Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 23.kolo 25.04.2015

FK Pardubice "B"   SK Benátky
1:0 np
( 0:0 ) ( na pk. 5:4 )

Knobloch – Mandutz (80. Řezníček II), Vencl, Šejvl, Prokopec – D. Pánek, Křivka, Řezníček (46. Konvalina), Portyš (74. Fidler) – Klátil (60. Kopecký), Petráček (78. Jiroutek)

Diváků: 80

Jíra – Jäger (46. Brunclík), Karásek, Borovička, Horák – Mbah (84. Jiránek), Smetana, Mižič, Murárik (58. Wojnar), Klain – Mar. Korec (75. Šimek 87. Krýda)

 
góly: rozhod. pen Křivka
karta: 37. Křivka, 57. Mandutz, 64. Prokopec – 11. Murárik, 85. Klain
karta:
rozhodčí: Hocek – Šimáček, Kvaček
delegát:
Štěpánek Vladimír
  Střely na branku: 5:2
Střely mimo: 3:4
Rohové kopy: 4:8
Ofsajdy: 3:2
Fauly: 19:12
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky od posledních Pardubic přivezly jen jeden bod !

Benáteckým fotbalistům se nedaří zejména střelecky. Tým, který chce bojovat o ty nejvyšší příčky, nemùže vystřelit poprvé na soupeřovu branku až deset minut před koncem a  je úplně jedno, na jakém místě divizní tabulky se soupeř nachází. Benátkám se to stalo už v Kutné Hoře, ale i nyní v Pardubicích, kde byla v prvním poločase poslední rezerva lepším týmem. Až po přestávce přišlo zlepšení, za předvedený výkon si ale Benátečtí vyhrát nezasloužili. V penaltách byli úspěšnější domácí, v šesté sérii rozhodl Křivka.

Od úvodu utkání měla pardubická rezerva, která byla posílena o čtyři hráče z druholigového A-mužstva, častěji míč na svých kopačkách. Nebezpečnou střelu ze 6. minuty ale dokázal Horák vykopnout z brankové čáry. Zlobila zejména útočná tykadla Petráček s Klátilem. V 15. minutě spálili domácí velkou tutovku. Jíra neudržel nepříliš tvrdý pokus, k míči se dostal Petráček, avšak upadl v souboji s hostujícím brankářem, přesto se tentýž hráč dostal opět k míči, jeho následnou střelu ale zblokoval před opuštěnou částí branky stoper Karásek, dorážku namířil Petráček do břevna. O dvě minuty později vystřelil Řezníček a Jíra si velmi dobrým zákrokem napravil reputaci. Benátečtí se do koncovky vůbec nedostávali. Zmiňme tedy alespoň Borovičkův pokus z přímého kopu, který byl velmi nepřesný. Naopak ve 33. minutě pláchl po levé straně Prokopec, avšak Petráčkovo zakončení výtečně nohou zneškodnil Jíra. Z následného rohového kopu mířil Vencl hlavou mimo. V závěru měli hosté tři rohové kopy po sobě, ze kterých ale nic nevytěžili.

Do druhého poločasu udělal benátecký trenér Sedláček jednu změnu. Místo mladého Jägera poslal na hřiště ligou ostříleného Brunclíka. A Benátečtí se konečně osmělili a i oni začali útočit. Stále se ovšem na střelu, která by mířila mezi tyče v jejich podání, marně čekalo. Další přímý kop z nebezpečné vzdálenosti nevyužil Brunclík, který trefil pouze zeď. S četnými centry si bez problému vždy poradil brankář Pardubic Knobloch. Povadla také i aktivita domácích, kteří si ve druhém poločase vypracovali snad jen jednu trošku nebezpečnější šanci. Devět minut před koncem nepříliš tvrdou hlavičku Borovičky Knobloch zkrotil, tohle byla vůbec první střela hostí na branku! V 84. minutě si trochu překvapivě postavil míč k zahrávání trestného kopu střídající Šimek a pěknou střelou orazítkoval pravou tyčku. To bylo ale vše, co benátecký útočník v zápase předvedl, o minutu později byl totiž faulován a po tomto ne příliš tvrdém zákroku musel opustit hřiště s poraněným kolenem. Následný trestný kop zahrával Wojnar, avšak Knobloch velmi dobrým zákrokem vytáhl míč ze šibenice. V nastaveném čase se do zakončení dostával další střídající hráč Krýda, avšak špatně zpracoval míč. Ve třetí nastavené minutě musel dávat pozor také Jíra, který musel vyrážet nebezpečnou hlavičku.

O vítězi utkání tak museli rozhodnout pokutové kopy. Tradiční exekutor Michal Horák tentokrát zaváhal a Knobloch míč vyrazil. Tomáš Jiroutek zamířil riskantně doprostřed branky, Jíra si na míč sáhl, přesto to byla branka. David Brunclík zachoval chladnou hlavu a jistě proměnil. Na střelu Davida Pánka si Jíra opět sáhl, znovu to ale byla branka. Martin Borovička vsadil na razanaci a vyrovnal. Také Hubert Kopecký ale s přehledem proměnil. Milan Karásek mířil do protipohybu brankáře Knoblocha a drama nadále pokračovalo. Kapitán rezervy Ondřej Vencl se trefil naprosto přesně k levé tyči a dostal Benátecké pod tlak. Petr Wojnar mířil doprostřed branky a byl úspěšný. Rozhodnout mohl Martin Šejvl, jehož střelu k levé tyči zneškodnil Jíra a vynutil si šestou sérii. Jan Mižič střílel také po levé ruce soupeřova gólmana, ten ale byl podruhé v rozstřelu úspěšný. Druhý mečbol měl domácí Filip Křivka, který se prezentoval tvrdou střelou k pravé tyčce a domácí slavili. (Penalty proměnili: Jiroutek, Pánek, Kopecký, Vencl, Křivka – Brunclík, Karásek, Borovička, Wojnar. Neproměnili: Šejvl  Horák, Mižič).

Jak již bylo řečeno, Benátečtí nepodali v Pardubicích očekávaný výkon a zase si trochu zkomplikovali cestu za druhým místem v tabulce. Nyní přijíždí do Benátek nad Jizerou jeden z nejnebezpečnějších jarních týmù Český Brod, který má ve svém středu spoustu hráčù se zkušenostmi z vyšších soutěží. Bude to zápas, na kterém se Benátečtí konečně chytí?


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Náš tým je momentálně v útočné fázi neproduktivní. Prvních dvacet minut jsme byli pod tlakem, protože jsme často zbytečně chybovali. Měli jsme i štěstí, kdy domácí nastřelili břevno a další šanci nevyužili. Naše hra určitě nebyla v pořádku. Od pětadvacáté minuty jsme se mírně zlepšili a dostávali se do hry, přesto stále bez šancí. Druhý poločas už byl z naší strany celkem v pořádku. Nebezpečné ale byly jen dva trestné kopy. Z jednoho jsme nastřelili tyč, ten druhý chytil soupeřùv gólman. Bod je po tomto výkonu asi dobrý. Když totiž nedáme gól, nemùžeme pomýšlet na nic víc."

Trenér Pardubic "B" Pavel NĚMEČEK: „Myslím si, že v prvním poločase jsme byli aktivnější. Častěji jsme byli u balónu, dostávali jsme se do šancí. Bohužel jsme ale žádnou z nich neproměnili. V tom druhém soupeř přidal a zatlačil nás. Na konci zápasu jsme se bránili. Kluky musím pochválit za to, že jsme neinkasovali. Penalty už jsou loterie."

Předzápasové představení soupeře z Pardubic "B" naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Pardubice "B" – SK Benátky ZDE!

VIDEO: FK Pardubice "B" – SK Benátky ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasùm ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE!

OHLASY trenérů z novin k dalším utkáním ZDE!

Články z novin naleznete ZDE a ZDE!

VÝSLEDKY 23. kola DIVIZE "C":

  • Pardubice "B" – SK Benátky 1:0 np (0:0)
  • Vysoké Mýto – Česká Třebová 3:2 (2:1)
  • Ústí n/O. – Jablonec n/J. 2:1 (0:1)
  • Český Brod – Živanice 3:1 (1:1)
  • Kutná Hora – Trutnov 2:1 (1:1)
  • Týniště n/O. – Dvůr Králové 0:2 (0:1)
  • Letohrad – Pěn./Turnov 0:3 (0:2) 
  • Náchod – Dobrovice 0:3 (0:2)

Příští 24. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Česká Třebová – Týniště n/O., Dobrovice – Letohrad, Živanice – Vysoké Mýto,  Jablonec n/J. – Pardubice "B", NEDĚLE: Benátky – Český Brod, Dvůr Králové – Kutná Hora, Pěn./Turnov – Ústí n/O., Trutnov – Náchod.