Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 29.kolo 07.06.2014

TJ Sokol Klecany   SK Benátky
0:7
( 0:4 )

Mlejnek (63. Hrkal) – Vršek, Chroust (46. Hanuš), Hebnar, Smaha, Pfeifer, Rybecký, Váchal, Špulka, Michálek, Hrodek (19. Veselý)

Diváků: 80

Vlk – Borovička (65. Krýda), Buryán, Murárik, Třasák – Rosenkranz (57. Sosnovský), Smetana, Škarecký (61. Mašek), Jiránek (46. J. Novotný) – Kamlach, Martin Korec

 
góly: 1. Rosenkranz, 14. Kamlach, 30. Smetana, 8., 47. a 53. Škarecký, 79. Krýda
karta:
karta:
rozhodčí: Žáková – Voldán, Chaloupka
delegát:
  Střely na branku: 3:15
Střely mimo: 0:10
Rohové kopy: 1:10
Ofsajdy: 0:3
Fauly: 2:2
Hráč utkání:
Filip Hrkal
Hráč utkání:
Martin Škarecký

Průběh zápasu

Benátky rozstřílely v pohodovém tepmu Klecany !

Zápas kočky s myší připomínal zápas předposledního kola krajského přeboru. O postup bojující benátecký tým zajížděl do Klecan, které již byly zachráněny a možná právě proto hrály více než uvolněně, poměr faulů byl totiž za celé utkání 2:2. Hladoví benátečtí hráči rozhodli zápas během patnácti minut, kdy svému odevzdanému sokovi nasázeli tři branky a nadále excelovali. Za Mlejnkovými zády góly přibývaly, stejně tak jako spokojenost na rtech benáteckého vedení. Pokud totiž tým trenérů Sedláčka a Sosnovského v posledním kole se Sedlčany alespoň remizuje, postup do divize jim nemůže uniknout.

Benátečtí vstoupili do utkání pořádně zostra a už v 1. minutě se ujali vedení. Na střelu Jana Rosenkranze z pravé strany Mlejnek zareagoval pozdě – 0:1. Hosté i nadále přišpendlili svého soka před Mlejnkovu branku a netrvalo dlouho, aby klecanský brankář lovil míč ze své sítě podruhé. Střelou pod břevno z uctivého úhlu jej totiž překvapil Martin Škarecký0:2. Exhibice benáteckých fotbalistů pokračovala. Ve 14. minutě napřáhl Borovička, jehož střelu vyrazil Mlejnek pouze ke Korcovi, který přiťukl míč Janu Kamlachovi a ten prakticky rozhodl utkání – 0:3. Domácí tým působil poněkud ospalým dojmem. Klecanský trenér Zenkl navíc musel kvůli zdravotní indispozici stáhnout exrožďalovického Hrodka, jehož nahradil někdejší ligový hráč Slavie Praha, Bohemians Praha, Chebu a Viktorie Žižkov František Veselý. Ten již ze hřiště sledoval další povedenou střelu Borovičky, která se ale odrazila od tyče. O minutu později se už hosté počtvrté radovali. Další dalekonosný pokus, tentokráte z kopaček Stanislava Smetany skončil mimo Mlejnkův dosah – 0:4. A s domácím týmem mohlo být ještě hůře! Škarecký přiťukl míč Korcovi, jenž si vylámal zuby na brankáři Mlejnkovi. Další nebezpečný centr do pokutového území se snažil usměrnit Škarecký, střela mu ale nevyšla tak, jak by si benátecký záložník představoval. Zpoza vápna napřáhl také Buryán, jenž nyní hrál na pozici stopera, domácí brankář byl ale na místě. Stejně tak si musel gólman Klecan poradit i s Korcovou skákavou střelou, kterou vyrazil na rohový kop. Domácí první poločas doslova ovládli. Za Mlejnkovými zády skončily čtyři pokusy, další nebezpečné střely ještě klecanský brankář zlikvidoval. Domácí nevystřelili mezi tyče ani jednou!

Druhý poločas ukrojil pouze dvě minuty, když naprosto přesný Rosenkranzův centr dopadl na hlavu Martina Škareckého, který přidal další branku – 0:5. První pokus domácích mezi tři tyče byl spíše propagační. S Pfeifrovou hlavičkou neměl Vlk sebemenší problémy. Naopak na druhé straně se opět slavilo. Tentokrát centroval Korec a ve vápně stojící Martin Škarecký docílil hattricku – 0:6. Další branku mohl přidat Korec, který pospíchal sám na Mlejnka, který mu ale míč uzmul. Benáteckému útočníkovi nebylo přáno vstřelit dvacátou branku v letošní soutěži. Benátečtí poté několikrát prostřídali. Po více než roce mohl opět skórovat Josef Novotný, těsně ale minul. Klecanský trenér Zenkl se v 63. minutě rozhodl stáhnout brankáře Mlejnka, jehož nahradil brankářem Hrkalem, který si poprvé sáhl na míč při vysunutí střídajícího Krýdy. V 71. minutě domácí obránci zblokovali Korcovu střelu pouze k Maškovi, jehož pokus stihli vykopnout z brankové čáry. Následně mířil nepřesně Sosnovský. Jedinou vážnější situaci si Klecany vypracovaly v 78. minutě. Rybeckého hlavička byla hodně nebezpečná, Vlk však míč vytěsnil na rohový kop. O minutu později padla poslední branka utkání. Korec tentokrát centroval z levé strany, v pokutovém území si míč zpracoval Štěpán Krýda a vstřelil svůj první gól v mistrovském utkání za benátecké áčko – 0:7. Jak již bylo uvedeno, Korcovi nebylo přáno. Jeho volej z 85. minuty volal po gólu, leč mířil těsně vedle. Hrkal si poté poradil se střelou Maška a taktéž v úplném závěru s hlavičkou Josefa Novotného po centru Sosnovského.

Benátečtí proměnili předposlední zápas krajského přeboru v exhibici. Klecanské po celé utkání mačkali jako citrón. Dá se tak říci, že výsledek 7:0 je pro soupeře ještě milosrdný. K vytouženému postupu do divize z druhého postupového nyní stačí remíza v domácím prostředí se Sedlčany. Slavit mohou Benátky už v sobotu, to v případě, když Libiš ztratí body v Novém Strašecí.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Jednoznačně jsme vyhráli. Bylo důležité, že jsme do čtrnácté minuty vstřelili tři branky. Domácí měli pouze jednu nebezpečnou hlavičku, jinak jsme celý zápas měli pod kontrolou. Jsem rád, že jsme toto utkání v abnormálním vedru zvládli."

Trenér Klecan Radek ZENKL: „Ještěže už je konec této sezóny, protože byla totálně zpackaná. Vůbec se mi nelíbí přístup našich hráčů ke klubu i ke svým povinnostem. Přesně tohle se dnes projevilo v plné nahotě. Benátky mají super tým, navíc jejich hráči jsou velmi dobře natrénovaní. My si ale proti nim jdeme zahrát přáteláček, rekreačku. Kvalita hostujícího týmu byla úplně někde jinde. Musíme se nad sebou zamyslet."

Předzápasové představení soupeře z Klecan naleznete ZDE!

ON-LINE: TJ Sokol Klecany – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu se připravuje....

VÝSLEDKY 29. kola Krajského přeboru 

Poslední 30. kolo v 17:00 hod., SOBOTA: Tn.Rakovník – Ovčáry (13:00), N.Strašecí – Libiš (13:30), Pol.Nymburk – Čelákovice (14:30), Un.Beroun – Klecany (15:00), Jíloviště – Sp.Příbram, Dobříš – Vraný, NEDĚLE: Benátky – Sedlčany, Semice – Čáslav "B".