Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

"A" mužstvo - ON-LINE 3.kolo poháru ČMFS, ČTVRTEK 20.5. od 17:30 hod.: SK Slaný - SK Benátky

Ve 3.kole poháru ČMFS zajíždí Benátky k účastníkovi I.B třídy - SK Slaný.


Fotbalisty Benátek nad Jizerou čeká v následujících dvou týdnech těžké zápasové období. Během čtrnácti dnů totiž sehrají hned čtyři zápasy, z toho tři mistrovské, neboť ve středu 26.5. je na programu kompletní odložené 16.kolo KP! Ten nejbližší, ovšem pohárový je čeká už tento čtvrtek 20. května. Ve 3. kole poháru ČMFS v rámci středočeského kraje, tedy čtvrtfinále, budou hosty na půdě účastníka I.B třídy skupiny B – SK Slaný. Tento tým je ve své soutěži na druhém místě, když na vedoucí Klecany ztrácí celkem pět bodů (dosavadní výsledky a tabulka I.B třídy skupiny „B“ – SK Slaný).
Benátečtí ovšem k tomuto pohárovému utkání budou s největší pravděpodobností odjíždět v kombinované sestavě a s hráči, kteří nedostávají tolik příležitostí v základní sestavě při mistrovských zápasech, ale budou tak určitě chtít dokázat, že do základní sestavy týmu určitě patří! V krajském přeboru nemají totiž Benátky zatím jistotu záchrany a budou se především soustředit na tyto zápasy, protože jak už bylo napsáno, čekají na benátecké hráče během čtrnácti dnů tři mistrovské zápasy o důležité body!

MINULÉ pohárové utkání: AFK Semice – SK Benátky
Benátky v minulém kole poháru 2. května hrály na hřišti Semic, což bylo zároveň mistrovské i pohárové utkání. V případě nerozhodného výsledku by tedy rozhodovaly penalty, k čemuž ale nedošlo, protože benátečtí dokázali na hřišti souseda v tabulce zvítězit v poměru 4:2. Hosté se v prvním poločase dokonce dostali do dvoubrankového vedení 3:1, když branky obstarali Třasák, Korejza a Kohout. Za domácí se trefil Koštíř. Stejný hráč navíc ještě v průběhu první půle neproměnil pokutový kop. Ve druhém poločase se oba týmy trefili ještě jednou. Na branku semického Bošiny odpověděl Šimek, čímž stanovil konečný stav 4:2 pro hosty od Jizery (článek z utkání).

MINULÉ pohárové utkání: SK Slaný – FK Neratovice
Slaný ve druhém pohárovém kole ve středu 5.května přivítalo na svém stadionu soupeře z krajského přeboru, FK Neratovice-Byškovice. Nadšeně bojující účastník I.B třídy se nakonec radoval z překvapivého postupu. V prvním poločase zamířil do černého slánský Průcha a outsider vedl. Ve druhé půli se podařilo přeborovému sokovi vyrovnat stav na 1:1, a zápas tak dospěl do penaltového rozstřelu. Ani jeden z pětice domácích exekutorů se nemýlil, a proto Slaný postoupilo dál (článek z utkání).
SK Slaný nastoupil doma ve 2.kole poháru proti Neratovicím v této sestavě: Sábl – Jonák, Máj, Majtaník, Hrdlička – Landvojtovič Jan, (46.Čablík), Průcha, Mrština, (64.Landvojtovič Vít), Tauš – Vimr, (78.Švásta), Hadrika.

ZAČÁTEK utkání:
Utkání 3. kola poháru ČMFS bude na stadionu ve Slaném sehráno ve ČTVRTEK 20. května s výkopem v 17:30 hodin. Pro případné zájemce z řad příznivců autobus odjíždí v 15:30 hodin od stadionu a o pět minut později z Burzy. Pojeďte podpořit benátecké fotbalisty v dalším utkání poháru!

Sledujte ON-LINE: POHÁR – 3.kolo: SK Slaný – SK Benátky

Více o soupeři naleznete na stránkách soupeře: SK Slaný

--> Zpět