Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - Přípravné utkání 20.05.2010

SK Slaný (I.B)   SK Benátky
1:5
( 1:3 )

Sábl – Máj, Majtaník, Hrdlička, Žďárek (46. Průcha), Kroupa, Tauš, Mrština, Hadrika (79. Jonák), Landvojtovič Vít (46. Husárek), Čáblík

Diváků: 25

Novák – Olšák, Pára, Třasák, Herman – Bílý, Smetana, Karásek, Korejza (46. Novotný) – Davídek (46. Kraus), Šimek

 
góly: 2., 18. a 84. Šimek, 29. a 76. Karásek – 32. Hadrika
karta: 78. Hadrika
karta:
rozhodčí: Berovič – Pejša, Kalík
  Střely na branku: 5:12
Střely mimo: 6:12
Rohové kopy: 5:6
Ofsajdy: 1:4
Fauly: 6:12
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

POHÁR SKFS: Benátky pohárové utkání ve Slaném vyhrály a postupují dál !

Ve čtvrtfinále středočeského předkola hlavní pohárové soutěže zvané Ondrášovka cup se střetly celky Slaného a Benátek nad Jizerou. Domácí tým,  hrající I.B třídu a je na druhém místě, byl v zápasem outsiderem, což se nakonec také potvrdilo. Benátečtí měli optickou převahu, i když domácím se snaha rozhodně upřít nedala. Několikrát dokonce nebezpečně ohrozili branku, kterou tentokrát střežil Libor Novák. Rozdíl dvou tříd se do konečného skóre projevil a Benátky tak braly celkovou výhru 5:1. V semifinále poháru se tak utkají s jedním z trojice Kolín, Vlašim „B“ a Brandýs/Boleslav.

Jen něco málo přes dvacet diváků, kteří se na tento zápas přišli podívat, sledovali už ve 2. minutě utkání první branku. Postaral se o ni kanonýr posledních zápasů Radek Šimek, jenž si zpracoval na vápně Korejzovu přihrávku a sledovým klidem obstřelil Sábla – 0:1. O minutu později už hosté mohli vést o dvě branky, ale zcela volný Davídek trestuhodně nedal. V úvodu zápasu byli hosté jasně lepším týmem a po čtvrthodince mohli klidně vést o tři branky, ale doplatili na neproměňování vyložených šancí. Prosadil se až v 18. minutě opět Radek Šimek, když dostal přihrávku za obranu a sám proti brankáři nezaváhal – 0:2. Ve 29. minutě poslal na Sábla nepříliš povedenou střelu Milan Karásek, na nerovném terénu balón skočil a přeletěl padajícího gólmana slánského SK – 0:3. Outsider snížil ve 32. minutě, když využil zaváhání stopera Páry a vyběhnuvšího brankáře Nováka. Lukáš Hadrika tak jen dopravil míč do prázdné branky – 1:3. Poté se ještě povedenou robinzonádou prezentoval Libor Novák.

Do druhé půle nastoupily Benátky s dvojicí nových hráčů na ploše. Korejzu nahradil Josef Novotný a místo Radima Davídka si v áčku debut odbyl dorostenec Jan Kraus. V 63. minutě prošel po lajně střídající Novotný, našel ve vápně Smetanu, jenž ve skluzu nastřelil tyčku domácí branky. V 76. minutě benátečtí opět vedli o tři branky, to už ale hráli o desíti hráčích, neboť zraněného Rostislava Bílého už neměl kdo vystřídat. Centr Šimka nejprve netrefil Novotný, ale hlídkující Milan Karásek svým druhým gólem v utkání přece jenom dopravil balón do sítě – 1:4. V 84. minutě se Radek Šimek dočkal hattricku. Smetana ještě stihl míč na hrací ploše, našel Krause, ten vše vyšperkoval posunutím právě na Šimka, který neměl s prostřelením Sábla žádný problém a nasměroval tak Benátky k jasnému postupu – 1:5.

Předzápasové představení soupeře ze Slaného naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Slaný – SK Benátky ZDE!