Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 23.kolo 01.05.2011

SK Benátky   FC Zenit Čáslav "B"
4:1
( 2:0 )

Bejr – Rosenkranz, Třasák, Novák, Mareš – Kozma, Jech (76. Zuna), Smetana, Korejza – Došlý (66. Šimek), Kohout (86. Kučera)

Diváků: 130

Míšek – Matoušek, Brudný, Petr Váňa, Svoboda – M. Král, M. Janda, Vajgl, J. Parachin, Žiak – Maxa

 
góly: 25. Jech, 42. Kohout, 55. Kohout, 63. Kohout (pen.) – 61. Parachin
karta: 63. M.Brudný
karta:
rozhodčí: Košťálek – Vilhelm, Navrátilová, delegát: Voráček
  Střely na branku: 7:5
Střely mimo: 1:4
Rohové kopy: 4:9
Ofsajdy: 1:0
Fauly: 16:13
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky přibalily na cestu rezervě Čáslavi čtyři branky !

Třiadvacáté kolo krajského fotbalového přeboru přiválo do Benátek rezervu druholigové Čáslavi, která nakonec u Jizery dostala na frak. Domácí předvedli kvalitní výkon a divákům vystrojili gólové hody. Gólman Míšek musel lovit míč ze své sítě celkem čtyřikrát. Lví podíl na vítězství 4:1 bezesporu má nejlepší střelec benáteckého výběru, který v utkání vstřelil tři branky, čímž dosáhl hattricku! Premiérové branky se v Benátkách dočkal také mladý Ondřej Jech. Svěřenci trenérů Doležala a Nejedlého jsou na jaře doma stoprocentní, v nedělním odpoledni navíc nastříleli v letošní sezóně soupeři nejvíce branek. Výbornou vizitku má také obranná hra mužstva, která v čele se spolehlivým brankářem Bejrem inkasovala ze tří duelů pouze jedinkrát. Benátečtí tak tím nejlepším možným způsobem pokřtili zbrusu nové dresy.

Úvodní minuty patřily čáslavskému béčko. Podobně jako minulý týden v Neratovicích, i v Benátkami byli svěřenci trenéra Antoše zpočátku lepším týmem. Vše mohl korunovat ve 14. minutě  Parachin, který po hrubce Nováka běžel úplně sám na branku. Se svou megašancí ale naložil jako malý vyjukaný žáček, nastřelil totiž jen nohy vybíhajícího Bejra, který v ten moment domácí podržel. Pak už převzaly iniciativu Benátky a ve 22. minutě z toho málem byla první branka. Kohoutův centr se snášel pod břevno, ale Míšek s vypětím všech sil ještě stačil vyškrábnout míč na roh. Hned po rohu a odraženém míči řešil vše fotbalově Korejza, ukličkoval dva protihráče, ale Brudný téměř z brankové čáry srazil kulatý nesmysl na další roh. Za dvě minuty už se domácí radovali. Kohout chytrou přihrávkou našel Ondřeje Jecha, jenž vydařenou střelou ke vzdálenější tyči rozvlnil síť – 1:0. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu Smetana našel volného Došlého, od něhož se míč odrazil do pravé tyčky čáslavské klece. Přesto se Benátečtí do přestávky radovali z druhé branky. Kohout nejprve nastartoval Korejzu, kterému sekundoval Došlý, svedl vzájemný souboj se Svobodou, který se ovšem skácel na trávník. Korejza Došlého oslovil přesným centrem, ale ten ještě tváří v tvář Míškovi neproměnil, když hostující gólman vyrazil balón k volnému Aleši Kohoutovi, pro něhož už nebylo problémem dopravit merunu do sítě – 2:0.

Ve druhém poločase byly Benátky stále na koni. A přicházely také pohledné akce, které se musely divákovi líbit. Po jedné z nich putoval míč po ose Došlý, Korejza a zakončující Kozma, proti němuž ale tentokrát dobře zasáhl brankář Míšek. V 55. minutě ale pouze přihlížel, jak Aleš Kohout přes tři protihráče za vápnem vyslal dělovou ránu, která skončila v brance – 3:0. Také hosté se dočkali své branky. Na hranici vápna byl faulován Maxa a sudí Košťálek nařídil trestný kop. Váňa z něj trefil brankáře Bejra, ale vyražený míč vrátil do branky Jiří Parachin. Bejr si sice na míč sáhl, ale v cestě do sítě už mu nezabránil – 3:1. Radost hostům příliš dlouho nevydržela. Brudný totiž ve vápně za žlutou kartu poslal k zemi Korejzu a Aleš Kohout se z pokutového kopu nemýlil – 4:1. Zkušený domácí univerzál tak dosáhl hattricku.  Po zbytek hrací doby se už nic zvláštního neurodilo. Benátky si pohlídaly svůj náskok a po závěrečném hvizdu Jiřího Košťálka se mohly radovat z nejvyšší výhry v letošním ročníku krajského přeboru.

Benátečtí tak opět získali na domácí půdě důležité tři body a vzdálili se strašákovi jménem sestup. Jen jednobodovou ztrátu nyní mají hráči od Jizery z desáté příčky na sedmou pozici. V příštím kole ale budou zajíždět na půdu Neratovic, které bojují o postup do divize. Už nyní je nad slunce jasné, že to bude složitý zápas.

Trenér Benátek Vladislav NEJEDLÝ: „Čáslav nás vystrašila již před týdnem, když porazila Neratovice. Hned jsme věděli, že nás čeká nelehký zápas. Naším úkolem bylo poctivě bránit a využít každé šance k protiútoku. Psychicky nám velmi pomohlo poločasové vedení 2:0. Poslední komplikací bylo snížení hostů na 1:3. Velkou pochvalu zaslouží Aleš Kohout, který se blýskl hattrickem."

Trenér Čáslavi "B" Jiří ANTOŠ: „My jsme hráli a soupeř dával branky. Benátky nás vytrestaly v produktivitě. Hráli jsme naivní fotbal. Balon jsme měli na kopačkách, ale byli jsme bezzubí dopředu a navíc dělali chyby vzadu. Soupeři jsme nabídli čtyři branky. Domácí tak zaslouženě vyhráli."

Předzápasové představení soupeře z Čáslavi naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – FC Zenit Čáslav "B" ZDE!

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 23. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – FC Čáslav "B" 4:1 (2:0)
  • Štěchovice – Neratovice 1:0 (0:0) článek 1 a 2
  • Dobrovice – Un.Beroun 4:2 (2:0) článek
  • Sokol Libiš – Český Brod 0:2 (0:1) článek
  • Hradištko – Tn.Rakovník 2:3 (1:2) článek
  • Kutná Hora – N.Strašecí 1:2 (1:1) článek 1 a 2
  • SK Rakovník – SK Zápy 1:3 (1:1) článek
  • Brand./Bol. – SK Úvaly 0:1 (0:0) článek

Příští 24. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Nové Strašecí – Libiš, Český Brod – SK Rakovník, Un.Beroun – Štechovice, Tn.Rakovník – Brand./Bol., NEDĚLE: Neratovice – SK Benátky, SK Zápy – Hradištko, Čáslav "B" – K.Hora, Úvaly – Dobrovice.

Fotogalerie