Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

23. kolo divize: FK Pardubice „B“ – SK Benátky
ON-LINE textový přenos utkání ZDE.
VIDEO přímý přenos utkání (?) ZDE.

V SOBOTU 25.4. zajíždíme dopoledne k týmu – FK PARDUBICE "B".



Úvod:
Po třech utkáních, kdy se Benáteckým nepodařilo naplno bodovat, nováček divizní skupiny C opět zvítězil za tři body. Stalo se tak v domácím prostředí proti nepříjemnému soupeři z Ústí nad Orlicí. Na vedoucí Dobrovici, která má však zápas k dobru, se nyní Benátečtí přiblížili na rozdíl dvou bodů se čtyřbodovým náskokem na třetí Živanice. Nyní čeká svěřence Vladimíra Sedláčka cesta do Pardubic, kde se utkají s rezervou tamního druholigového týmu, tedy FK Pardubice "B". Zápas to rozhodně nebude jednoduchý, a to i přesto, že pardubické béčko se s 18 body krčí na posledním místě tabulky divize C. Ve 21 zápasech 5 vyhrál, 2 remizoval (1 výhra v penaltovém rozstřelu) a 14 prohrál. Při skóre 25:48 jsou tak Pardubičtí, jak již bylo řečeno, v tabulce poslední.

NA PODZIM doma proti Pardubicím „B“:
Na podzim Benátky v domácím prostředí neměly s Pardubicemi zásadní problém. Už ve 27. minutě skóre otevřel Martin Škarecký a na jeho trefu o čtyři minuty později navázal Josef Jiránek. Dílo hostující zkázy mohlo být už do poločasu dokonáno, avšak ve 35. minutě si „dovolil“ ostřílený Jan Flachbart zahodit nařízený pokutový kop. V 56. minutě odpor soupeře definitivně odrazil třetí trefou kanonýr Martin Korec a stanovil tak konečný výsledek 3:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
Dvě stě padesát diváků na benáteckém fotbalovém stadionu v nedělním slunečném odpoledni sledovalo utkání dvou týmů z čela divizní tabulky skupiny C. Benátečtí hostili Ústí nad Orlicí a očekával se kvalitní fotbal. Domácí fotbalisté podali soustředěný a poctivý výkon, za nějž byli po zásluze odměněni po třízápasovém výherním půstu třemi body. Duel rozhodla jediná situace ze 74. minuty, kdy svůj střelecký instinkt prokázal Martin Korec. Benátecký kanonýr byl ve správném čase na tom pravém místě a rozhodl toto utkání (článek z utkání).

MINULÉ kolo Pardubice „B“:
Pardubické béčko v minulém kole zabralo a dokázalo o jediný bod obrat favorizované Živanice. Jednalo se o derby utkání, neboť živanický celek sídlí jen nedaleko krajského města Pardubic. Do vedení šli v nastavení první půle hosté z Pardubic, když Volšíka v živanické brance překonal Vencl. Vyrovnání se domácí dočkali v 69. minutě. To stav 1:1 zařídil svou přesnou trefou M. Hlouš. Jediným neúspěšným střelcem v penaltovém rozstřelu byl hostující Prokopec, a tak rozhodující penaltu proměnil exligový Roman Herzán. Přesto hosté získali z derby velmi cenný bod (článek z utkání a video).

Představení soupeře – FK Pardubice „B“:
V brance našeho soupeře by se měl představit dvaadvacetiletý Milan Knobloch. Odchovanec Městce Králové prošel mládeží v Hradci Králové a Mladé Boleslavi, odkud přešel na Žižkov, tam ale chytal spíše za třetiligovou farmu v Horních Měcholupech. Následovala angažmá v divizních Louňovicích a Živanicích, odkud v zimě přešel do Pardubic. Za B-mužstvo občas také chytá Josef Ptáček i on je z širšího kádru A-mužstva. V obraně již třikrát na jaře nastoupil Martin Šejvl, který si taktéž zahrál v Pardubicích druhou ligu. V zadních řadách, kde nastupují velmi mladí hráči je pochopitelně nejzkušenější hrající trenér Pavel Němeček. Pardubický odchovanec si zahrál za Lázně Bohdaneč, druholigový Sokolov, Hradec Králové, kde okusil českou nejvyšší soutěž , druholigovou Čáslav, Pardubice a naposledy za Vysoké Mýto. V naší nejvyšší soutěži si připsal 2 zápasy. Také záložní řada rezervy Pardubic má věkový průměr lehce nad dvacet let. I tady vydatně pomáhá A-mužstvo. Již třikrát za béčko nastoupil Tomáš Dostálek, bývalý hráč třetiligové Chrudimi. Jedenkrát Jan Řezníček, který je nyní ale stálým článkem A-mužstva. Za rezervu si zahrál také Adam Fousek, jenž na jaře nasbíral čtyři starty ve druhé lize. Vloni hostoval v prvoligové Mladé Boleslavi. V české nejvyšší soutěži nastoupil do 1 zápasu. Proti Benátkám nad Jizerou může vyběhnout na trávník také Korejec Daewon Kim i on má druholigové zkušenosti. Podobné je to i v útoku. Martin Klátil je nyní spíše využíván rezervou. Jedenkrát si za béčko zahrál Jan Jeřábek, jedenatřicetiletý stabilní člen A-mužstva. Opravdu těžko říci, koho hlavní trenér, jimž je již zmiňovaný Pavel Němeček, vyšle do bojů proti Benátkám nad Jizerou. Tak či tak, bude se jednat o velmi těžký zápas.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Hocek Petr z Benešova. Na pomezí mu budou pomáhat p. Šimáček Jakub z Benešova a p. Kvaček Jan z Chrudimi. Delegátem FAČR je p. Štěpánek Vladimír ze Semil. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Pardubicích rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Další jarní utkání a celkově 23. kolo Divize „C“ bude sehráno na fotbalovém stadionu v Pod Vinicí v Pardubicích v SOBOTU 25. dubna s výkopem v 10:15 hodin.

ODJEZD na utkání:
Odjezd je v 7:30 hodin ze stadionu a o dvě minutky později z Burzy.

Textový ON-LINE přenos: 23. kolo: FK Pardubice „B“ – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos (?): 23. kolo: FK Pardubice „B“ – SK Benátky

Webové stránky soupeře: FK Pardubice „B“

Vzdálenost k soupeři: cca 110 km



--> Zpět