Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 28.kolo 06.06.2010

SK Benátky   TJ Tatran Sedlčany
4:1
( 2:1 )

Bejr – Mulač M., Lacina, Karásek, Novotný – Bláha, Hrdina, Třasák, Korejza – Kohout (87. Voljanskij), Šimek

Diváků: 150

Ježek – Pejša O., Bartoš, Mulač D., Chlasták P., Chott, Matoušek, Pešek, Lípa, Dvořák (71. Repetný), Spálenka

 
góly: 15. a 63. Šimek, 29. Kohout, 69. Korejza – 3. Bartoš z pen.
karta: 60. Novotný – 23. Chlasták P., 44. Pejša O., 52. Lípa, 83. Matoušek
karta: 70. Novotný
rozhodčí: Novotný Petr – Mikeš, Zikmunda, delegát: Hamouz
  Střely na branku: 6:3
Střely mimo: 10:1
Rohové kopy: 2:3
Ofsajdy: 5:4
Fauly: 20:24
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky doma přehrály poslední Sedlčany !

Do předposledního domácího zápasu v tomto fotbalovém ročníku nastoupili v krásném slunečném počasí v neděli 6. června benátečtí fotbalisté. Jejich soupeřem byl jasný sestupující do I.A třídy sedlčanský Tatran. Trenéři celku z Příbramska se rozhodli jít ve zbytku sezóny cestou mládí, a tak v základní jedenáctce figurovalo hned několik sedmnáctiletých fotbalistů. Ti se rozhodně neztratili a proti favoritu srdnatě bojovali. Výsledkem bylo vítězství Benátek v poměru 4:1. Získanými třemi body se pak Benátky již téměř jistě zachránily.

Utkání začalo pěkně zostra. Již ve 3. minutě Marek Mulač ve vápně přistrčil v souboji Bartoše a rozhodčí Petr Novotný ukázal překvapivě na značku pokutového kopu! Penalty se ujal sám postižený kapitán týmu Josef Bartoš, vystřelil po pravé ruce gólmana Bejra, který si sice na míč sáhl, ale v cestě do branky mu nezabránil. Sedlčany tak záhy velice překvapivě vedly – 0:1. A o minutu později mohlo být jejich vedení ještě o něco výraznější. Peškův centr si totiž ve skluzu do vlastní branky málem srazil Mulač. Míč skončil těsně vedle Bejrovy tyče. Benáteckým se však povedlo poměrně brzy srovnat nepříznivý stav. Kohout v 15. minutě našel ve vápně domácího kanonýra Radka Šimka, který si obhodil bránícího hráče a zakončil přesně k tyči – 1:1. A ve 29. minutě už bylo na tvářích benáteckých hráčů a příznivců o několik úsměvů více. Ostřílený Aleš Kohout se postavil k zahrání trestného kopu, prostřelil zeď, na míč po přízemní střele si sice gólman Ježek sáhl, ale balón přesto zapadl do sítě – 2:1. V závěru první půle ještě domácí měli dobrou příležitost ke zvýšení skóre. Hrdina se vydal kupředu, našel Šimka, jehož centr usměrňoval do branky Korejza, ale trefil pouze bránícího Pejšu. Odražený míč napálil vysoko nad Martin Hrdina, a tak poločas skončil těsným vedením týmu od Jizery.

Ve druhém poločase byla první vážnější příležitost k vidění až v 63. minutě, a hned byla gólová. Hostující obrana pozapomněla na Radka Šimka, který spěchal ze strany zcela sám na Ježka, toho pokořil střelou podél gólmanova těla, která se sotva došourala do branky – 3:1. Pro Šimka to byla zároveň druhá branka v utkání. O pět minut později Benátky po pěkné akci přidaly další zářez. Nastartovaný Bláha centroval do vápna, kde ve skluzu minul míč Radek Šimek. Na zadní tyči ale stál Milan Korejza, pro kterého nebyl příliš velký problém dostat míč do sítě – 4:1. V 70. minutě však Josefu Novotnému utekl Chlasták, domácí obránce jej poslal k zemi a uviděl z rukou sudího Novotného druhou žlutou kartu, a zároveň tak červenou. Benátky zbytek zápasu tedy dohrály o deseti mužích v poli. Ještě v téže minutě mohli hosté zkorigovat krajně nepříznivý stav. Centr do vápna přistál na hlavě Ondřeje Pejši, kterému však ve skórování zabránil výtečným zákrokem domácí gólman Bejr. Benátečtí si již vše do závěrečného hvizdu pohlídali a mohli se tak radovat z domácí výhry.

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

Předzápasové představení soupeře ze Sedlčan naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Benátky – TJ Tatran Sedlčany ZDE!

VÝSLEDKY 28. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – TJ Tatran Sedlčany 4:1 (2:1)
  • Un.Beroun – Semice 4:2 (2:0) článek 12
  • Brand./Bol. – Litol 6:3 (4:1) článek
  • Vlašim "B" – Zápy 3:1 (0:1)
  • Libiš – Milín 3:0 (2:0) článek
  • Pol.Nymburk – N.Strašecí 1:6 (0:2) článek 1 a 2
  • FK Kolín – TJ Polepy 0:1 (0:0) článek
  • Neratovice – Úvaly 1:1 (0:1) článek 1 a 2

Příští 29. kolo v 18:00  hod.: SOBOTA 5.6.: Litol – Kolín, Polepy – Libiš, Milín – Vlašim "B", NEDĚLE: SK Úvaly – SK Benátky, Zápy – Un.Beroun, Neratovice – Pol.Nymburk, Semice – N.Strašecí, Sedlčany – Brand./Bol.

Fotogalerie