Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - POHÁR - 1. kolo Krajského poháru
ON-LINE přenos utkání, začátek v 17:30 hodin:
STŘEDA 24.4.: Sokol Pěčice – SK Benátky

VE STŘEDU 24.4. zajíždí "A" tým v 1. kole Krajského poháru k týmu - SOKOL PĚČICE.



Příprava fotbalistů SK Benátky nad Jizerou na další kolo Krušovického krajského přeboru bude zpestřena tuto středu 24. dubna zápasem Krajského poháru. Za soupeře Benátečtí budou mít účastníka I.B třídy skupiny B a rovněž celek z Mladoboleslavska Sokol Pěčice. Benátky budou napravovat předloňské vyřazení už v prvním kole v Rejšicích, kde prohrály po penaltách celkově 2:3.

Krajský pohár – 1.kolo:
Kromě Benátek a Pečic vyběhne ve středu 24. dubna k pohárovým zápasům ještě další tři okresní mančafty. Ryze okresní duel sehrají v Mnichově Hradišti domácí MSK s účastníkem krajského přeboru Dlouhou Lhotou. Kvalitní prověrkou pro boje o čelo I.B třídy skupiny B bude pro tým SK Rejšice zápas s předním celkem krajského přeboru a loni ještě třetiligovým účastníkem Sokolem Ovčáry. Všechny duely startují ve 17:30 hodin (Los 1. kola Krajského poháru).

Benátky v poháru v roce 2011:
Jak již bylo napsáno, předloňské pohárové představení Benátek v Krajském poháru skončilo již v prvním kole, a to na půdě Rejšic. Tam nejprve domácí poslal do vedení Herman, do poločasu však Martin Korec vyrovnal a v 56. minutě Šťastný otočil průběh zápasu. Jenže 88. minuta znamenala vyrovnání v podání domácího Váni a po penaltách se radovali Rejšičtí, když tu rozhodující proměnil Prskavec (článek z utkání).

Sokol Pěčice v mistrovské soutěži – I.B třídě:
Tým Sokola Pěčice má v poslední době napilno. Před týdnem, ve středeční dohrávce utrpěli Pěčičtí debakl na půdě svého nejbližšího rivala Dobrovice „B“ 0:6. Náladu si pěčický mančaft spravil o víkendovém domácím zápase, když po bezbrankovém prvním poločase nastřílel Vysoké dvě branky a v důležitém záchranářském souboji zvítězil (dosavadní výsledky a tabulka I.B třídy – Sokol Pěčice).

Představení soupeře – Sokol Pečice:
Pěčice se v aktuální tabulce I.B třídy skupiny B nacházejí na nelichotivé předposlední příčce, když v 17 zápasech získali jen 15 bodů a budou mít do konce soutěže ještě velké starosti se záchrannou této krajské soutěže. Přitom v loňském ročníku Pěčice atakovaly ty nejpřednější příčky a praly se o postup. Na podzim se v brance střídali gólmani Pokorný (aktuálně Kosořice) a Tomáš Dufek, který je nyní jedničkou. V obraně má patrně nejvíce zkušeností stoper Michal Tuma. Jinak je pěčický celek složen z velmi mladých hráčů. O góly se v útoku starají Antonín Kiceluk (7 gólů) a Miroslav Hubač (5 gólů). Během podzimu stihl v pěčickém dresu čtyři branky nastřílet také Vojtěch Šesták, který zde působil na hostování právě z Benátek, avšak nyní hraje okresní přebor v Kropáčově Vrutici. V zimě přišel gólovou potenci zvýšit navrátilec, zkušený fotbalista a hlavně kanonýr Josef Kandráč. Trenérem domácího týmu Pěčic je p. Jiří Kříž.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Salač Dušan z Řepova. Na pomezí mu budou pomáhat p. Tylchert Milan z Husí Lhoty a p. Lafek David z Předměřic. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Pěčicích rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 1. kola Krajského poháru bude na fotbalovém stadionu v Pěčicích sehráno ve STŘEDU 24. dubna s výkopem v 17:30 hodin. Přijeďte podpořit benátecké fotbalisty do 23 kilometrů vzdálených Pěčic v pohárovém utkání!

Sledujte ON-LINE: 1.kolo Krajského poháru: Sokol Pěčice – SK Benátky

Více o soupeře na jeho stránkách: SOKOL PĚČICE

Rozlosování 1. kola: Los 1. kola Krajského poháru



--> Zpět