Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE utkání: FK Litol – SK Benátky

V SOBOTU ve 23. kole zajíždíme do nedaleké LITOLE.


Fotbalisté Benátek nad Jizerou budou chtít odčinit nepovedené poslední dva domácí zápasy a šanci na nápravu budou mít již tento víkend, kdy se odehraje další, v pořadí již 23. kolo středočeského krajského přeboru mužů, kdy bude hráči od řeky Jizery hosty v nedaleké Litoli, která bude mít podruhé za sebou výhodu domácího prostředí. Právě celek z předměstí Lysé nad Labem prochází soutěží velice zdatně. V dosavadním průběhu soutěže se nachází na 3. místě, když ve 22 zápasech třináctkrát vyhrál, šestkrát remizoval a pouze třikrát prohrál. Při skóre 47:35 pak Litol získala 45 bodů. Rozhodně nás nečeká nic lehkého, protože Litolští doma body zpravidla nerozdávají (dosavadní výsledky v KP – FK Litol).

NA PODZIM doma s Litolí:
Na podzim jsme svého sobotního soupeře přivítali na domácí půdě a zrodila se remíza 3:3. Hosté po první půli vedli po brance exbenáteckého Bohdana, ale domácí brankami Kalíška a Hrechka vývoj ve druhé půli otočili. Poté sice vyrovnal kanonýr Ježek, ale v 88. minutě opět poslal Hrouda Benátecké do trháku. Ze zápasu se však zrodila asi spravedlivá remíza, když v 89. minutě vyrovnal na konečných 3:3 nezadržitelný střelec Stanislav Ježek (článek z utkání).

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole hrály Benátky na domácí půdě a jejich soupeřem byly Úvaly. Nepovedený vstup do zápasu znamenal již v 7. minutě branku Matějky a hosté vedli. Když stejný hráč ve 43. minutě po centru nigerijského forvarda Alawariho zvýšil na 2:0, bylo po benáteckých nadějích. Domácí si totiž za celý zápas nevypracovali ani jednu vážnější šanci a jen díky Bejrovi neprohráli větším rozdílem (článek z utkání).

MINULÉ kolo Litol:
Litol v minulém kole doma před 280 diváky přivítala rezervu třetiligové Vlašimi a od 20. minuty po brance Ježka vedla 1:0. Posílená rezerva Vlašimi se však nevzdala a v závěrečném náporu se jí podařilo vybojovat penaltu. V 90+4. minutě nastavení z pokutového kopu na konečných 1:1 vyrovnal Balšánek (článek z utkání).
Litol nastoupila v minulém kole doma proti Vlašimi "B" v této sestavě: Rathouský – Petrouš, Zikmund, Novotný, Bodlák – Bobek, Sosnovský, Bohdan, Světlý – Ježek, Čáp (87. Jareš).

Představení soupeře – FK Litol:
Nyní si představme hráčský kádr Litolských. Do branky získal v létě manažer Borecký velice kvalitní posilu. Z divizního celku Unionu Čelákovice přišel vysoký a zkušený brankář Václav Rathouský. Ten dokonce chytal v týmu Benátek, když nastoupil před několika lety v benáteckém dresu k jednomu utkání tehdy ještě v oblastním přeboru. Dalším zvučným jménem v obraně je exligista Michal Petrouš, současný trenér divizních Čelákovic. V minulé sezóně Petrouš spolu se Stanislavem Levým koučoval prvoligovou Plzeň, kde také působil během své hráčské kariéry. Ligu si zahrál také v Bohemians nebo Žižkově. Obranu drží svými výkony i Tomáš Zikmund, který vyniká především svou brilantní kopací technikou. Do zálohy získala Litol taktéž v létě posilu v podobě benáteckého Michala Bohdana, který v Litoli hostuje. Bohdan v loňské sezóně pomohl benáteckému týmu krajský přebor vybojovat. V útoku mají litolští dva své největší poklady – jedná se o dva kanonýry. Stanislav Ježek a Václav Sosnovský jsou obávanými přeborovými střelci. Ježek je dokonce nejlepším střelcem mužstva a se 14 brankami druhým nejlepším kanonýrem přeboru. Sosnovský se po zranění kolene opět vrací na hřiště a chystá se zlobit soupeřovy obrany. Největší letní úlovek se však podařil dotáhnout s divizním Českým Brodem. Na hřiště Pod Topoly přišel osmatřicetiletý ostřílený Zdeněk Čáp. Do hry vnesl klid a přesnou přihrávku, k tomu výbornou kopací techniku a přehled. Čáp v minulosti působil ve Slavii, kde si však ligu nikdy nezahrál a je mimo jiné i sportovním manažerem Sparty ČKD Kutná Hora, hrající I.A třídu.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Rybka Zdeněk a na pomezí mu budou pomáhat p. Velebil Tomáš a p. Kovář Otto. Delegátem je p. Noháč Václav.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání začíná na stadionu v Litoli v sobotu 2. května v 17 hodin. Autobus do nedaleké 13 km vzdálené Litole vypraven NEBUDE! Přijeďte tak podpořit naše hochy v těžkém utkání jarní části krajského přeboru!

Sledujte ON-LINE: 23.kolo: FK Litol – SK Benátky

Stránky soupeře: FK LITOL

--> Zpět