Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 24.04.2013

Sokol Pěčice (I.B)   SK Benátky
1:5
( 1:4 )

Dufek (46. Martin Horák) – Pánek (73. Čapek), Fořtík, Košťál, Pilz, Heřmanský, Volf, Ramharter, Bůžek, Kiceluk, Hubač

Diváků: 30

Jíra – Třasák, Karásek, Jakubec (61. Vajgl), Michal Horák – Kamlach, F. Rosenkranz, Škarecký, Novotný – Michal Korec (46. Krýda), Martin Korec (46. Fingerhut)

 
góly: 28. Hubač – 7. Karásek, 21. a 36. Michal Korec, 26. Škarecký, 87. Pilz (vlastní)
karta: 41. Bůžek – 38. Jakubec
karta:
rozhodčí: Salač – Tylchert, Vlk
  Střely na branku: 3:13
Střely mimo: 1:7
Rohové kopy: 2:10
Ofsajdy: 2:4
Fauly: 7:14
Hráč utkání:
Antonín Kiceluk
Hráč utkání:
Milan Karásek

Průběh zápasu

POHÁR SKFS: Benátky v pohárovém utkání vyhrály v Pěčicích !

První kolo krajského poháru mezi sebe svedlo Benátky nad Jizerou a účastníka I.B třídy skipiny B Pěčice, kterým se ale v této sezóně příliš nedaří, neboť se nachází na předposledním místě. Utkání se vyvíjelo podle předpokladů a Benátky si z Pěčic odvezly výhru 5:1 a postoupily do dalšího kola krajského poháru.

První šanci zápasu si připravil hostujíc í tým. Pas Michala Horáka našel Martina Korce, jenž téměř ihned poslal míč svému bratru Michalovi, ten ale mířil pouze do náruče gólmana Dufka. O chvíli později se ale hosté už radovali. Třasákův centr od rohového praporku doplachtil přesně na nohu Milana Karáska, jenž měl jednoduchou úlohu – 0:1. Hosté byli nadále lepším týmem. Svoji šanci mohl v gól přetavit Filip Rosenkranz, ale mířil nad bránu. Povedlo se to až Michalu Korcovi, k němuž doputoval míč po nepovedené Kamlachově střele – 0:2. Pěkný moment si favorit utkání přichystal na 26. minutu, kdy přesný centr Michala Korce hlavičkoval mimo Dufkův dosah Martin Škarecký0:3. Připomněl se ale také domácí tým. Chybnou rozehrávku Jakubce vystihl Miroslav Hubač, postupoval sám na gólmana Jíru, jehož tvrdou střelou pokořil – 1:3. Benátecký stoper mohl svoji chybu odčinit o chvíli později, jeho hlavičku ale Dufek vyrazil. Následná Škareckého střela šla mimo. Ve 36. minutě se ale Benátečtí už radovali. Michal Korec vyhrál sprinterský souboj s Pilzem a počtvrté rozvlnil síť za pěčickým gólmanem – 1:4.

Ve druhém poločase domácí tým mírně vyrovnal hru. Přesto mohly Benátky přidat pátý gól. Kamlach posunul míč na Filipa Rosenkranze, jehož střela však měla opačnou faleš, mezi tři tyče tedy nemířila. Neujal se ani pokus Škareckého či Krýdovo sólo. Snížit ale mohl také domácí tým. Volf vysunul střelce jediné branky Hubače, ten ale tentokrát mířil do tyče. Na druhé straně spálil další šanci Filip Rosenkranz. V 70. minutě se musel činit také benátecký gólman Jíra, který na rohový kop vytáhl Ramharterovu střelu. V závěrečných minutách nejprve nastřelil benátecký kapitán Karásek břevno, míč se však dostal k Michalu Horákovi, jehož střelu srazil za záda náhradního gólmana Martina Horáka pěčický obránce Karel Pilz – 1:5. Chvíli poté hlavní rozhodčí Salač zápas ukončil.

Do dalšího kola tak postupují přeborové Benátky nad Jizerou, ve kterém se asi s největší pravděpodobností utkají s týmem I.A třídy – Mnichovo Hradiště, které porazilo v prvním kole přeborovou Dlouhou Lhotu 4:1. O víkendu čeká Benátky jeden z delších výletů v Krajském přeboru, konkrétně do Příbrami, kde se utkají s místním Spartakem.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Pro nás to bylo splnění toho, že jsme chtěli postoupit. Utkání bylo do určité fáze dobré, do určité ale horší. Více bych to asi nehodnotil. Byl to pro nás lepší trénink. Jsme rádi, že se do hry dostali další hráči, kteří jinak nenastupují."

Trenér Sokola Pěčice Jiří KŘÍŽ: „Hráli jsme téměř se vším, co jsme měli k dispozici. Dokonce jsme začali málem v desíti. Kvalita soupeře byla předem daná. Nicméně ostudu jsme určitě neudělali. Ukázalo se, že když k tomu hráči přistoupí odpovědně, tak mohou dosáhnout slušného výsledku. Dnes za nás hráli dva patnáctiletí kluci, jeden šestnáctiletý a ještě Honza Ramharter, který je samozřejmě v jiné váhové kategorii. Utkání proběhlo v duchu fair play. Bylo hezké počasí, pěkné hřiště, takže to mohlo každého bavit."

Předzápasové představení soupeře z Pěčic naleznete ZDE!

ON-LINE: Sokol Pěčice – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 1. kola Krajského poháru :

  • Sokol Pěčice – SK Benátky 1:5 (1:4)
  • Čevené Pečky – Boh.Poděbrady 2:2 (na pk. 4:3) článek
  • Libice n/Cid. – Pol.Nymburk 1:0 článek
  • Loděnice – Dobřichovice 1:2
  • Vonoklasy – N.Ves p/Pl. 1:2
  • Cerhovice – Sp.Příbram 0:1
  • Mn.Hradiště – Dl.Lhota 4:1 článek
  • Týnec n/S. – Sedlčany 4:1 článek
  • Doksy – Tn.Rakovník 0:1
  • Lány – SK Rakovník 1:4
  • Hřebeč – Un.Beroun 5:0
  • Poříčany – Semice 1:4 článek
  • Velim – Louňovice 2:0
  • Vysoká – Klecany 2:3
  • Rejšice – Ovčáry 5:5 na pk. 3:4
  • Lety – Jílové 0:2