Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání 17:00 hod.: SK Benátky - Zenit Čáslav "B"

V NEDĚLI 1.5. přijede do Benátek ve 23. kole mužstvo - FC ZENIT ČÁSLAV "B".

TOMBOLA: Slosovatelné zpravodeje o ceny, více uvnitř článku...


Třiadvacátým kolem bude o víkendu pokračovat krajský fotbalový přebor. Benátečtí hráči budou na svém trávníku hostit celek FC Zenit Čáslav „B“, tedy rezervu druholigového účastníka. Když se podíváme na tabulku nejvyšší středočeské soutěže, dá se očekávat vyrovnaný duel. Vždyť Čáslav má před Benátkami náskok jen čtyřbodový. A jak si rezerva Zenitu vedla v dosavadním průběhu soutěže? V jedenadvaceti zápasech získali Čáslavští za devět výher, čtyři remízy a osm porážek celkem 31 bodů. Při skóre 29:31 jim pak náleží 8. pozice (dosavadní výsledky a tabulka KP – FC Zenit Čáslav „B“).

NA PODZIM venku proti Čáslavi „B“:
Na podzim se Benáteckým v Čáslavi vůbec nedařilo. Výsledek 0:3 a pouhé dvě střely na branku toho budiž jasným důkazem. Domácí vyhráli zcela zaslouženě a brali tak tři body. Už v prvním poločase se prosadil Svoboda. Skóre 1:0 pro Čáslav „B“ drželo až do 80. minuty, kdy se trefil Brožík. Stejný hráč těsně před koncem duelu přidal ještě jednu trefu a stanovil konečný výsledek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
S rozporuplnými pocity odjížděli svěřenci trenérů Doležala a Nejedlého o minulém víkendu z Nového Strašecí. Většině týmů se z tohoto stadionu na Rakovnicku nejezdí příliš dobře. Je tedy nasnadě zeptat se, proč asi? Poměr faulů 9:31 snad ani netřeba komentovat. Na góly vyhráli domácí 2:0, trefili se Mrázek s Vašákem. Nad některými výroky trojice rozhodčích zůstával v sobotu opravdu rozum stát... (článek z utkání).

MINULÉ kolo Čáslav „B“:
Čáslav v minulém kole zavítala do Neratovic a potvrdila, že se jí proti tomuto soupeři daří. Favorit v podobě domácího celku inkasoval už v 16. minutě, když se prosadil Král. Málokdo tušil, že je to jediná trefa v utkání. Hosté své nejtěsnější vedení udrželi, naopak Neratovice zklamaly (článek z utkání).

Představení soupeře – FC Zenit Čáslav „B“:
Čáslavské áčko se ve druhé fotbalové lize nenachází ne zrovna v růžové situaci. Po velkých úspěších klubu (Čáslav si dokonce pod trenérem Koubkem vybojovala v sezóně 2008/09 právo účastí v nejvyšší soutěži – Gambrinus lize) nyní přichází hluché období, kdy Čáslav bojuje o holý život ve druhé lize. Od sestupu áčko nyní dělí pouhé dva body. Ani čáslavská rezerva v letošní sezóně nemůže mít přílišné cíle. Jako nováček se v krajském přeboru zabydluje a současné 8. místo musí být pro vedení týmu velmi příjemné. Kádr béčka tvoří především mladí a nadějní fotbalisté, kteří potřebují hrát co nejkvalitnější soutěž ke svému rozvoji. Tým bývá v mistrovských zápasech doplňován vždy o několik hráčů širšího kádru áčka. Nejlepšími střelci béčka jsou se čtyřmi trefami Vladimír Maxa a Vítězslav Brožík. Druhého jmenovaného se už Benátky obávat nemusí, neboť už v modrobílém dresu nepůsobí. Tři branky vstřelil hráč širšího kádru áčka Filip Racko, který působil například v ligovém Slovácku. Dres rezervy oblékli také Michal Macek (Příbram, Drnovice, Most) nebo Ondřej Prášil (Viktoria Žižkov, Neratovice, Krč, Most) Trenérem mužstva je někdejší ligový fotbalista Jiří Antoš. Dlouhovlasý blonďák svou kariéru začínal v Sokolu Dětenice nedaleko Mladé Boleslavi. Poté právě v tehdejší AŠ Mladá Boleslav působil. Dalšími jeho štacemi byl Mělník, Milíčeves, Kolín a poté už prvoligová pražská Dukla, Příbram a Viktorka Plzeň. Tento kouč, kterého určitě na střídačce nepřehlédnete, tak svým svěřencům může rozhodně dávat své cenně získané zkušenosti!

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Košťálek Jiří z Neumětel u Berouna a na pomezí mu budou pomáhat p. Vilhelm Jakub z Prahy a p. Navrátilová Pavla z Roztok u Prahy. Delegátem ČMFS je p. Voráček Jan.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 23. kola krajského přeboru bude na Městském stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 1. května s výkopem v 17:00 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání krajského přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 23.kolo: SK Benátky – FC Zenit Čáslav „B“

Více o soupeře na jeho stránkách: FC ZENIT ČÁSLAV „B“

TOMBOLA:
Od jarní sezóny je součástí domácích zápasů také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět