenského okresu na vlastním hřišti. Tuto vynikající bilanci překazily až ve třináctém kole Ondrášovka KP Benátky, když po výborném výkonu nepustily soupeře téměř k ničemu. Poměr střel na branku 14:3 ve prospěch Benáteckých hovoří jasně za vše. I na góly to bylo nakonec jednoznačné. V první půli skóroval Škarecký, další tři góly padly do domácí sítě ve druhém poločase a zrodilo se tak zasloužené vítězství benáteckých fotbalistů, kteří tak uhájili druhou příčku v tabulce (článek z utkání).

MINULÉ kolo Klecany:
Pět inkasovaných žlutých karet a nula bodů. Taková byla bilance fotbalistů Klecan v minulém kole doma proti celku Sedlčan. Důležité utkání dvou týmů ze spodních pater tabulky tedy domácí Sokol prohrál těsně 1:2, když v poločase ještě po trefě Vyhnala vedl. Hosté ale ve druhé pětačtyřicetiminutovce díky trefám Peška a Repetného skóre otočili a šťastněji tak odvezli všechny tři důležité body a rázem tak poskočili na 12. místo v tabulce, zatímco domácí zůstali poslední (článek z utkání a video)

Představení soupeře – TJ Sokol Klecany:
V loňském mistrovském ročníku skončily Klecany jako nováček na 11. příčce s 33 body a na hranici sestupu tak nakonec měly náskok pouhých pět bodů. Vstup do nového ročníku se Klecanským ale vůbec nevydařil, zatím mají totiž na kontě jen jediné vítězství – ve čtvrtém kole proti aktuálně třetímu celku Novému Strašecí. Remizovat se Klecanům podařilo na horké půdě Tatranu Rakovník, plichtu uhráli doma s Čelákovicemi a také ve Vraném. To je ale vše, zbývajících devět duelů obstaraly porážky, a tak to nevychází na lepší, než na současné poslední místo. Nutno ale podotknout, že porážky to vyjma těch v Dobříši a Ovčárech byli věsměs velmi těsné, mnohdy jen o jediný gól, a tak žádné podcenění soupeře není rozhodně na místě. Aktuálně nejlepším střelcem týmu je se čtyřmi góly Lukáš Rybecký, jenž má za sebou zajímavou minulost, která však není příliš spojena s fotbalem. V mládí dal přednost hokeji a rozhodně se v něm neztratil. V mládežnických kategoriích byl vždy na čele produktivity v pražské Spartě. Co se týče seniorského hokeje, tak si zahrál druhou ligu za Roudnici nad Labem a také v Benátkách nad Jizerou! Zde v pěti zápasech jednou skóroval. Následující sezónu hrál dokonce druhou nejvyšší českou soutěž za Kadaň, poté se ale z hokeje nadobro vytratil a objevuje se tak na zelených trávnících v dresu Sokola Klecany, kde kanonýrské schopnosti rozhodně nezapře. Je však také pro klecanský tým zapotřebí, aby jej více podporovali spoluhráči. Trojice hráčů vstřelila dosud tři branky, jedná se o trio Aleš Pfeier, Michal Špulka a Filip Vyhnal. Klecany jsou také poměrně agresivním týmem, neboť jejich hráči inkasovali letos již třicet žlutých karet a také dvě červené. Největším „brouskem“ je Petr Mandík, jenž z rukou sudích viděl v letošní sezóně kartu barvy žluté již sedmkrát! Trenérem týmu Klecan je pan Radek Zenkl.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Nehasil Karel z Poříčan. Na pomezí mu budou pomáhat p. Kubečka Pavel z Dvorů u Nymburka a p. Myška Roman z Poděbrad. Delegátem FAČR je p. Holý Václav z Prahy. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 14. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 10. listopadu s výkopem ve 14:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 14.kolo: SK Benátky – TJ Sokol Klecany

Více o soupeře na jeho stránkách: TJ Sokol Klecany

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět