Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo
ON-LINE přenos utkání, začátek ve 14:30 hodin:
SK Benátky – SK Union Čelákovice

V NEDĚLI 27.10. hostíme u Jizery ve 12. kole - SK UNION ČELÁKOVICE



Své dvanácté pokračování bude mít o nadcházejícím víkendu nejvyšší krajská fotbalová soutěž – Ondrášovka krajský přebor. Po porážce ve šlágru kola v Ovčárech si benátečtí fotbalisté určitě budou chtít napravit reputaci v domácím prostředí. Soupeřem jim bude bývalý tradiční účastník divize a nedaleký celek SK Union Čelákovice. Ten po pádu ze čtvrté nejvyšší soutěže zatím příliš neoslňuje ani v KP, když po jedenácti odehraných zápasech jsou hráči Unionu devátí, zvítězili zatím dvakrát, remizovali třikrát a šestkrát prohráli. Skóre 19:29 a 9 získaných bodů zatím nestačí na vyšší, než na již zmiňovanou 9. pozici (dosavadní výsledky a tabulka KP – SK Union Čelákovice).

NAPOSLEDY proti Čelákovicím:
S Čelákovicemi se Benátky v loňské sezóně neutkaly, neboť Union v té době působil ještě o příčku výše – v divizi. Avšak v zimním období se cesty těchto soupeřů střetly v rámci přípravného utkání. Na benátecké umělce se hrálo za velkého mrazu na pokraji regulérnosti a zdraví hráčů, v samotném utkání Benátky nakonec soupeře z Čelákovic porazily 4:2.

MINULÉ kolo Benátky:
V minulém kole byl na programu šlágr přeboru. Do Ovčár v souboji o čelo zajížděly Benátky. Duel nakonec vyzněl lépe pro zkušený a kvalitní tým domácích, kteří po bezbrankovém poločase v tom druhém díky brankám Kudely, Viskupa a Mihalíka zvítězili dle průběhu zaslouženě 3:0 (článek z utkání).

MINULÉ kolo Čelákovice:
Čelákovický celek v minulém kole rovněž prohrál, ještě k tomu se mu ale domácí duel s celkem Sedlčan hrubě nevydařil. Soupeř, který měl před utkáním na svém kontě jen čtyři body, dokonale Union u Hájku zaskočil a nasázel nebohému domácímu celku možná až ostudných sedm branek. Výsledkem byla po devadesáti minutách výhra Tatranu 7:2, když už Sedlčanští v poločase vedli o tři branky 5:2. Čestný úspěch domácích zaznamenal v první půli Dalekorej a druhou branku si hosté dali vlastní (článek z utkání).
Čelákovice nastoupily v minulém 11. kole doma proti Sedlčanům v této sestavě: Hlaváček – Koch (46. Nový), Magada, Pavel Bařina, Plecitý – Hájek (60. Pánek), Urban (70. Lánský), Kubeš – Galovič, Dalekorej, Dohnal

Představení soupeře – SK Union Čelákovice:
Čelákovice v minulosti patřily k tradičním celkům divize, avšak v loňské sezóně bylo v podstatě už po podzimu divize skupiny B rozhodnuto o jejich pádu do krajského přeboru. Jarní část sezóny dohrál velmi mladý kádr, celkově Čelákovice získaly z 30 zápasů jen 8 bodů za dvě výhry a dvě remízy. Ve výsledku je to možná škoda, že divize přišla o tak tradičního účastníka s útulným stadionem u Hájku, kde se v létě pravidelně konal i Pohár starosty Čelákovic, jehož se účastnila i celá plejáda těch nejkvalitnějších prvoligových mužstev.
Pojďme se nyní podívat v krátkosti na kádr čelákovického celku. O pozici brankáře se střídají dva mladí odchovanci klubu, Aleš Hlaváček a Petr Bařina. Na pozici beka je klubovou stálicí Petr Homola, bratr slavnějšího Jiřího. Homola odehrál za Union již 311 zápasů! Před sezónou se po několika letech opět v dresu Union objevil ostřílený osmatřicetiletý Roman Magada z Milovic, jenž působí současně jako hrající asistent trenéra. V zadních řadách hraje rovněž z Milovic ještě o čtyři roky starší, dvaačtyřicetiletý Ivan Plecitý. Ikonou klubu a hrajícím trenérem je devětatřicetiletý Radek Skuhravý, rekordman v počtu startů za Čelákovice – neuvěřitelných 695 utkání! Zkušenosti má i aktuálně druhý nejlepší střelec týmu Jiří Dalekorej, který hrával za Vyšehrad i druholigovou Mladou Boleslav. Zmínit musíme také nejlepšího střelce s šesti góly, slovenského kanonýra Rastislava Galoviče. Čtyřiatřicetiletý střelec prodloužil hostování z Milovic, v Unionu působil již dvě sezóny a za 110 zápasů nastřílel 60 gólů! Opomenout v našem výčtu nesmíme také Jana Reicherta, jenž se vrátil do klubu z hostování ze Zelenče a před nedávnem hrál také v benáteckém týmu. Tým Čelákovic určitě svou kvalitu má, je v něm i celá řada odchovanců, jenže výsledky zatím nejsou příliš oslnivé.

ROZHODČÍ utkání:
Utkání bude jako hlavní rozhodčí řídit p. Suchý Aleš z Nymburka. Na pomezí mu budou pomáhat p. Mansour Jakub z Poděbrad a p. Procházka Václav z Lysé nad Labem. Delegátem FAČR je p. Halaš Josef. Rozhodčím přejeme, aby se jim v Benátkách rozhodovalo co nejlépe.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 12. kola Ondrášovka krajského přeboru bude na Městském fotbalovém stadionu v Benátkách sehráno v NEDĚLI 27. října s výkopem ve 14:30 hodin. Přijďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším domácím utkání v Ondrášovka krajském přeboru a k zisku tří bodů!

Sledujte ON-LINE: 12.kolo: SK Benátky – SK Union Čelákovice

Více o soupeře na jeho stránkách: SK Union Čelákovice

TOMBOLA:
Součástí domácích zápasů je také poločasová tombola. Šťastlivci se budou moci těšit na jednu ze tří cen, které do soutěže věnuje samotný klub SK Benátky nad Jizerou. Nebo někdy v dalším domácím zápase nějaký sponzor utkání, který doufejme, že se "nějaký najde" a přispěje cenami do tomboly. Stačí si pouze za pětikorunu zakoupit slosovatelný Zpravodaj a poté již pozorně poslouchat rozhlas, odkud zjistíte, jestli právě vaše číslo není výherní. Přejeme hodně štěstí!



--> Zpět