Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:00 hodin:
TJ Sokol Klecany - SK Benátky

V SOBOTU 7.6. zajíždí "A" tým ve 29. kole k týmu - TJ SOKOL KLECANY

Utkání z Klecan by mělo být možné také sledovat PŘÍMÝM VIDEO přenosem ZDE.


Boje v nižších fotbalových soutěžích právě vrcholí a nejinak tomu je také v Ondrášovka krajském přeboru. Jak už to tak v závěru fotbalového jara bývá, některým týmům jde o postup a některým zase o sestup. Prvním případ se týká i benáteckých fotbalistů, kteří potřebují v závěrečných dvou kolech bezpodmínečně bodovat, aby si udrželi odstup od dotírající třetí Libiše. V rámci 29. kola Benátky vyrazí na hřiště Sokola Klecany, kterému momentálně patří 13. příčka, když ve 28 zápasech 7 vyhrál, 5 remizoval a 16 prohrál. Při skóre 40:61 získal 26 bodů, což při faktu, že sestupují z KP dva týmy znamená, že v Klecanech udrželi přeborovou příslušnost i pro příští sezónu (dosavadní výsledky a tabulka KP – TJ Sokol Klecany).

NA PODZIM doma s Klecanama:
V listopadu v domácím vzájemném zápase měly Benátky s Klecany mnoho práce. Výsledek zápasu se urodil již v prvním poločase, i když hosté hodně kousali a nebyli daleko i k zisku bodu. Hosty poslal již po dvanácti minutách hry do vedení Špulka, avšak Škarecký brzy srovnal a Martin Korec otočil vývoj utkání. Klecanský Smíšek však deset minut před koncem první půle opět vyrovnal. Bláznivý poločas ukončil krátce před hvizdem nejzkušenější hráč na place Jan Buryán a svým gólem na 3:2 zařídil vedení. Ani on však v tu chvíli nevěděl, že to byl gól vítězný (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole Benátky hostily nováčka z Vraného, který vzdoroval v prvním poločase a dokonce šel také v 18. minutě Kalousem do vedení. Pak už ale míče padaly jen do branky hostujícího gólmana Doležala. Ještě do poločasu Murárik a Martin Korec zvrátili vývoj na benáteckou stranu a ve druhém poločase to byl opět Murárik a v samém závěru také Sosnovský, kdo stanovili konečný stav 4:1 pro domácí mančaft (článek z utkání).

MINULÉ kolo Klecany:
Klecany zajížděly minulou neděli do Sedlčan a jednalo se tak o zápas dvou tabulkových sousedů. Domácí o své výhře 2:0 rozhodli již v prvním poločase, když se dvakrát trefil Michael Dvořák, čímž zmrazil naděje hostí na nějaký úspěch. Brankář Mošnička totiž za celých devadesát minut žádnou střelu za svá záda nepustil, a tak Tatran slavil domácí výhru (článek z utkání a VIDEO).

Představení soupeře – TJ Sokol Klecany:
V loňském mistrovském ročníku skončily Klecany jako nováček na 11. příčce s 33 body a na hranici sestupu tak nakonec měly náskok pouhých pět bodů. Vstup do letošního ročníku se Klecanským vůbec nevydařil, což se evidentně odráží také na současném umístění Sokola v tabulce krajského přeboru. Sestupující duo Čáslav „B“ a Čelákovice je však již dáno, a tak při faktu, že z divize možná nesestoupí ani jeden Středočech, Klecanští uhájili přeborovou příslušnost i pro příští soutěžní ročník (aby spadlo třetí mužstvo z KP, museli by z divizí spadnout celkem tři středočeské týmy). Aktuálně nejlepším střelcem týmu je s dvanácti góly Lukáš Rybecký, jenž má za sebou zajímavou minulost, která však není příliš spojena s fotbalem. V mládí dal přednost hokeji a rozhodně se v něm neztratil. V mládežnických kategoriích byl vždy na čele produktivity v pražské Spartě. Co se týče seniorského hokeje, tak si zahrál druhou ligu za Roudnici nad Labem a také v Benátkách nad Jizerou! Zde v pěti zápasech jednou skóroval. Následující sezónu hrál dokonce druhou nejvyšší českou soutěž za Kadaň, poté se ale z hokeje nadobro vytratil a objevuje se tak na zelených trávnících v dresu Sokola Klecany, kde kanonýrské schopnosti rozhodně nezapře a řadí se rovněž mezi přední střelce fotbalového přeboru. Na dalších pořadích střelecké produktivity se řadí Michal Špulka nebo Filip Vyhnal, kteří však vstřelili o poznání méně branek než právě Rybecký, avšak i jejich příspěvek je velmi důležitý. V týmu letos působili i hráči se zkušenostmi z ligových soutěží – David Filinger a František Veselý (oba spolu v současné době trénují dorostenecké družstvo Mostu). Filinger však v nedávné době v Libiši dostal za ostré urážky rozhodčích distanc na osm soutěžních utkání. Klecany jsou také poměrně agresivním týmem, neboť jejich hráči inkasovali letos již šestapadesát žlutých karet a také čtyři červené. Největším „brouskem“ je Petr Mandík, jenž z rukou sudích viděl v letošní sezóně kartu barvy žluté již desetkrát! Trenérem týmu Klecan je pan Radek Zenkl.

VZÁJEMNÁ bilance s Klecany:
Sezóna 2012/2013
Podzim 2012: Benátky – Klecany 0:4 (článek z utkání).
Jaro 2013: Klecany – Benátky 0:1 (článek z utkání).
Sezóna 2013/2014
Podzim 2013: Benátky – Klecany 3:2 (článek z utkání).
Jaro 2014: Klecany – Benátky sobota 7.6.2014

Statistika Benátky – Klecany:
SK Benátky:
doma: 2 - 1 - 0 - 1 – 3 body – skóre 3:6
venku: 1 - 1 - 0 - 0 – 3 body – skóre 1:0
Klecany:
doma: 1 - 0 - 0 - 1 – 0 bodů – skóre 0:1
venku: 2 - 1 - 0 - 1 – 3 body – skóre 6:3

CELKEM ze vzájemných utkání:
SK Benátky – 3 - 2 - 0 - 16 bodů, skóre 4:6
Sokol Klecany – 3 - 1 - 0 - 23 body, skóre 6:4

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit pí. Žáková Dagmar z Žebráku. Na pomezí jí budou pomáhat p. Voldán Antonín z Prahy a p. Chaloupka Aleš z Davle. Delegátem FAČR je p. Koleček Libor z Kutné Hory. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Klecanech rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 29. kola Ondrášovka Krajského přeboru bude sehráno na fotbalovém stadionu v Klecanech SOBOTU 7. června s výkopem v 17:00 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším jarním venkovním utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Textový ON-LINE přenos: 29. kolo: TJ Sokol Klecany – SK Benátky

Přímý VIDEO přenos: 29.kolo: TJ Sokol Klecany – SK Benátky

Webové stránky soupeře: TJ Sokol Klecany

--> Zpět