Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 23.kolo 02.05.2009

FK Litol   SK Benátky
2:0
( 0:0 )

Rathouský – Petrouš, Novotný, Zikmund (61. Mlčkovský), Bodlák – Bobek, Bohdan (83. Čerych), Sosnovský, Jareš (55. Světlý) – Ježek, Čáp

Diváků: 300

Řezáč – Olšák, Pára, Kolář, Mulač (70. Novák) – Korejza, Sabol, Karásek, Kořínek – Došlý (73. Svoboda), Hruška (66. Vízek)

 
góly: 69. Bohdan, 81. Ježek
karta: 54. Jareš – 84. Olšák
karta:
rozhodčí: Rybka – Velebil, Kovář, delegát: Noháč V.
  Střely na branku: 6:6
Střely mimo: 3:7
Rohové kopy: 5:3
Ofsajdy: 2:0
Fauly: 9:28
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

"Benátecký" Bohdan vystřelil tři body pro Litol !

Benátečtí fotbalisté byli ve 23. kole fotbalového krajského přeboru hosty v nedaleké Litoli. Již před zápasem bylo jasné, že na litolském hřišti to Benátečtí budou mít těžké, i když  první poločas byli svému soupeři více než vyrovnaným sokem. V brance Benátek tentokrát dostal příležitost Ladislav Řezáč. A poprvé od začátku nastoupil v útoku Hruška. Ani on však nenašel recept na pozornou litolskou obranu. Protože se trefili domácí Bohdan s Ježkem, benátečtí podlehli 0:2.

Již od úvodu zápasu si Litol vytvořila územní převahu a častěji ohrožovala benáteckou branku. Stávalo se tak po standardních situacích, kterých měli domácí hráči za celý zápas nespočet. Nadýchané balóny nejčastěji od Zikmunda nebo od zkušeného Čápa však Rezáč ve vzduchu likvidoval a odrážel je mimo ohrožení své svatyně. Benátky podnikaly nebezpečné brejky do soupeřova vápna, ale chyběla přesnost, odvážnější zakončení a razantnější střela. Jediná velká šance v prvním poločase se urodila ve 30. minutě. Jeden z přesných míčů Zikmunda do vápna podběhl brankář Řezáč, míč hlavou lízl kanonýr Stanislav Ježek a letící balón orazítkoval tyčku. Po odrazu se ještě snažil uklidit kulatý nesmysl do branky dobíhající Bobek, ale sám překvapen nezacílil do rozsahu tří tyčí. Po první půli se tak oba celky rozešly do kabin za nerozhodného stavu.

V 58. minutě se osmělili také hosté z Benátek. Korejza se uvolnil na hranici vápna a vyslal na Rathouského pěknou střelu, kterou však exdivizní brankář Unionu Čelákovice kryl. Ještě v téže minutě měl největší šanci Benátek v tomto zápase na své kopačce Milan Karásek. Litoli zřejmě nevyšel ofsajd systém a po centru Hrušky se Karásek zjevil na malém vápně úplně sám před Rathouským. Ten však proti němu vyrazil a benátecký středopolař mířil jen do jeho nohou. Teď se můžeme jen s mávnutím zeptat, jak by to možná vypadalo, kdyby Karásek proměnil?! V 63. minutě neuspěli se svou akcí domácí Sosnovský s Ježkem a v 68. minutě se od Bohdana odrazil míč mířící do sítě zpět do pole! Někdejší benátecký hráč Michal Bohdan si to však vynahradil o minutu později. Za hranící vápna napřáhl a Řezáč plachtil vzduchem marně, míč zapadl přesně pod břevno a stadion V Topolech jásal – 1:0. V 77. minutě ukřivdil Benáteckým rozhodčí, když neviděl jasnou ruku litolského hráče ve vápně Benátek a Ježek z toho mohl profitovat, ale Řezáč se tentokrát vytáhl a tutovku lapil. V 81. minutě Litol rozhodla zápas. Rychlý kontr podnikla osvědčená dvojice Sosnovský a Ježek. Domácí kapitán nacentroval do vápna a kanonýr Stanislav Ježek se rybičkou do míče krásně položil a Rezáč se jen bezmocně natáhl k tyči a na míč neměl šanci dosáhnout – 2:0. Tradiční Ježkovo salto před diváky uzavřelo sobotní zápas před pěknou diváckou kulisou.

Článek z novin Nymburského deníku naleznete ZDE! 

Předzápasové představení soupeře z Litole naleznete ZDE!

ON-LINE: FK Litol – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 23. kola krajského přeboru :

  • FK Litol – SK Benátky 2:0 (0:0)
  • Sokol Zápy – Stará Boleslav 2:1 (2:1)
  • N.Strašecí – Pol.Nymburk 3:1 (0:1) - článek
  • Dobrovice – Un.Beroun 2:1 (1:0) - článek 1 a 2
  • Semice – Sp.Příbram 5:3 (3:1) - článek 1 a 2
  • Vlašim "B" – Řevnice 1:0 (0:0) - článek
  • Velvary – Černolice 1:3 (1:0) - článek
  • Libiš – SK Úvaly 0:2 (0:0) - článek 1 a 2

Příští 24. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Sp.Příbram – Zápy (10:15), Úvaly – Velvary, Černolice – N.Strašecí, St.Boleslav – Dobrovice, Un.Beroun – Vlašim "B", Řevnice – Litol, NEDĚLE: SK Benátky – Sokol Libiš, Pol.Nymburk – Semice.

Fotogalerie