Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 12.kolo 27.10.2013

SK Benátky   SK Union Čelákovice
4:2
( 2:1 )

Jíra – Rosenkranz, Karásek, Jakubec, HorákKamlach (58. Novotný), Buryán, Škarecký (89. Borovička), Jiránek – Michal Korec (70. Šimek), Martin Korec (86. Murárik)

Diváků: 170

Hlaváček – Magada (88. Kolovecký), Pavel Bařina, Helmich, Reichert, Kubeš (60. Hájek), Plecitý (85. Koch), Dalekorej, Urban (54. Baláž), Pánek (82. Dohnal), Lánský

 
góly: 7. a 8. Michal Korec, 47. Buryán, 82. Šimek – 22. a 56. z pen. Dalekorej
karta: 42. Jiránek, 48. Horák, 56. Kamlach – 6. Helmich, 58. Pánek, 83. Dalekorej
karta:
rozhodčí: Suchý – Mansour, Procházka
delegát:
Halaš Josef
  Střely na branku: 10:2
Střely mimo: 5:2
Rohové kopy: 10:5
Ofsajdy: 6:0
Fauly: 14:15
Hráč utkání:
Jan Buryán
Hráč utkání:
Jiří Dalekorej

Průběh zápasu

Benátky na domácím hřišti porazily mužstvo Čelákovic !

Po nepovedeném zápase na půdě vedoucích Ovčár se Benátečtí snažili svoje pochybení napravit proti nedalekému soupeři z Čelákovic. Hosté z Polabí sice zaujímají postavení ve druhé polovině tabulky, ale jak je dobře známo, rozdíly se v derby mažou. Navíc čelákovický kádr má ve svém středu několik hráčů, kteří mají zkušenosti s vyššími soutěžemi a tedy i s těžkými zápasy. Benátečtí ale neponechali nic náhodě. Brzké dvoubrankové vedení podložilo základ výhry 4:2 a připsání si dalších tří důležitých bodů, které se nesmírně hodí.

V 6. minutě si před pokutovým území v rozporu s pravidly počínal hostující Helmich. Míč si k zahrávání trestného kopu postavila dvojice bratří Korců. Nakonec vzal odpovědnost na sebe Michal Korec a technickou střelou kolem zdi překvapil brankáře Hlaváčka – 1:0. Uběhla pouze jedna minuta, když domácí vybojovali míč ve středu hřiště. Jiránek z levé strany odcentroval a Michal Korec zacílil podruhé – 2:0. Hosté odpověděli Pánkovou střelou, která byla pravděpodobně lehce sražena na rohový kop. Ve 22. minutě vzniklo nedorozumění v benátecké obraně s brankářem Jírou. Mezi domácí zadáky se vřítil Jiří Dalekorej a povedeným lobem přes benáteckého gólmana snížil – 2:1. Domácí obdržená branka notně zaskočila, jelikož v dalších minutách nepředváděli fotbal, který by i hodně tolerantního diváka potěšil. Přesto se mohli dočkat zvýšení na rozdíl dvou branek. Buryán vybojoval míč pro Martina Korce, který ho poslal Jiránkovi, ten byl ale příliš blízko Hlaváčkovi, jenž si připsal úspěšný zákrok. Se svou střelou neuspěl o chvilku déle ani na zadní tyči číhající Karásek. Při odchodu do kabin spokojenost z tváře domácího trenéra Sedláčka rozhodně nečišela.

Možná důrazná promluva v kabině způsobila raketový vstup do druhé půle. Hned v první minutě si totiž všiml Michal Korec nabíhajícího Buryána, jehož střelu Hlaváček s vypětím všech sil vyrazil. Míč skákal směrem k nedostatečně pokrytému Kamlachovi, hostující Plecitý přesto ještě dokázal na poslední chvíli odkopnout balón do zámezí. Benátecké to příliš mrzet nemuselo. Prakticky hned poté totiž měli domácí výhodu rohového kopu. Na centr Martina Korce se opravdu vysoko vyšrouboval Jan Buryán a trefil se přesně tam, kam chtěl – 3:1. Místo klidu na domácí kopačky však přišla další komplikace. V 56. minutě si Kamlach počínal v pokutovém území nedovoleně proti Dalekorejovi a hlavní rozhodčí Suchý neváhal s odpískáním pokutového kopu. Ten si vzal na starost sám faulovaný Jiří Dalekorej a střelou pod břevno opět dotáhl Čelákovice na dostřel – 3:2. Benátecké obdržená branka nepoložila a prakticky až do konce zápasu se hrálo před pokutovým územím hostí. Branka však ne a ne přijít. Hru notně oživil střídající Novotný, jenž zásoboval své spoluhráče přesnými centry. Právě po jeho akci mířil Karásek mimo. V 68. minutě směřoval na Hlaváčka zcela osamocený Martin Korec, obhodil si čelákovického brankáře, pak ale nepochopitelně zamířil vedle! Staršímu z bratří Korců nebylo přáno. Další oku lahodící akci měl na svědomí Buryán, který si elegantně obhodil Plecitého a hledal právě Martina Korce, ten ale na míč těsně nedosáhl. Klid do benáteckých řad tak přinesl až rohový kop z 82. minuty. Přesný centr střídající Radek Šimek usměrnil do míst, kam neměl Hlaváček nárok dosáhnout – 4:2. O minutu později vysunul Novotný právě střelce čtvrtého gólu, který poslal míč proti noze na Škareckého, jenž pumelicí orazítkoval břevno. Benátečtí v závěrečných minutách bavili diváky líbivým fotbalem, pátá branka visela doslova ve vzduchu. Jiránek přihrál Rosenkranzovi, který našel na zadní tyči Murárika, ten ale neprostřelil vybíhajícího Hlaváčka.

Benátečtí tak zvládli další domácí zápas a do přeborové tabulky si mohou přičíst další tři body. Za týden je však čeká další velice nepříjemný soupeř. Nováček z Vraného se zatím prezentuje velmi dobrými výsledky. V domácím prostředí se navíc dá očekávat bouřlivá kulisa příznivců tohoto týmu. Pokud ale Benátečtí chtějí atakovat nejvyšší příčky, měli by uspět i na půdě vranského Sokola. 


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Pro nás je to povinné vítězství. Začali jsme dobře, neboť v 8. minutě jsme vedli už 2:0. Poté jsme si ale zkomplikovali život tím, že jsme dostali zcela zbytečnou branku, kdy jsme neuhlídali soupeřova útočníka. V kabině jsme si trošku důrazněji řekli nějaké věci, aby se naše hra zlepšila, což se událo hned na začátku druhé půle. Poté ale opět dostaneme korigující branku, tentokrát po zbytečném faulu a následné penaltě. De facto jsme se uklidnili až deset minut před koncem, když jsme vstřelili gól na 4:2. Dnes nejsem spokojen s prvním poločasem, kde mi vadil přístup některých hráčů."

Trenér Čelákovic Radek SKUHRAVÝ: „Dnes rozhodly standardní situace a benátecký důraz v pokutovém území. Po herní stránce bylo utkání vyrovnané. Ale jak říkám, je vidět, že jsou Benátečtí důraznější ve vápně. Náš kádr je složen zejména z mladých kluků, kteří sbírají první zkušenosti s Krajským přeborem. To je asi největší rozdíl mezi námi a benáteckým týmem."

Předzápasové představení soupeře z Čelákovic naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – SK Union Čelákovice ZDE!

CELÉ VIDEO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 12. kola Krajského přeboru 

Příští 13. kolo ve 14:00 hod., SOBOTA: Libiš – Pol.Nymburk (10:15), Čelákovice – Un.Beroun (10:15), Sp.Příbram – Tn.Rakovník (10:30), Jíloviště – Semice, Klecany – Sedlčany, Ovčáry – Dobříš, NEDĚLE: Vraný – Benátky, Čáslav "B" – N.Strašecí.